2016 Aralık GUY Sınavı
-
@eapr yapacak birşey yok . bir şekilde hayatımızı kendimiz kurmaya bakacaz.Allah rızkı verecektir.
-
arkadaşlar şu başlığı biraz rahat bırakın insanlar her girdiğinde ne olmuş diye bakıyor adam "duyum var mı" yazıyor kardeşim olsa zaten kurumda tanıdığı olanlar gelir burada söyler sağlam bi duyumu
-
@Selim-Ertürk hocam siz alım olmayacak mı diyorsunuz yoksa ilan ocakta şubatta mı gelecek diyorsunuz?
-
@Selim-Ertürk o zamn başkanlık referandumu icin biran önce tarih belirlensin diye dua mi edecez ?
-
@Selim-Ertürk hocam yanlış anlamayın yermek babında söylemiyorum ama yazdıklarınız peşpeşe devrik cümlelerden oluştuğundan hiçbir şey anlamadım. İlan var mı yok mu? Ne demek istiyorsunuz muallakta kaldık doğrusu!?
-
@Keymarsh evet bende anlayamadım
-
Valla bende anlamadım şifrelimi konuşuyor
-
@paretowilfredo hocam bişey sole iyide olsa kotude olsa ihtimal de olsa...
-
Başkanlık sistemi için referandum olması yüksek ihtimal ya ondan dolayı bekletiliyor referandum öncesi ilana çıkacak diyor..yani ben bunu anlamadım =))
-
referandum martta olacak diye biliyorum. ozamn ilan gelcekse hiç uğraşmayalım direk kpss ye çalışalım
-
Ha 15 aydır ilan yok ama referanduma yakın gelirse ben oyumu olumlu yönde kullanacağım yani iyiymiş ama saçma sanki, 3 yaşındaki çocuk kanmaz buna yok olmamış..
-
Puan yanmadan ilan gelsinde artık 500 600 sayı farketmez
-
Bizim şansımıza o referandum oylaması bişeyler olur meclisten gecmez yine ilan gelmez. Karamsar filan değilim biz (bu yıl kpssye girenler) bahtsızız.
-
Ya arkadaşlar farketmiyor musunuz her ayın ortasi ilan gelecek diyorlar.Ben size kesin bir bilgi paylasayim 2016 kpss puani ile en az 1500 tane guy alacaklar bunu martta alirlar ocakta alirlar bilemem.Şahsi görüşümü söylüyorum sırf burda ilan gelecek diye bekleyip ders çalışmayan arkadaşlar zaten 1-0 gerideler.Tamam bir duyum vardi ve boşa çıktı olmadı bence kimseden duyum almak için ugrasmayin ve duyum paylaşanlara sanki ilanı o yayinlayacakmiş gibi muamele yapmayi.
-
Kardeş ben guy beklemiyorum zaten mesele o da değil. Artık gelmeyen ilanlarla ilgili teoriler atıp umutla bekleyen insanları yok yere heyecanlandırmaya gerek yok. Umut tacirliğini bırakın artık .Duyumlar fos çıktıkça sırası gelen çıkıyor meydana maşallah.Kesin bir bilgi olmadan şöyleydi böyleydilerle, mışlarla muşlarla konuşup insanları ümitlendirmeyin. Sonuçta darbe girişimi gerçeği var ve ondan sonra kurumlarda temizlik süreci başladı. Bu noktada da sona gelindi. Bundan sonra süreç hızlanacaktır ama durumu farklı şeylerle bağdaştırıp kafa karıştırmak anlamsız. Kpss ye 6 ay kalmış , bu süreçte bekleyen arkadaşlara önerim alana çalışıp eksik olduğunuz konulara yönelmeniz, sıkıyorsa ingilizce kasmak olabilir. GY-gk geliştirebilir vs vs.Boş durmanın faydası maalesef yok.. Bize düşen ilan gelsin veya gelmesin çalışmak,çalışmak,çok çalışmak...
-
kpss ye gir gir bıktım artık kpss ismini duymak bile istemiyorum onun için ilan gelsin diye tutturacaz
-
Bizim guy sınavı kimsenin umrunda değil ki seçim malzemesi olsun yada sınav gelmeyince birilerinin sesi çıksın.bizi de duysunlar diye uğraşıyoruz beyefendiler zahmet edip iki tweet atmıyorlar atmamışken sanki bi işe yarayacak diye tripleniyorlar. Asgari ücretle işe gireyim diyorum ona da almıyorlar kaldık çaresiz.
-
Arkadaşlar merhaba daha önce Ankara'ya eğitime gelecek arkadaş var eğer o bir bilgi alırsa burada yazarım demiştim. İnsan Kaynakları Müdürü ile bu konuyu konuşmuş,kendisi Şubat ayı gibi olur ondan önce olmaz demiş. Ben bunun için moral bozmadım hatta arkadaş beni aradı sana pek iyi haberleri yok dedi bende korktum hiç alım olmayacak dediler sandım o da Şubattan önce beklemesinler anca Şubat ayı gibi olur dediler deyince rahatladım yani en azından olacak diye moralimi yükselttim, artık bu durumdayız malesef herkese iyi çalışmalar moral bozmayın inşallah sonu güzel olacak.
-
arkadsm bu subat ayında ilan mı gelecek ? sınav mı olacak??
-
ilan @ynl006 arkadaşlar bana söyleneni söylüyorum, siz yine de şubatta sınav varmış gibi hazırlanın en kötü 1 ay kaybederiz nolur nolmaz, sabır arkadaşlar az kaldı bu mevsimin sonu güzel olacak Allah'ın izniyle.