2016 Aralık GUY Sınavı
-
@busus sgk ıçişleri vs diğer aklıma gelmeyen kurumlar 2016 ile alım yaptı onlar için risk yok ya maliye icin mi var bırakın allahaşkına ya bence maliye bakanı almak istemiyor komut bekliyor almak icin...veegi daireleri bomboş eleman yok gibingibin merkez doluluk oranı yüzde 29 gerisi boş tamamen işgüzarlık bence
-
-
son dolu boş kadro sayısı bu neden alım yapılmıyor merkezde bu kadar boş kadro varken işler nasıl yürüyor anlamıyorum
-
bu sayıları ben yaz başında atıyordum sayın bakana bu kadar boş var ihtiyaç var tabiki diye.ihraçlardan sonrayı yansıtmıyor bu
-
@Sipsilimarpuc şuan sitede bu yazıyor ihraçları yansıtmıyorsa durum daha da vahim personel kalmamış
-
yansıtmıyor yazın aynı rakamlar vardı atmıştım
-
Gib sınav eğitim merkezinde telefonu açacak adam yok santraldeki kadın sürekli başka yere aktarıp duruyor ama gel gor ki maliye bakanı hala alıma çıkmıyor
-
Madem bu kadar ihtiyac var neden alinmiyor ? Problem burda neyi bekliyorlar ?bi sorularimiza yanit bulabilsek keske arkadaslar ,,, adamlarin umurlarinda bile degil sanirim 4 sey dusunuyo insan su surecte acikcasi insan: refandum - olaganustu - maliye bakaninin tasarrufu mu?- yoksa basbakanin onay meselesi mi?
-
Beyler bugün Gib'e gittim atama yok , mayıs'tan beri bekliyorum vs askere gitmeyi düşünüyorum dedim. Seçim var nereye gidiyorsun dedi. Muhakak alım olacaktır dedi adam.
-
Artık şu belirsizliğe bi son vermeliler. İlan gelmeyecek densin. Birileri bişeyleri açıklasın artık.
-
@Şakir emin misin gerçekten
Artık söylenenlere şüphe ile bakıyoruz da ondan sordum -
@Şakir gib e gidip hangi yetkili ile konuştunuz ?
Özür dilerim ama kimse askere gitme ilan gelecek demez gib'i :)) -
ARKADAŞLAR BENİ TANIYAN BİLİYOR...BEN ZAMANINDAN BERİ DEDİM BAŞKANLIĞA KALDI DİYE.. ARKADAŞIM İLE KONUŞTUM.. BURAYA NORMALDE DE YAZMAM.. ÇÜNKÜ SİNİR OLDUĞUM KİŞİLER VAR.. ARALIK AYINDA DEDİM YİNE DİYORUM EĞER GELMEZSE DE ŞUNATIN İKİNCİ HAFTASI DİYORUM.. 2500 KİŞİLİK..BURADA ŞU TARİH BU TARİH DİYİP KAÇANLAR YA DA OYALAYANLARDAN DEĞİLİM.. GİBDE ÖZEL TANIDĞIM SEVDİĞİM İNSANLAR VAR..O SEVİYEDE ALTINI ÇİZİYORUM O SEVİYEDE KİŞİLER İLAN GELECEK İST BİN KİŞİ DEDİ.. BAKALIM OLAY MALİYE BAKANINDA.. ZATEN DAHA YAZMICAM BU BENİM BİLGİM ONA GÖRE HAREKET EDİYORUM İSTEYEN DE BUNU DİKKATE ALSIN SONRA GEÇ KALDIM DEMESİN.. BU KADAR NETİM.. HERKESE BAŞARILAR.. BU SAYFAYA YAZMAMA KARARIM VAR LÜTFEN ISRAR ETMEYİN.. BELİRSİZLİK AZALSIN DİYE KAFANIZDA BİLGİ VERDİM.. HALK OLURSA ZATEN BEN DAHA YOKUM.. HERKESİN YOLU AÇIK OLSUN.. GELECEK İLAN İÇİNİZ FERAH OLSUN.. GELMEMESİ TEKRAR DİYORUM GELMEMESİ BÜYÜK SÜPRİZ OLUR
-
@Şakir gibe gidip nasıl görüştün kolay kolay içeri bile almıyorlar
-
@kürşaddd İstanbul 1000 kişi açsın seni muğlada ağırlarım kardeşim ağzından bal damlıyo valla:)
-
@kozexpo normalde talebi kardeşim 1500 yüzde yüz de eminim.. kesin bilgi ama o kadar vermez diyor bin kişi verir bu sınava dedi 2500 ilan sayısı inş.. eğer talepler diğer iller de gerçek sayı gelmezse en kötü 2 bin dedi.. ben bu kadar emin konuşunda yeniden teyit edince yazdım.. zaten kendisi aralık ayında dedi bana.. başında bekleme 2016da başkanlık yaklaşsın o zaman diye..üst seviye kişiler bunlar.. üst kademe.. konuştukları...
