2016 Aralık GUY Sınavı
-
http://www.cnnturk.com/video/ekonomi/turkiye/mehmet-muezzinoglu-ozel-roportajinin-tamami video burda arkadaşımız yanlış anlamış malum herkes heyecanlı ve stresli, müezzinoğlu sağlıkçılara 2000 kadronun maliyeden alındığını söylüyor maalesef
-
bize her türlü 2017 kpss'ye başvuru yaptırtacak bunlar. yarın ilan gelse sınavla arası en az 50 gün .sınav olur mülakat bekleme süreci ve mülakattan sonraki bekleme süreci derken sınav basvuruları gelir. bizde haliyle riske girmeyip kpss'ye başvurucağız. mart gibi yanılmıyorsam başvurular başlayacak . yani ben artık ailemden sınav parası istemeye utanır hale geldim bu utanmazlar yüzünden.
-
@dibace ben onun yolunu da buldum. Yüksek lisansa kaydoldum. Öğrenim kredisi alıyorum. Ve muhatap olmuyorum ; (
-
@paretowilfredo hocam bu sene 1.750 kişilik guy sınavı hazır olduğu halde malum olaylardan dolayı gelmedi demiştiniz ya eğer gib tekrar talep toplamaya başladıysa bu 1750 + daha fazla bi ilan gelecek olarak yorumlayabilir miyiz? sonuçta 1.750 kişilik ilan hala duruyor ve tekrar talep toplaması nedeniyle böyle bir durum sizce mümkün müdür?
-
olsa dahi bir seferde alınacağını düşünmüyorum kardeşim. 2 parçada alınır muhtemelen
-
@paretowilfredo kaymakamlık sınavındaki gibi tarih verebiliyor musunuz? Yoksa herşey hala muamma mı?
-
@paretowilfredo hocam bakanlığa haber saldik dediniz hala bi haber duyum yok mu
-
@83istanbul Muammadan ziyade duyumlara dayalıyız kardeşim.
-
@ddguy Haber olunca saklamayacağım kardeşim tabi ki. Az daha sabır
-
@paretowilfredo 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
olsa dahi bir seferde alınacağını düşünmüyorum kardeşim. 2 parçada alınır muhtemelen
reis il göç sayfasında soru sordum size. il göçten haber yok mu ?
-
@Sipsilimarpuc Gözümden kaçmış kardeşim. Stabil halen.
-
Tüyo mülakat kitabını kullanan,memnun kalan var mı acaba ? almayı düşünüyorum bi yardımcı olursanız sevinirim
-
@paretowilfredo seni de sürekli sıkıştırıyoruz kusura bakma senden başka inandığımız insan kalmadı hakkını helal et baskan
-
@ddguy Estağfurullah kardeşim. İnanın iyi anlıyorum sizi, haklısınız bu sene bunaltıcı ilerliyor süreçler. İnşallah bu bunalımın neticesi hayra varacaktır. Sabredin ve çalışmaya devam edin. Allah yar ve yardımcınız olsun.
-
Arkadaşlar şaka bir tarafada ben hiç ders çalışamıyorum. 80 üstü alıp da çalışmıyor musunuz benim gibi
-
@Sipsilimarpuc Ben de var kardeşim güzel bir kitap olmus ben beğendim. Açıklamalar çoğu mülakat için yeterli düzeyde, anlatım dili basit ve açıklayıcı. İçinde bazı yanlışlar var ama göze batıyor zaten düzeltirsin alırsan
-
@Dick-Advacoat bende çalışamıyorum genel olarak tam başlıcam diyorum anayasa idare mikro bitiyo bidaha bırakıyorum hiç heves kalmadı ama pazartesiden en kötü tekrar kpss için hazırlanıcam mecburen ilan gelirse de imeceyi çözer girerim bikaç defa artık
-
Haberlerde 129bin fetö cü memur daha tespit edilmiş diyor haber 7 de bu gidişle memur kalmayacak ama maliye daha bekliyor
-
@keynesin-amcası şişirilmiş bir haber gibi geldi bana.
-
Valla bilimiyorum hersey e inanırım artık