2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Kürşad-Atilla vkhi ile guy aynı işi yapıyor zaten o yüzden kapatma diye bişey olmaz.. Ayrıca bakan kurum içi sınav düşünmüyoruz dedi yaklaşık 1 ay önce. . İnşallah ilan için başkanlık bekleniyordur da ilan gelir kpss oncesi
-
aynı işi yapıyor da guy olmak istiyorlar..kurumda da buna sıccak bakmaya başlanmış.. yani şunu demek istyiorum.. guy adında toplanacaklar.. bu da guy alım sayısını azaltabilir.. bence veri hazırlama aynı işi yapsa da.. onu bilip kabul ettiler zamanında açılmasın demiyorum ama bizim ekmeiğimiz de var.. biz neler biliyorz.. öğrenyrz.. ne sınavlardan geçiyrz.. onlara da hak verilsn ama bizden kısılmasın.. biz nelerle uğraştık.. alım olacaktı.. dün konuşmadan sonra bürokrasi ile yeniden temas kurmak lazım
-
Başkanlıkla gelmesi çok geç ya bence en geç aralık sonunda ilan gelmeli
-
inş.. Kriz bizi etkiliyor.. Trump kamu harcamalarını arttrcam dedi eğer dediği gibi yaparsa bu yatırımlar talep arttırcak artan talep enflasyona neden olacak büyük olasılıkla zaten fed faizi biraz talep artsın maliyetler artsın kredi maliyetleri bunun sayesinde de ekonomi canlansın istedi.. artan fiyatları yine kademeli olarak faiz arttırımı ile kontrol etcem dedi.. yani trump daha fazla yatırım yapcam derse fiyatlar genel seviyesinin artmasınun dizginlenmesi için normal oradan daha falza fedşn faiz arttırması 3 4 defa arttırması demektir.. bunu neden diyorum eğer kur daha da artarsa sıknıtılı dumrmlar bizi bekliyor
-
Hocam cok calisma sen, beyni yakmissin. Yazinin sonunda aceba IS - LM analizine de parmak basacak mi dedim kendi kendime @Kürşad-Atilla
-
Kürsad Atilla 1500 sayısı İstanbul için mi istenen rakam
-
Gib in kurum içi yükselme sınavı açacağını sanmıyorum. Orada herkes aynı işi yapıyor zaten. Kurum içi sınavla insanları uzman yapmak gib içinde ek maddi gider demek. Hem personel sayısı artmayacak hem kurumun gideri artacak mantıksız..
-
#İibfyeKadroYoksaOydaYok
-
@AbuZiTTin iibfnin oyuna kalmadılar ki tag yanlış.
-
kardeşim idrak yollarında sıkıntı var galiba gece gece önemli olan görmeleri
-
Kadro gelse de gelmese de %99'un oyu değişmez.O yüzden Başkanlık ile bu konunun bir alakasını göremiyorum.Ekonomi çuvallıyor,hemen şu söz hortluyor: Kamuya alımlar azalacak...Bu sorunu çözüyor mu? Çözmüyor, akabininde işsizliği de arttırıyor.
Liberalizm ve kapitalizm böyle bir illet işte...Ekonomi uçunca kimse demiyor ki helal olsun bürokrasiye, çalışıyorlar ve vergi gelirleri de bu sayede artıyor.Bunu söylemezler iktidarlar,ekonomiyi biz uçurduk derler. Ekonomi kötü giderse de yıllardır süren aynı goy goy..Devlet'te 1 kişinin yapacağı işi 3 kişi yapıyor,kamuya alımları azaltıyoruz v.b...
İşin kötüsü bunu halkımız dahil,herkeste bir güzel yiyor.
-
Eeee şimdi sonuç Sivas otel mi
-
istanbul iki sene mi kaç sene bilmem ama kesin 1500 kişi istedi bire bir konuştum.. bir ilan hazırlığı vardı gibde perşembe günü konuşmadan sonra ne bilmiyorum kutum yani gelir idaresi 1500 civarı 1300 olur 1600 olur artık o sayı kesin demem.. ilana çıkacak hazır bekliyor bakanda tüm sorumluluk.. ben bunu anlamış değlim dediğim bu..buradan kafadan böyledir ya diye demiyorum..konuştuk önceden de konuşurduk mesela bir taşra ili mayıs sınavından önce kaldığım yer o zaman özelde maliyetçiydim gidince biz istedik demişti.. ilan geldi mayısta.. ondan bu istanbuldan aldığım bilgi de beni mutlu etmişti şimdi yeniden konuşmak lazım..geçen hafta istanbuldaydım sordum..konştm..böleydi
-
İnşallah ya bu ay içinde gelir yoksa insan kafayı yiyor
-
ben önceden özelde çalşyrdm çıkmştm puan yaptım diye evde bekledim..bekliyorum da..inan pişman olldum çıktğma.. tamam parası memurluk gibi değildi ama en azından para harcıyordm..üstüme başıma bi şeyler alyrdm..şimdi sıkntı..bir de insan muhasebe tutunca..alışıyor..şimdi evde bomboş beklemekten.. ekonomi uzmanı olduk..zaten işim gereği çok şeyi öğreniyrdk kur artmasın dış borcmuz var diye..ama bu iş cidden beni çok üzüyor..batarsak hepimiz batcaz..hepimiz fakirleşcez..o yüzden dua ediyrm..kur artmasın diye..ilan gelse de iş olsa Allahtan kalmışım halka iyi ki o gelmiş yoksa son iki aydır gözüm hep yolda....
-
@pyle dostum ben olanı yazdım çoğu kişinin bildiğini 2017de sıkıntı çekebilirz diye..inş olmaz..dersle ilgili değil dediklerim..takip ediyorum dünyayı,ülkemi..lehimize ne olur diye..
-
@Kürşad-Atilla bende işten çıktığıma pişman oldum aralık içinde de gelmezse tekrar işe girecem alışınca zor gerçekten evde oturmak
-
Arkadaslar gelir uzmanligi smmm stajindan sayilirmi ?
-
Geçenlerde üyeliği askıya alınan biri vardı sanırım yeni hesap aldın hayırlı olsun başkanlıkla ilan gelecek vs diyodu o da @Kürşad-Atilla
-
Şimdi duyum falan hiçbir şey kalmadı haa