-
bir de cidden buraya yazmamdaki amaç da insanlar çok tedirgin haklı olarak.. çok belirsiz ortam.. herekese başarılar.. her şeyi açık açık yazdım.. yolunuz inş çok ama çok açık olsun.. süreç en kısa sürede bitsin.. kalın sağlıcakla..
-
@kürşaddd 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
bir de cidden buraya yazmamdaki amaç da insanlar çok tedirgin haklı olarak.. çok belirsiz ortam.. herekese başarılar.. her şeyi açık açık yazdım.. yolunuz inş çok ama çok açık olsun.. süreç en kısa sürede bitsin.. kalın sağlıcakla..
Hocam Allah razı olsun tam ruhsal çöküntüdeyken iletinizi gördüm. Peki sistem konusunda da bilgilendirir misiniz 10 katı söylentisi doğru mu?
-
@kürşaddd 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
ARKADAŞLAR BENİ TANIYAN BİLİYOR...BEN ZAMANINDAN BERİ DEDİM BAŞKANLIĞA KALDI DİYE.. ARKADAŞIM İLE KONUŞTUM.. BURAYA NORMALDE DE YAZMAM.. ÇÜNKÜ SİNİR OLDUĞUM KİŞİLER VAR.. ARALIK AYINDA DEDİM YİNE DİYORUM EĞER GELMEZSE DE ŞUNATIN İKİNCİ HAFTASI DİYORUM.. 2500 KİŞİLİK..BURADA ŞU TARİH BU TARİH DİYİP KAÇANLAR YA DA OYALAYANLARDAN DEĞİLİM.. GİBDE ÖZEL TANIDĞIM SEVDİĞİM İNSANLAR VAR..O SEVİYEDE ALTINI ÇİZİYORUM O SEVİYEDE KİŞİLER İLAN GELECEK İST BİN KİŞİ DEDİ.. BAKALIM OLAY MALİYE BAKANINDA.. ZATEN DAHA YAZMICAM BU BENİM BİLGİM ONA GÖRE HAREKET EDİYORUM İSTEYEN DE BUNU DİKKATE ALSIN SONRA GEÇ KALDIM DEMESİN.. BU KADAR NETİM.. HERKESE BAŞARILAR.. BU SAYFAYA YAZMAMA KARARIM VAR LÜTFEN ISRAR ETMEYİN.. BELİRSİZLİK AZALSIN DİYE KAFANIZDA BİLGİ VERDİM.. HALK OLURSA ZATEN BEN DAHA YOKUM.. HERKESİN YOLU AÇIK OLSUN.. GELECEK İLAN İÇİNİZ FERAH OLSUN.. GELMEMESİ TEKRAR DİYORUM GELMEMESİ BÜYÜK SÜPRİZ OLUR
hocam eyvallahta olay zaten bayadır bakanda , o aşamayı geçmiyor ilan , onu ne yapacağız ?
-
şunu sana net diyim bakan da tamam..şu an tek değişecek şey.. deprem olur yok bakan vazgeçtim der.. yok ülkede bi sıkıntı olur.. referandum ertelenir..her şey tamam.. şubat ikinci hafta diyorum.. şu an bakan da tamam.. bu kadar net konştu arkadaşım.. aralık ocak hiç beklmedim zaten bekle dedi.. süreç belli dedi.. sayı süper.. ben bu kadar beklemiyordum.. burada engelledi arkadaşlar beni gerisini onlar daha iyi bilir.. onlar verir zaten bilgi.. sonuçta üstad onlar..