2016 Aralık GUY Sınavı
-
Sgk denetmenliği ilanı başkanın demesine göre kesin gelecek gibi. Sgk ya başvuran Guy'a da başvurur ancak Kişi sgk mülakatına girdi kazandı ve o arada guy kurum sınavını kazanıp mülakata girerse sgk yı kazandığı için guy mülakatından elenir diye düşünüyorum. Benzer durum mali hizmetler uzman yardımcılığı sınavı ile guy sınavı çakışmasında olmuştu. Mali hizmetler mülakatlarını geçenler guyda elenmişti, kişi ing yüzünden mali hizmetler istemediği guyu istediği halde elenmişti. Hepsimi bilmiyorum ama benim çevrem öyleydi. Neyse sonuca bağlayayım. Inş sgk ilanı biran önce gelir sgk ya girecekler yüksek puanlı 600 kişi (sayıyı bilmiyorum ama zikredilen bu sanırım) rakip önümüzden çekilmiş olur buda guy bekleyenler için avantaj.
-
@Fabrizio 600 gelirse foruma benden cay
-
@Fabrizio hocam şuanda kazanan 400 kişiyi de çıkarınız sonuçta bu insanlarda kazandı ve çekildi artık 600 kişilik bir alımın da olması sonucu 1000 kişi çekilir
-
@sradaninsan hocam benim p113 iyi olmadıgı halde dua ediyorum sayı yüksek olsun diye twit atıyorum sgk başkanına her kampanyada. Benim p118 78 kesin gelmez ama önümüz açılır. @avamkamarası aynen hocam o durumu unutmuşum. Birazda sayıştay kaymakamlık hakimlik bir ikide başka kurum vs oldumu iyi olur.
-
Uzman yrd. almiyor avukat aliyor ve bu bile sevindiriyor yeter ki gib alim yapsin Ne hallere düstük Allah m sen herkes hakkinda hayirlisini ver. Mhuy ve vmy de gelde bi Allah n izniyle.
-
Ben geçen hafta dedim gelecek diye tekrarlıyorum çok gecikmeyecek
-
@maliyeci123 geçerli dediğimin arkasındayım ben aralığın ortası gelmeden ilan gelecek diyorum umarım sayı benm girmeme müsade eder zira istediğim ilin gelmesi muhtemel ve seçim olayı olursa bilmiorum nolur
-
Planda avukat alımı 60 diye gösteriyodu 65 kişi aldı guy için de 1250 kişi gösteriyor ins sayı yüksek olur geçen sene duy 50 muy 25 gösteriyordu o kadar kişi aldılar
-
@AbuZiTTin malesef planda 120 avukat gösteriliyor hocam yarı yarıya alınıyor nerdeyse.. inşallah guy alımı böyle olmaz
-
Ozaman içler dışlar çarpımından 677,083333 guy alacaklar
-
İnş kardeşim
-
@De_lorean insallah dediginiz gibi olurr
-
Arkadaslar guy smmm stajindan sayiliyormu
-
dershaneden hocaam ocagın ortasına 100 defterdarlık sınavı gelecek dedi. 20 katı sınava cagrılacakmıs baskanın önündeymiş. sınav klasık olacakmıs . öyle dedi
-
ocak ayında avukatlık sınavı da var inşAllah dediği gibi çıkar da ocak ayı maliye'nin ayı olur.
-
@vmy teşekkür ederiz bu bilgi için hocam
-
@vmy inşallah öyledir kardeşim. Bu dershanecilere pek güvenmem ama bir şeyi merak ettim.hangi kurumda çalışıyor bilgiyi veren
-
@ncbb ankara kariyerden hocam ama sağlam yerde öğrencileri var.
-
@vmy hayırlısı o zaman.
-
@vmy Sınav yazılı mı olacakmış? Açıkçası yazılı sınava pek ihtimal vermiyorum.Duyumun ise şahsen beni sevindirdi