2016 Aralık GUY Sınavı
-
Arkadaşlar saat 18.00 itibariyle twitter dayız sgk başkan ve yardımcılarına twitt atıyoruz 8.promosyon sonuçları ve 9.promosyon ilanı için desteklerinizi bekliyoruz
-
Destek veren vermeyen herkese teşekkür ederiz kolay gelsin...
-
Arkadaşlar bu hafta inşallah bambaşka bi hafta olsun. İlan haberini alacağımız yeni başlangıçlar yaşayacağımız bi hafta olsun. Bugün hepimiz dua edelim önümüzdeki hafta ilan gelsin diye.
-
@Ülkü bugün 2012 den itibaren guy ile ilgili forumları okudum , sınav ilanlarına baktım , puanları şehirleri yazdım işsizlikten ve ilansızlıktan.. baktım onlar neler yaşamış.. Allah bizede nasip etsin artık ilanı görmeyi , şehir terihi yapmayı..
-
Daha ne kadar beklicez acaba sabrim tukendi gücüm kalmadi
-
@Duesenberry Amin kardeşim inşallah Allah bize de nasip etsin. Geçenlerde bende yapmıştım aynı senin yaptığını.
-
Kimsede sabır kalmadı. Bu haftada gelmezse diye o kadar korkuyorum ki
-
ilan bence hazır herhalde il seçimi olayını kaldırıyolar gibi bu kadar uzadığına göre
-
Keşke öyle bişey olsa da hakkımızla istediğimiz ili tercih edebilsek.
-
İl seçmemek güzelde mülakata 4 katı kalması çok tedirgin ediyor bu sistemdede
-
@Duesenberry gerçekten öyle bu süreçte bnm gibi senelerini veren insanlar var emeklerimizin bi anlamı olmıcak hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
-
@jevons hayırlısı neyse öyle olsun gerçekten.. Ben sistemin bu alımda değişeceğini pek sanmıyorum. Yeni puan türüne yeni sistem yaparlar gibi
-
@Duesenberry 4 KAT MÜLAKATA HAYIR
-
@miss-smith İL SEÇMEYEDE HAYIR!
-
Şunun bi orta yolunu bulamadılar Halbuki bize bi sorsalarr..
-
@miss-smith
sınava 10 katı
Mülakata 4 katı (8000) kişi öylemiO zaman bizi hiç il tercihi kurum sınavı uğraştırma direk 10 katını mülakata çağır
En güzel sistem il şeçimini yumuşat 3 il seçtir
5 katını sınava çağır
2 kat mülakat duydun mu GİB -
@miss-smith Keşkee
-
Ben bu haftadan çok umutluyum valla hilmi bey de 2 haftaya ilan gelecek sınav mayısta olacak demişti ben ondan başka kimsenin söylediğine inanmıyorum. 15 martta açıklama yapılacağını da bilmişti. Ağustostan beri onlarca duyum aldık ben bir tek bu adamın söylediklerine güvenebildim.
-
@aksoyefecan ne zaman demişti 2 haftaya gelcek diye 2. Hafta bu haftaya mı tekabül ediyor
-
@Duesenberry aynen bu hafta 2. Hafta olacak