2016 Aralık GUY Sınavı
-
@ynl006 meclisten geçip geçmeyecegi meçhul daha hocam ona bel baglarsak kitapları yakıp bi işe bakalım
-
@ncbb 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
kıp bi
buyuk ıhtımal gecer kardesım. sımdı burda sıyasete gırmeyelım bnce. hayrlısı olsun dıyelım..:D
-
@ynl006 yok hocam siyasete girmek için dememiştim asıl paralelciler halaa içeride . o şerefsizler satar. soysuzluk kanlarına işlemiş
-
ne kadar paralelci varsa ne kadar terör örgütü sempatizanı varsa Allah hepsinin belalarını versin zehir oldu bir senemiz bittik eridik.
-
Ya alım yapilacagi gizlimi tutuluyor yoksa alimmi yok maliye bakanının bu konu hakkinda aciklama yapmasi 1 dakikasini almaz.7 aydir kpss bitti 5 ay kaldi dogru durust ders calisamadik.aciklama yapsin ki bilelim ilan yok kpss calisalim yeter ya is mi bu simdi!!
-
kendime not :
kpss den önce , yılbaşından sonra illaki guy ilanı gelecek çalışmaya devam puanlar bir şekilde boşa gitmeyecek -
@kaptanbarbarossa bunu memurlanete de yazmışsın ezberliyorsun herhalde :))
-
@Kürşad-Atilla ders çalışmadan çok forumlarda oyalanmaya başladım söylediğim gibi kendime not olsun kitaba döneyim derdindeyim
-
Allah belamizi verdi gercekten boyle bir sene gormedim
-
@Marycr sabır sabıırrr
-
kardeş bu dediklerini anlamadım bn elendik flan
-
Offffffff nasıl bir süreç ne askerlik ne iş ne evlilik hayatta bu kadar belirsizlik olur mu
-
@Dick-Advacoat çok farklı bir insansın vesselam:) sevdim ama seni:)
-
@guyan-gelmiş kardeş hayatın acı gerçekleri ama ne diyeyimki.
-
eskiden bilirdik o zaman şafak sayardık şimdi boş boş bekliyoruz dersi bıraktım ben.. iyice saldım
-
şu 657 yıllardır değişsin isterken şimdi yapılsın diye dua ediyorum çünkü hepsi için demiyorum ama memurluk çalışma saati ve rahatlık baskı,performans olmadığı için daha çok insanlar emeksiz para kazanayım peşinde olduğu için birikmeler oluyor.. bazı devlete hizmet edeyim gayesi bu olanlar ayrışamıyor..çoğu haftada 40 saat çok güzel maaşı da iyi diye istiyor bunu..özelde 45 saat mesai çok maaş başlangıcı iyi değil hak veriyorum ama özel kuvvetlense maaş farkı erise bu kadar yığılma olmaz..özel sektör zayıf güçlü olsa daha cazip hale gelir..ben yatarak maaş alanlara ve devletin vergisi ile oluşan bu maaşlara karşıyım..ülke gelişmez böyle..çoğu yatan memur lkarşı değişmesine ama siyasi şeyler olmadan bu kanun acilen değişmeli
-
yani siyaset girmeden işin içine.. bu adam bizden şu adam bizden değil diyerek çıkarmalar olmadan.. liyakatla olmalı koltuk..değişmeli çünkü çok devlet kurumu ile işim oldu işim dolasyla havadan geçilmiyor o koltukta olanların çünkü koltuk garanti ne yaparsa yapsın koltuk garanti..işimizi gördürüken yalvarıyorz ama özele gidnce adam sana kul köle oluyor.. 657 sayılı kanun ülke için dertt.. kim olursa olsun değişmeli ben bunu 5 senedir diyoırum..sen çalış vergi ver sen araba al vergi ver senin havuzla para biriksin adam bütün gün çay çorba ile gün geçirsin maaş haketsin olmaz.. ÇALIŞANLARA İŞİNİ GÜZEL YAPANLARA HİÇ Bİ SÖZÜM YOK ama çalışmayanlar da artık kanuna güvenemesin..
-
bir de bunları neden diyorum....hak etmeyen doldu içerisi sonra atıldı ama neyse de...senelerim gitti beklerken devlete hizmet edeyim ülkenin müfettişi olayım derken.. ÖNÜME GEÇEN OLDU.. acımıyorum üzülmyrm da yerime haksız soru çalarak geçenlere ALLAH BELASINI VERSİİN ONLARIN..onlara acıyanlar da ha pkklıa işkence edilince acımışsın ha bunlara.. yazık oldu senelerimee........
-
657 kalkarsa,devlette denetim hak getire,çiftlik olur. Her değişen iktidardan sonra bütün memurlar işten atılır yerine yenileri gelir.
Özel sektörü örnek verip,durmayın lütfen.Özel sektörde size insan muamelesi yapılmıyor. Yıllardır KİT'ler içinde aynı şeyleri söylediler.Çok kişi çalışıyor KİT'ler zarar ediyor dediler...O KİT'ler satıldı çalışanlarının alayı taşeron oldu.Şimdi insani olmayan koşullarda çalışıyorlar.
Böyle bir ülkede yaşıyoruz; http://www.haberturk.com/ekonomi/ekonomi/haber/1152299-hikmet-tanriverdiden-asgari-ucret-aciklamasi
Siz gelip hıncınızı gariban devlet memurundan çıkarıyorsunuz.Bu açıklamayı yapan adam Türkiye'nin en büyük patronlarından biri ve bir işçiye 1.300TL vermemek için üretimini yurtdışına kaydırmak istiyor. Ama en vatanseverde onlar...
Şunu anlayalım artık özel sektör; ucuz işgücü ve köleleştirilmiş bir halk istiyor. 657'yi kaldırmakta buna destek olmaktır başka birşey değil.
Devlet memuru çalışmıyor ezberinden de kurtulalım artık. Tapu'ya SGK'ya bir gidin ordaki memur arkadaşları bir görün.Çalışmaktan kafayı yiyecek duruma geliyorlar...
-
@Kürşad-Atilla 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
ALIŞANLARA İŞİNİ GÜZEL YAPANLARA HİÇ Bİ SÖZÜM YOK ama çalışmayanlar da artık kanuna güvenemesin..
ben de devlet memuruyum bu dediklerin nerede oluyor bir örnek verin?