2016 Aralık GUY Sınavı
-
nerde yazıyonuz ne zaman haberleşionuz. memurlar.net de bile göremedim. harbi diom nerden yazıldı yayıldı madem böyle bişey var ? söyleyin biz de girelim oraya
-
@oguzidane artık herkesin tercihiniyap.net içinde olduğunun farkında değil misin acaba dostum . Bence o sitelerin içinde aramaktan vazgeçelim mutluluğu, gerçek mutluluk bu platformda . Ayrıca lütfen onların adını da buralarda pek anmayalım, küs değilim ama tavır sahibiyim .
-
@Destan ya burda da göremedim öyle bi planı. ben de terkediyorum orayı haydi bakalım
-
@oguzidane hocam Tuğrul Koçer'in yeni kurduğu facebook grubunda örgütlendik bu etkinlik için.
https://www.facebook.com/groups/1354058501293935/ -
Twitter etkinkigi beyefendi.
-
Bu ileti silindi! -
@scofield72 artik @paretowilfredo da cevap vermiyor.
-
@scofield72 @urfa63__ hocam bilerek cevap vermemezlik yapılmıyor. şunu ifade edeyim kendi duydugum ve araştırdıgım kadarıyla , guy için herşey hazır sadece bakanın eline bakıyor fakat sayın bakanın kafasını kaşıyacak vakti olmadığı için ilgilenemiyor. vmy içinde sadece tanıdıgım üst kurulllarda çalışan arkadaşlarımın arkadaşlarına arttırdım durum nedir bir ögrenin diye , dedikleri laf ; bu sene hiç bir alım olmazsa vmy yine olur acayip ihtiyaç var diyorlar . fakat ülkemizin durumuna bakınca yakın süreçte birşey görünmüyor. yanlışım varsa affola.
-
-
@yasemin güzelmiş gel guy'um gel
-
@yasemin çok güzelmiş be
-
7 Aralık a çok umutla bakıyorum. Sizde de öyle ümitli olan var mı. Tamamen hisss. İlk defa hissettim.
-
@urfa63__ keske gelse artik
-
Ben aralıkta da gelmeyeceğini düşünüyorum
-
Bu ileti silindi! -
@scofield72
ben de sürekli yemek yiyorum sıkıntı farklı kişilerde farklı kendini gösteriyor demek ki.Dünyada o kadar kötü şeyler oluyor ki, hak kavramınin bende tümüyle içi boşaldı.
Kimsenin bizim durumumuzu düşünüp ilgilendiğini de sanmıyorum. Herkes kendini kurtarmanın peşinde.
-
Arkadaşlar birisi guy ların tam olarak nasıl çalıştığını açıklayabilir mi? Bankada ki gibi sürekli gişede mi çalışılıyor?
-
Hiç mi vergi dairesine gitmedin ordaki her işlemi yapan memurlar işte
-
@uzmanyrdd 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Arkadaşlar birisi guy ların tam olarak nasıl çalıştığını açıklayabilir mi? Bankada ki gibi sürekli gişede mi çalışılıyor?
Neyi öğrenmek istiyorsun? Düz memur işte. Adı uzman sadece. Eğer aradığın meslek tatminiyse burada bulamazsın.
-
Tamam da niçin atarlı cevap veriyosunuz