2016 Aralık GUY Sınavı
-
Selamin aleykum dostlar. Bildiginiz gibi ben haber almadan bir sey paylasmiyorum. Susuyor olusum gormezden gelmek degil net bir haber almamis olmamdandir. O yuzden gucenmeyin ve sabredin haber alinca paylasacagim. Allah yar ve yardimciniz olsun. Kolay gelsin.
-
@paretowilfredo aleyküm selam hocam peki size yeni bi bilgi haber ne zamana ulaşır bi tarh veremez misiniz size bi sistemimiz yok yanlış anlamayın halimizden de en iyi siz anliyosunuz biz bunun da farkındayız ama küçük de olsa umut dolu bi cümle bizlerin motivasyonu ve ders çalışma isteği açısından büyük önem taşıyo hiç bi umut yok mu ya da var mı kpss den önce sizce bi sınava girer miyiz hocam ilgi alaka ve anlayışınız için teşekkür ederiz Allah razı olsun
-
bence de tag biraz kısa olmalı değiştiremez miyiz
-
Kadir Koc alimlar subat sonu mart basi olacak yazmis
-
Kasım sonunda ilan geliyodu kadir koç'a göre... Pareto'nun söylediği dışında hiçbir duyuma güvenmiyorum ben.
-
@ezgipire kadir koç ta referandum öncesi düşünüyor. Bunu hepimiz biliyoruz zaten. Oda yorumlar üstüne gidiyor
-
Bol keseden bütün ayları saydılar bi ay tutunca da bak biz demiştik olucak umut tacirleri.
-
@kubraguy ilgöç sınavının ilanı 29 haziranda gelmiş 30 temmuzda sınav yapılmış, sınav ile ilan arasında 45 günlük bir ara olması zorunluluk değil gibi duruyor.
-
Her kurumun sınavdan kaç gün önce ilana çıkacağı yönetmeliğinde bellidir. Bu kuruma göre kadroya göre de değişebiliyor. Guy yönetmeliğinde diyor ki: İlanlar yazılı sınav tarihinden en az 45 gün önce başlayacak şekilde yapılır.
-
@mehmedoglu anladm.yani ksaca güwenmemek lazm.
-
@uzmanyrdd çok net bi cevap oldu eyvallah @kubraguy
-
@uzmanyrdd yaaaa.bnu blmiodum.paylaştgn için teşkr ederim.
-
Bazı hocalar reklamını yaptı gittti biz yine kendi başımıza kaldık
-
@Jakuppp hocalarda haklı yeni dersane açtı adamlar öğrenci lazım soyup soğana çevirip emekleri ile dalga geçmek için.
-
Samimiyetsizler işte
-
Derse odaklanmanın üzerinden 2 dakika geçmişken aniden gelen bu başlığa bakma hissi
-
istikrarlı bi şekilde hergün derse başlayıp dewamını getirememe sendromuna yakalandmm.
-
biz elimizden geleni yapalım da sonu boş çıkarsa da çıksın
-
valla 125 bin kişilik listeli khk ne zman gelir o zman bi hareket olur inş .
-
Geçen sınavdan bu yana hukukta ne değişti bilen duyan var mı