2016 Aralık GUY Sınavı
-
@hulyayasar hocam yazın bu süreçte utanma olmaz hakkımızı alana kdr her yol mübah cvp vermezse kendi bilir
-
Hilmi bey merhaba zaman ayrp yazdgnz icn çok teşekkür ediyorum gerçekten ama inann ozellkle sn maliye baknnn aciklamasndan sonra hergün resmi gazeteye bakiyoruz ama hala ilan gelmiyor ney bi tarih biliyorsanz paylassanz biraz rahat etsek olur mu ;). Aynen böyle yazdmm arkdaslar ins cvp yazar. @jevons hocam hic sormayn şu süreçte milletvekillerbi kapı kapı dolastm mektup yazdm yetmedi bakan yard. Kardesine yazdm felan utanma hak getire.
-
@hulyayasar iyi yazmışsın bakalım cevap vericek mi
-
Herkes ders mi çalışıyor
-
@miss-smith tabiki ne saniyosun buraları
-
@miss-smith ben çalışmıyorum , daha doğrusu ben çalışırken ilan gelir de hemen göremezsem diye odaklanamıyorum
-
Arkadaşlar o kadar sıkıldım ki,Bir taksiyi çevirip uzaklaşan hayallerimi takip et diyesim geliyor:}
-
@velibaskal @merve1-2 masanın başında oturuyorum ama sayfayı sürekli yeniliyorum
Meşale yaktık olmadı türkü söyledik olmadı heralde en umudu kestiğimiz zaman gelecek -
@miss-smith umudumuzu kesmiş gibi mi yapsak
-
Şu anda forum sakinleri (temsili)
-
-
Murphys kanunu gibi beklemekten vazgecince gelecek heralde ilan
-
Çalışmaya devam kıran kırana bir yarış bizi bekliyor, herkes Kpss'ye hazır dolayısıyla Guy'a da hazır e malum alım da olmadı bu sene zorlu bir yarış olacak. Şayet Guy Kpss'den sonra yapılacak ise ilana biraz daha zaman var gibi:)
-
@karakalpaklı nerden buluyosun bunlari yahu
-
Hayat kısa deymez bi kıza.Serseri aşık.Bende diyorum hayat kısa ama değer be bi Guya:}
-
@karakalpaklı senin psikolojik durumun hiç iyi değil bu resim ne nasıl aklına gelir normal bir insanın
-
@miss-smith @1903bjk Temsili dedim arkadaşlar zaten. Miss Smith tanıdık psikolog varsa ayarlasana ucuz yollu bişey.
-
@karakalpaklı sagol valla gülüyoz sayende su buhranli dönemde
-
@1903bjk Mizah seviyoruz kardeşim. Kalpağımız kara ama kalbimiz değil çok şükür.
-
Pofffffff çok canım sıkıldı he herkes ders mi çalışıyo ya ben niye calisamiyom acaba