2016 Aralık GUY Sınavı
-
@keynesin-amcası vurdu ve gol oldu çok sık bi hareketti Tebrikler
-
@ddguy arkadaşım için sordum diyecek diye bekliyordum ama gitti
-
@keynesin-amcası bende aynısını düşündüm hocam insanlar bi garip bizde biliyoruz kpssnin önemini ama bunu hakaretlerle hatırlatmaya gerek yok diye düşünüyorum
-
Adam valla troll çıktı ya la
-
75 liler 83 aldım diye dolanmaya başladığına göre ilan yakındır inşallah klasik her yılki manzaralar
-
@ddguy takılıyorlar işte @mertbulut ders çalışmaya çalışalım ozaman biz
-
Arkadaşlar o kadar ihraç oldu. Alım illaki olur. HAaa bir olasılık olmazsa bile 2017 kpss nin açıklandığı gün ilan gelir diyorum. Yani eninde sonunda bu ders calisilacaaaaak
-
aynen kardeş
-
Arkadaşlar ilan gelir mi gerçekten.15 şubata kadar gelicek olsa illa bi söylenti olurdu ortalık calkanirdi .ilansiz yıl kapatılır mi bu kadar adaletsizlik yapılmaz diye düşünüyorum..işte kafamda deli sorular
-
Bizim puanlar kpss 2017 puani aciklaninca mi gidicek yoksa kpss2017'ye girince mi?
-
Açiklaninca
-
Velev ki trol çıktı insanlar ne kaybedecek?? Hiçbirşey.. Ders çalışmak yanlarına kar kalacak.. Yok yalan söylüyor yok bakana niye twett atıyorsunuz.. Sen kendi işine bak insanların canını sıkarak trollüğün kralını sen yapıyorsun@Rorschach159
-
:)@keynesin-amcası
-
75 alıp ağlayan adam 83 aldım yazmış ya la valla yılın golü olmuş hesabı silip gider de bu
-
Dershanelerde soruların çalinma ihtimali olduğu için bu yıl ilan gelmez diyolarmis bu Dershanelerde öğrenci dostu mu öğrenci düşmanı mi kimin tarafında anlayamadım gitti arkadaş
-
@ddguy bu güne kadar dersanelerin dediği hangi şey çıktı onlar 2018 kpss yi düşünüyorlar bak bu sene alım yok gelin seneye çok alım olacak kaydolun diyecekler
-
@keynesin-amcası doğru diyon başkan.@paretowilfredo son sözü senden bekliyoruz hocam umut dolu haberlerle
-
iyi güldüm gerçekten 75 almış 83 diyor arkadaşlar çalışın daha çok vardır böyle
-
@ddguy 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Dershanelerde soruların çalinma ihtimali olduğu için bu yıl ilan gelmez diyolarmis bu Dershanelerde öğrenci dostu mu öğrenci düşmanı mi kimin tarafında anlayamadım gitti arkadaş
Çalınma falan demeyelim isterseniz verilme onun adı. Bugün ona yarın şuna..
-
http://forum.tercihiniyap.net/topic/599/2017-guy-i̇lani-3-000-guy-i̇sti̇yoruz PERŞEMBE TWİTTER DA Bİ ETKİNLİK VAR ARKADAŞLAR. KARINCANIN YANAN DEVASA ATŞE TAŞIDIĞI SU İLE YANGININ SÖNMEYECEĞİNİ BİLİYORUZ AMA YİNE KARINCANIN DEDİĞİ GİBİ TARAFIMIZ BELLİ OLSUN RİCA ETSEM KATILIR MISINIZ