2016 Aralık GUY Sınavı
-
Dostlar selamin aleyküm. Sizleri habersiz birakmaktan ben de mutlu degilim gercekten. En net olduguna inandigim haberler gelmeden ne umut kirmak ne de umut satmak istemiyorum. O yuzden gelen haberleri cok ciddi elekte geciriyorum. Zayif haberler kpss sonrasi diyor ben itibar etmedim siz de etmeyin. Daha guvenilir bir iki yerden haber bekliyorum. Onlara gore bir kanaat olusacaktir kanimca. Zor bir bekleyis. Allah yardimciniz olsun.
Ama bugun dahi ilan gelse KPSS sathi mahalindeyiz artik. Aman kopmayin. Kpss yi pas gecmeyin.
Allah yar ve yardimciniz olsun.
-
@paretowilfredo Allah razı olsun baskan
-
@paretowilfredo hocam içişlerinden haber var mı
-
Ocagi da bitirdk simdi subata gireriz mart duyumculari cikar off beklemek ne kotu
-
Selamın aleyküm arkadaşlar.Evet şu anda bir belirsizlik söz konusu,belirsizlik söz konusu olmadığında da yazılı sınavı geçsen dahi amcan dayın var mı diye bakıyorlar.memlekette her şey bir belirsizlik söz konusu inşallah gelir deyip bekliyoruz.Gelse de haketmeyenin kazandığı,hakedenin kazanmadığı bir sınav olacak.Rızkınıza yazıldıysa hakeden arkadaşlar ancak öyle kazanırsınız.İşsizlik zor bende bir işsizim Allahıma çok şükür yiyecek ekmeğim suyum var,Allah olmayanlara yardım etsin ama bu kadar bu içine tükürdüğümün arkasını bekleyip strese girip psikolojik olarak kendinizi heder etmeyin.Heder etmenizin nedeni de belirsizlikten kurtulmak kiminiz evlenmeyi düşünüyor,kiminiz anamızın babamızın üstüne artık yük olmak istemiyor ama elden bir şey gelmiyor.Bu belirsizliklerden benimde canım yandı işsizim diye terkedildim.(Ama iyi ki olmamış ben hayır olarak görüyordum bir şermiş Allahıma bin şükür olsun).Hayatta aileniz dışında gerisi hikaye.Sonuçta hepimizin rızkı burada olmayabilir.Başka rızık kapılarını kovalayacaz.RIZIK ALLAH'TANDIR.Paretodan bilgi almaya çalışan arkadaşlar pareto bizzat samimi dostumdur bilgileri var ama oda birşeyler kesinleşmeden bilgi vermek istemiyor insanların ümidini kırmak istemiyor.Hadi Allah'a emanet olun hayatta hiçbir şey sizden,sağlınızdan,ailenizden önemli değil.
-
Madem bu iş bu kadar zirvede kritik bir bekleyiş var akşam herkes twitter a gelsin etkinliğe katılsın . Korkmaya gerek yok saygı sevgi çerçevesinde hakkımızı isteyeceğiz . Lütfen arkadaşlar katil gösterelim
-
@Frayif çok güzel fikir , tweet atmaktan zarar gelmez
-
Yav gelecekse gelsin gelmeyecekse bizde yolumuza bakalım askerlikdi suydu buydu hepsini erteledik.
-
Her söyleme inanmamak lazım kurumdakiler de ne olacağını bilmiyor maliye bakanı tasarruf derken geçen de başbakan onayına sunacağız diyo yani onlarda kendilerinden bi haber mehmet Simsek zamanında enazindan faaliyet raporundan belli oluyordu eee şimdi bu bakan döneminde ne olacahinbelli değil.
Ben de ilan bekleyenlerdenim bekle bekle düşün düşün kafayı yiyecek insan
Ha şu var 2010 dan bu zamana kadar kpss de kurum sınavlarında hakkım yendi tek diyecem sey yiyenleeere yedirenlere soru verip alanlara haksız kazanç yiyenlere zehir zikkim2olsun kabirleri yilanla dolsun bu dünya da perişan öbür tarafta ateşi bol olsun diyorum... -
Tag bu arkadaşlar
#şubatta3000geliruzmyrd -
GİREMEDİK herhalde yine gundeme
-
@sadevatandas aynen hocam 2010 yilindan beri ugrasiyorum bi de bu kotu surec ve olaganustu hal bi guy arkadasa sordum oda olaganustu hal de alim olmaz dedi hepten morelim bozuldu , allah buyuk ben yinede subatta bi supriz olurda refandum oncesi seviniriz , puanlarimiz yanmadan ,
-
@kamuguyyy aynen kardeşim ya oyuzden beklentim yok artık açarsa gireriz acmazsa da gelir idaresi doldur boşalt yapar gelen gider
Gib mantıklı olması gerekir elde eleman tutacak kişileri almaları lazım ama gel gelelim şu devirde kurumun hiç bir misyonu vizyonu kalmamış gb hareket ediyor herşey belirsiz
Ohalle2alakasi yok ya isguzarliklarindan adalet bakanlığı icisleei sgk azda olsa dışişleri alım yaparken onlara ohal yokmu var polis asker alımı varken ohal yok mu var bence maliye uyuyor -
2017 merkezi atama tarihleri belli oldu. Darısı Guy ilanının başına
-
İnşaAllah önümüzdeki hafta güzel bi haber alırız
-
@ddguy kardeş öyle söyleme. Hemen soruyorlar hemen duyum mu his mi diyeee
-
@Dick-Advacoat kardeş sen eminmis gibi davranıp yorum yapiyosun biz ondan soruyoruz his mi duyum mu diye soranlardan biri de benim benim ki sadece dua ve temenni
-
Ben ilanın geleceğini düşünüyorum.Çünkü guya ayrılan kadro zaten geçen seneden beri bekliyo bakanın imzasına kalmış.Yani bizim için uğraş gerektiricek bi hazırlıkları olmıcak.Referandum kesinleşsin son dakika da olsa bize ilan gelcektir inşş
-
Arkadaşlar merhaba. Taşrada olmam nedeniyle telefonum çekmiyor son durum nedir var mi referandum öncesi güzel haber?
-
Bence bu sene alım olmamasinin ya da az olmasinin nedeni sinav sorularinin yine calinmis olmasi. Hala feto riski var oyuzden kurumlar riske girmek istemiyor. Eger 2017 kpss temiz olursa guvenlik sorusturmasiyla birlikte kurumlarda rahat alimlar olabilir. Bu sene gecti artik ben umudumu son kez olarak 2017 kpss sonrasina bagladim. Olursa olur olmazsa da Allah buyuk :))