2016 Aralık GUY Sınavı
-
Haftaya ilan gelme olasılığı bence yüksek.Avukatlık ilanı bakanlıkça imzalandığına göre guy da yakında imzalanır ilana çıkar diye düşünüyorum.
-
Hissediyorum geliyor geliyor
-
böyle geliyor geliyor diye milleti gaza getiriyorsunuz sonra ilan gelmeyince millet @paretowilfredo 'ya sarıyor
-
Ya bu bakanın iibf ile derdi ne neden onaylamıyor hayatımızı zehir ediyor
-
Gecen sene once muhendis almislardi sonra guy gelmisti Insallah geliyordur hayirlisiyla
-
Gençler yarım saat önce bir ilçenin vergi dairesine gittim dilekçe ile bi imza işi vardı 2 saate işimi zor halletim veznede işlerini görmeye çalışan vatandaşlar isyan etti 1 saatir sıra bekleyen var dairede 2 gelir uzmanı 7 8 guy var allah kimseyi vergi dairesine işlem yapmaya götürtmesin ins bir dilekçe için 45 dk bekledim
-
Arkadaşlar birisi guy ların tam olarak nasıl çalıştığını açıklayabilir mi? Yukarıda arkadaşın yazdığına göre banka da ki gişe memuru gibi bir şey canlandırdım gözümde İş yoğunluğu nasıldır v.s
-
avukat ilanında 5 katı çağırılması guy sınavında da aynı sistemin değişmediği anlamına gelir mi
-
15 gün sonra bizim ki mi geliyor arkadaşlar _???
-
tam derse ara verdım dedım ortalık hareketlendı bılseydım onceden yapardım gecen senede muhendıslık ılanından sonra gelmıstı umarım yakında gelır amblemı gormek bıle mutlu olmaya yettı bee:)
-
geçen senelerde ne kadar süre sonra uzman yard ilanı gelmiş
-
arayı tam hatırlamıyom ama cok degıldı :)bır ıkı hafta falandı galıba gıb e bakcam merak ettım
-
7 ekımde guy gelmıs 18 eylulde muhendıslık ılanı
-
hadi hayırlı olsun artık. darısı vmy . duy . muy. için
-
Bu ileti silindi! -
@totti hocam şuanda bence kimse onunla ilgilenmiyordur herkes ilan gelsin de nasıl gelirse gelsin durumunda malesef
-
bu maliye bakanı bizi hiç sevmiyor delirtecek bizi en sonunda
-
@usain007 sgk başkanı açıklama yapıyor bekleyin diyor,maliye bak hiç bir şey demiyor, boğazdan atlayıp üstüme ey maliye bakanı iibf var yazacağım
-
@sradaninsan aynen kardeş ya şu kadar şu zamanda alım olacak de sende rahatla bizde, ailemizde rahatlasın yoksa tecili bozdurup gidecem
-
@usain007 hocam aynı dert bende de var,tecili bozunca sınava girebiliyor muyuz?bilmiyorum.subattan sonra tecilim bitiyor ne yapacagım bilmiyorum