2016 Aralık GUY Sınavı
-
@AbuZiTTin kalsın kalanda bizim gibi işsiz İİBFLİ olacak sonuçta
-
Batarsın
-
Bir pazartesi daha geldiii umut ediyoruz
-
Umut etmek güzeldir ama insanların karşısında GİB olunca
-
pazartesi oldu ilan gelir, duyum gelir diyerek şu sayfaya girip benim bomboş anlamsız hiç bir amacı olmayan bu yazımı okuyanlara selam olsun. ilan da yok duyum da yok haydi rastgele
-
Ya Allah aşkına benim değerli arkadaslarim gecenin bir yarısı umut edip sayfaya baktım 7 aya yakındır kpss yapıldı biz kabul etsek de bu durumu Rabbim kabul etmez
-
@paretowilfredo @paretowilfredo @paretowilfredo başkada birşey demiyorum
-
@urfa63__ sen artık biraz Sussan ya güzel kardeşim milletin zaten morali bozuk daha fazla gerip durma.
-
@hayalimsgk ne yapayım kardeş benimde moral bozuk
-
Ya ben çok yoruldum beklemekten herkes herşeyin tamam olduğunu bakanın onaylamadığını soruyor ama biz çok yoruldum kaç yıldır ders çalışıyoruz bu ay itibariyle sınavdan 7 ay geçmiş olacak El insaf!
-
guy sınavının bakanın önünde olduğunu onun onay vermesi halinde olacağı söyleniyor .. Meclis genel kurulunda bütçe görüşmeleri yapılırken ben sayın bakanın böyle bir kadroyla uğraşacağını düşünmüyorum. Hatta bu sene sınava giren iibflilere kadro geldi mi gelmedi mi pek umursadığını da düşünmüyorum milleti ümitlendirmek yanlış olur
-
Offffffff nerde bu ilan ya hiç derste çalışamıyorum
-
Yönetici arkadaşlar bu kadar tepki almasına rağmen hala daha gereksiz yorum yapan bu arkadaşa uyarı mi yaparsınız üyeliğini mi dondurursunuz bilmem ama bir şeyler yapmanız gerekiyor. @aliveli. @Antimülakat
-
tmm olay bizde
-
urfalı dostumuzun biraz morali bozulmuş dostlar çözeriz inşallah
-
@aliveli nesi varmış kardeşim urfalı arkadaşımızın? insanlar istediği gibi konuşamayacak mı?
-
@sradaninsan konuşabilir elbette ama burda insanların motivasyonunu düşürmemeli bence , diğer arkadaşlarımız da rahatsız olduğu konuları belirtebilir
-
@aliveli hocam ekmek yoksa isyan haktır. tabi istemenin adabı var olmalı da ama ne bileyim buraya geliş amacımız zaten tepkimizi göstermek belki arkadaşımız çok ileri gitmiştir ama onu da gömmemek lazım
-
@sradaninsan ben motive etme taraftarıyım
-
@aliveli eyvallah