2016 Aralık GUY Sınavı
-
Tek bir sınava yönelik yapılan etkinlikler başarılı olmuyor iibfye kadro şeklinde genel kapsamlı olmalı ve bence hergün ikigünde bir olmalı çünkü guy bekleyenler yeterli olmuyor hoş bekleyen herkes atsa haydi haydi gündem oluruz ama..
-
Duyumun hale geçerlimi @De_lorean ?
-
bütçe görüşmeleride yapıldı. yok mu olumlu yada olumsuz bir haber arkadslar..???
-
@ynl006 öğretmenlere kadro çıkmış
-
@AbuZiTTin bütçe görüşüldü mu ne oldu bu guy bıktık yeminle
-
@warrior "Bugün Komisyonda Maliye Bakanlığı bütçesi görüşüldü 48 sayfalık görüşme tutanağının hepsini inceledim İİBF'nin adı bile geçmemiş malesef, arkadaşlarımızın görüştüğü vekiller, komisyon üyesi vekiller bunu dile getireceklerine dair sözler vermişlerdi demek ki o sözleri de tamamen baştan savma politikası gereğiymiş yazık cidden" facede bi arkadaş bunu yazmış kardeşim. Ben okumadım ama bi bilgim yok sadece bunu gördüm.
-
Bütçeden o kadar anlıyoruz ki bizi bütçeye alamayacak kadar takmıyorlar .
-
Kadir koçun arkadaş listem doldu o yüzden bi sayfa kurdum ordan iibfliler için için haberleri yayınlayacağım deyip sonra sayfasında kitap reklamlarını yayınladığı sayfa varya. Hahh işte orayı iyi takip edelim(!) bence zira 2017 kpss geliyor
-
Kadir koç a instagramda twiter da yazdım bazı arkadaslar facede yazdı onlarada cevap vermedi vekil maliye bakanlığı bütçesinde bizi dile getirdimi o da muamma ama milli eğitim ile yök te dile getirmiş neye yarayacak sa
-
@ibnihaldun ya biz 2016 da boşuna mi emek verdik ,saatlerce kütüphanelerde robotlastik ayıp ya hala evde işsiz güçsüz duruyoruz. Bizim bugün soruları tartışmasız gerekirken sınavın olmama ihtimalini tartışıyoruz. Bu sistem ne zamana kadar kendine kurbanlar yaratacak
-
Kaldırsınlar öyleyse kpssA ya desinler artık bu ülkede öğretmenler ve polisler kamuya girecek bizde yolumuza bakalm yada öğretmen olalım açtıkları 2-3 kişilk kadrolar için kpssA sınavı yapmasınlar ösymnin de gereksiz gereksiz soru hazırlama yükü kalksın. Zamanında ne hayallerle başladık biz bu fakültelere 2 yıllık adalet okusaydım yada meslek lisesi adalet okusaydım şimdi adliyeye girer zabıt katibi mübaşir olurdum (akrabam oldu)
-
Dünya üzerinde iibf topluluğunun bi örneği daha yok herhalde.
-
@uzman herhalde mi. KESİNLİKLE diyebilirsin ; (
-
Bi arkadaş vardı iki haftaya kadar gelecekmiş diyen o ses verse inşaallah duyumu doğru çıkar
-
@hakimim_25 sallama nasıl olsa bedava.
-
her sabah kalktığımda ve akşama doğru siteye giriyorum ilan varmı, geldimi ha geldi ha gelecek, arkadaş valla yazıktır ya bu kadar emeği çöpe atmak yazık cidden .geceleri uyuyamıyorum ne olacak bilmiyorum.tek bildiğim hayırlısı deyip geçmek.
-
Ne yapalım diplomalarımızı yine satışamı çıkaralım ya da meclisin önünde ateşe mi verelim belki ozaman dikkat çekeriz.
-
Fotokopisini yakalım on numara eylem olur
-
Daha Twitter a gelmiyo adamlar bide meclise eyleme kimse bulamayız herhalde
-
Arkadaslar ha bugün ha yarın ha bu ay derken 11 ay geçti biz bikere iibf okuyarak galiba hata ettik bakım şimdi zaten universite puanlari çok fena düşmüş şekilde biz sadece kendimizi avuttuk bi acaba KHK mi dedik sonra 2. KHK mi dedik sonra ilan aslinda vereceklerdi de askıya alındı biri çıkar der kasımda alım var kasima girince oda iptal yani ne hikmetse 10 kişilik alım olanda öğretmen olan içinde ilan gelir ya da konuşulur ama buna gelince ooooo birçok neden ne kadar trajik komik bir durum kimsenin pek umrunda değil ya gelir ya gelmez boşuna guy sayfasina bakip vakit üzülüyoruz başka bir şey yok.....