2016 Aralık GUY Sınavı
-
açıkçası bu görşmelerin faydalı olacağını sanmıyorm ve ilanında 2017 kpss den önce geleceğini tahmin ediyorum.
-
En iyisi oturup ağlayın mi diyorsun @ergenekon
-
@hgrotius haklısın olabilir o an daginikliga yol.acabilir o da gerçi keşke katılım olsada dağınık olsa
-
Arkadslar elinizden geldiği kadar yayın tagi ve olabildiğince cok twitleyelim ilgili herkesi etiketleyelim
-
#3000GelirUzmanYrd tag bu arkadaslar lütfen tweetinizi yazıp saat tam 20.00 da atın öncesinde atmayın
-
Arkadslar elinizden geldigince çok tweet atın ilgili isimleri etiketleyin
-
Kimi etiketleyelim arkadslar
-
@yatutarsa hiç kimseler yok twit atanda yok
-
@sametuzeyir ben 10 tane Twitt attım yaa daha napabilirim bilmiyorum arkadaşıma söyledim o da aynı şekilde
-
@yatutarsa bende atıyorum ama katılım çok azzz
-
İki gün boyunca facede paylaştım iki twitter adresi açtım eş dosta soyledik 10 kişi sırf ben getirdim tweet atan 50 kişi 10 kişi benim tanıdıklar 40 kişi ilan bekliyormuş benden bu kadar iibf den bi halt olmaz
-
arkadaşlar saat 9'a kadar atmaya devam , lütfen biraz daha destek
-
@sametuzeyir malesef
-
Bence millet ümidini kesti.2017'ye kadar sınav olmasa kimse sesini çıkarmaz gibi duruyor.Öğrenilmiş çaresizlik bizimkisi.
-
Arkadslar pes etmek yok devam.edelim
-
Bir sürü arkadaşım var ilan bekleyen biri de yoktu etkinlikte,bekleyin anacım bekleyin
-
Vallaha arkadaşlar ister alinin ister küsün bu sayfada bir kaç kişi hariç gerisi kuru kalabalık. Bu ne sayfada 2500 yakın mesaj yazılmış etkinlik yapıyoruz 2000 ne bile ulasilmiyo. Şimdi ister beni şikayet edin ister engelleyin ama şunu unutmayın biz koyun olduktan sonra bizi gudecek çoban çok olur .
-
@Frayif aynen öyle hocam biz 86-87 puanlarla gidip twet atıyoruz ugrasıyoruz
diger arkadaşlar sadece ders çalısma ile bazı şeylerin olacagını sanıyo -
zzzzzzzzzzzzzzzz
-
@iktisat2016 aynen kardeşim sonumuz hayrola