2016 Aralık GUY Sınavı
-
@yatutarsa etkinlik saati yarın toplu olarak hareket edelim yarın 20.00 de yazalım
-
Aynn öle
-
@niloya bence hergün git gib başkanıyla görüşcem de zaten içeri almazlar.bir mektuba ilan istiyoruz yaz ver belki gib başkanına verirler yoksa ankaradaki arkadaşlar toplanmaya gelmez
-
Ankara'da olanlardan biri de benim. Ancak internet ortamında dahi toplanamıyoruz. Bence ilk adımı burada atalım ve Ankara başta olmak üzere haftada bir dahi olsa buluşup konuşabileceğimiz, ders çalışabileceğimiz ÇALIŞMA GRUPLARI kuralım. Sonrasında ortaya güzel şeyler çıkacaktır. Şahsen Ankara'daki arkadaşlarla böyle bir ortam kurup onlarla bulunmayı çok isterim.
-
@keynesin-amcası tamamdir
-
diyor ders hâlâ idiyoruz o Kardeş ilan yok diyoru. Ķ ders çalışma programı diyor halen@AlpEren Ya
-
@Dick-Advacoat tam anlamasam da cevap veriyim. burda ders çalışmaktan bahsedenlere ne kadar atarlanırsan atarlan dönüp dolaşıp yine ders çalışmak için o masaya oturacaksın. ikincisi de bu Çalışma Gruplarının tek amacı yalnız ders çalışmak değil, aynı kaderi paylaştığın insanlarla biraraya gelip aylarca kapalı kaldığın odandan çıkarak nefes alacağın bir ortamda bulumak.
-
@AlpEren bence bu işi sen organize etmelisin herkes elini taşın altına koymalı bir şeyler için uğraşmalı
-
@AbuZiTTin bana uyar
-
@kaptanbarbarossa hocam ben a grubuna hazırlanır iken sadece guy için hazırlandım. müfettiş olayım, en üst kurula gireyim diye çıkmadım bu yola. dolayısı ile umudumu evet bu ilana bağladım. kasımda sınavı olan bu kurum ocak oldu ilanı vermedi, bunun patır patır ilan beklemekten çıktıgı sence de aşikar değil mi? zaten sabrettik, bekledik, ülke zor süreçten geçiyor ''patır patır'' gelmez dedik. ocağa kadar ilan gelmezse dememdeki sebep de bütçede görülen 1250 kişilik guy alımı bilgisi. gelmez ise çöp olacak. oysa bir imzaya bakıyor şuanda her şey...
-
@2016mağduru yazıyı paylaşacakmısın @AlpEren ekibi kur ozaman çalışmalara başla
-
@AbuZiTTin yeterli sayıda ekşisözlük üyesi bulunmaz ise paylaşmamın hiçbir anlamı kalmaz. önce yeterli üyeye ulaşmalıyız.
-
@2016mağduru tamam o kadarını anlamam sen diğer şeyi halledersin ozaman
-
@AbuZiTTin kimsecikler yok mudur bir görüşme ayarlayabilecek,en azından derdimizi anlatsak.5,6 kişi toplanılsa yetmez mi?
-
Ankaradakilerden biride benim yani gidelim derseniz gideriz buluşup ama ne yapacagımıza bi karar vermemiz lazım @niloya
-
@10sanli işte kiminle görüşmek lazım kime dert anlatmak lazım acaba? Sanırım daha önce böyle bişey yapılmış.O arkadaşları bulup onlara mı sorsak? Ne yapmışlar,kimle görüşme ayarlamışlar? Şu dersane hocalarının elinden kendimizi kurtaralım.
-
İnan bilmiyorum ben etlikteyim yani buluşalım dertleşelim ya da gidelim gib'i basalım dersen ben hazırım @niloya içeri girebilirmiyiz orası da meçhul tabii. sağdan soldan sormak lazım içerde bizi kabul edecek konuşacak problemleri cözecek biri var mı
-
@10sanli en iyisi gidip basalım:) burayı okuyan sevgili arkadaşlar tanıdığınız,ben görüşme ayarlayabilirim diyen varsa lütfen yardımcı olsun.aylardır oturduğumuz yerde oturup,beklemek gördüğünüz gibi bir işe yaramadı.Bu tip şeyleri dersane hocalarından beklemek de zira hayal kırıklığından öteye gitmedi.benim tanıdığım var duyum aldım vs diyenler bir el atın bir gidelim görüşelim en azından.
-
Gib'de tanıdıgı olan olsa içerde,zaten az cok bilgi alırdık ya, yoktur sanmıyorum @niloya
-
@niloya @10sanli önce siZ bir araya geleceksiniz faceye yazın twitter a yazın bir yer belirleyin ankaradakileri oraya davet edin toplanın önce yeterli sayıya ulaştığınızda aranızda konuşması düzgün topluluk önünde konuşmaktan heyecanlanmayan birini seçin gidin valiliğe emniyete gib önünde toplanıp basın açıklaması yapıp dağılacaz diyin izin isteyin hazırladığınız bildiriden birini de gibe verin başka bişi yok bir araya geldiğiniz de beyin fırtınası yaparsınız