2016 Aralık GUY Sınavı
-
@aksoyefecan tamam sağol bende umutluyum inşallah boşa çıkmaz.
-
evet 20 martta demişti en geç 3 nısanda gelmesi lazm ilanın
-
Güvendik
-
yeni haftaya ilanla başlar mıyız inşAllah:))
-
@FreeBoY pareto ptesi salı bişey yok dedi. Çarşambaya anca
-
@Duesenberry Pazar pazartesi yok dedim Salı'ya kadar Yani salı gecesini bilmiyorum bakcaz
-
@Duesenberry Kendimi kapı dinleyen baba gibi hissettim hemen müdahale edince denk geldi
-
@paretowilfredo hocam ya salı gününe kadar bi daha mı sıkıştırsan kurumdakileri
-
@ddguy Hafta içi dostum yarın olsun da bi.
-
@paretowilfredo bende yakalanmış gibi hissettim
-
Yarın banka mulakatina gidicem
İletişim merkezi asistanlığı için.keske onca emek verdiğim bu mülakat guy mülakatı olsaydı.geceler boyu çalıştım .Gerçekten zor çok zor .Olmak istediğin yerde olamamak.bunu hakedecek ne yaptık biz.Neden niçin cokmu zor
.Benim gibi binlerce genci bbu noktalara getiren sistem e diyecek bişey bulamıyorum
Üstelik hayatımda hiç tembellik etmedim edemedim okumam gerek ti çalışmam gerekti -
@paretowilfredo kesin mı bugun yarın gazetede bişey olmadığı oladabilir mi
-
@miss-smith Bu gece de gelmez Resmi'de DPB'ye bakılabilir. Yarın gece Salı için bakmak lazım
-
@siyasetbilimci ben bankaciyim benden tavsiye bulasma bankaya kardesim
-
oy kullanmayanlar girsin kullansın lütfen https://twitter.com/malimevzuatcom/status/845961858498678784 hakkımızı her alanda savunuruzz
-
@paretowilfredo GİB salı ve çarşambayı seviyor genelde o günler ilan gelmiş. Bu arada pareto ilana çok yaklaştık galiba sende salı gazetesini bekleyelim diyorsun
-
@miss-smith herseyden Bi şey çıkarmaya başladık Allah sonumuzu hayr etsin
-
@Mimar 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@siyasetbilimci ben bankaciyim benden tavsiye bulasma bankaya kardesim
Kardeş geçim derdi ne yaparsın mecburum .Hemde çok .En çokta bu agirima gidiyor .Neden ilan yok niçin ......
-
@ddguy Oooo detaylı analize alıyorum herşeyden ima çıkarıyorum muhakeme yeteneğim gün be gün azalıyor teşekkürler gib
İlan ızdırabı -
Ben bir bayanım.kisisel ihtiyaclarim olunca babamdan para isteyemiyorum utanıyorum o an çok hemde.kimse bankaya bayilmiyor.herkesin gözünde ıssız güçsüz niteliksiz olmak .Üstelik onca bilgiye rağmen ...Bir sürü sertifikaya başarıya rağmen .....