2016 Aralık GUY Sınavı
-
@keynesin-amcası 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Ocak bitmeden gelecek diyen biri vardı kesin konuşuyordu ismini tam hatırlayamadım davetsiz miydi
Hocam merhaba o benim buradayim fakat bilgi yanlış..ben kpss den önce ilan kesin gelecek sayi da en az 1750 olacak dedim. Özellikle zaman icin kesin bir sey söylemekten kacinip, ilanin gelecegi kesindir fakat tahminim de ocak sonundan subat 15e kadar dedim hatta özelden yazan arkadaslara verdigim cevaplarin göruntusunu dahi atabilirim..zaten aylar öncesinden kimse şu tarihte olacak diye söyleyemez hocam ben dersem bir gün inanmayinsadece ilan var yok tartismalari uzerine bunu yazma geregi duymustum o zaman..
Hatirlayanlar vardir sgk denetmenlik basliginda da sayin baskan twitterdan yazmadan 1hafta once ilan hayirli olsun demistim.
Söylediklerimin arkasindayimbekleyip görelim ve ders calismayi birakmayalim insallah..ha subat 15e kadar gelmezse de kızmayın cünkü tarihi zaten tahmin etmistim sadece..buralardayim ben hep bir yere gitmiyorum tekrar adım gecerse seve seve gelir cevaplarim. Hayirli gunler -
Tamam kardeşim @davetsiz şunun şurasında 15 şubata ne kaldı bekleriz
-
@keynesin-amcası alemsiniz gençler
-
Ben biraz düşünceliyim ayın 15 ine kadar bi ilan gelecekse çoktan duman çıkması lazımdı bu ilanı gibin ya da maliye bakanının saklamasının bi anlamı yok bence yine arkadaşların kürşadın söylediği şeyin bir varsayım bir tahminden öte bir şey olduğunu düşünmüyorum. Lakin arkadaşlarım bana kızmasın çünkü bu söylediğim şey ders çalışma şevkinizi kırsın diye söylenen bir şey değil. Önümüz de KPSS var sınav süresinin geçerliliği 1 yıl olduğu için 2017 kpssye çalışmalıyız. Gelen ilan sonucunda kesin yerleşeceğiz diye de bir durum yok. Hani demem o dur ki ilan gelse de gelmese de çalışmak asla bir şeyler kaybettirmez. En kötü ilan gelmediği durumda tekrar puan almak gerekecek ki bu da 2017 kpss sonrası gelen bir ilanda çok işe yarar. Temennimiz ilanın gelmesi yönünde zaten durumda gösteriyor ki her seçim öncesi oy max için bürokratlar hiçte hafife alınmayacak İİBFlilere kadro vermek zorundadır artı yaklasık 1,5 senedir ilan gelmediğini de hesaplarsak.
-
Bu ileti silindi! -
@davetsiz kardes umutla bekliyoruz inşaAllah bu hafta hepimizin yüzü gelir Rabbim de seni haklı çıkarır
-
Yüzü güler olacaktı pardon
-
@10sanli 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Kardeşim özelden numaranı yaz adım Ömer memnun oldum, Etlik'te oturuyorum buluşalım müsait oldugumuzda ve gidelim olur mu? @AZİMLİGENC
Kardes siz gibe gitmeyi düşunuyodunuz gitmek misiniz karar verdiniz mi
-
@Rorschach159 ya ilan gelirse sen bu gruptaki insanlardan özür dileyecekmisin? Ilan gelir de onları umutsuzluğa sevk ettiğin kişilerin çalışmayı bırakanların veballerini nasıl ödeyeceksin? İlanın gelmeyeceginden bu kadar emin olabiliyorsun
-
@ddguy hocam gidicezde önümüzde ki hafta büyük ihtimal önce bi organize olalım arkadaşlarla, tanışalım ne yapacagımıza karar verelim.
-
@ddguy Ne zaman gideceğimize beraber karar vericez inşallah arkadaşlarla şuana kadar tamam ben gelirim diyen bana numarasını atan bir arkadaş oldu bende 4-5 kişi olalım bi grup olusturalım beraber hareket edelim diye şuan hala ankaradaki arkadaşlardan cevap bekliyorum
-
@10sanli anladım başkan bu hafta gelir inşaAllah sizin de gitmenize gerek kalmaz tek temennim bu
-
Bu ileti silindi! -
@Rorschach159 senin p35 75 değilmi sen niye yüksek almadın hem ilk yılın senin belli hayatta toz pembe bakıyorsun yaşın 26 27 ye geldiğinde anlarsın
-
@Rorschach159 burdakilerin çoğu kpss den 80 üstü almış bir daha kpss ile uğraşmak istemeyen gençler
-
@keynesin-amcası 83
-
@Rorschach159 Sen 75 puan dahi zar zor aldığım için bizi anlayamazsin... Çünkü sen su anda kpss ye hazirlaniyrsin biz ise kpss yi verdik kurum sınavı bekliyoruz yani senden level olarak usteyiz... Burdaki insanlar sabah akşam ders çalışacak kadar robot insanlar değil ayrici olmayan sınava çalışmanın mantigida yok çünkü biz yarin kpss olsa girsek yine 80 bandından aşağı almayız ...yani devamlı ders çalışılacak diye birşey yok her sınavın konsepti farklı kpss ye çalışılır gibi calisilmaz her sınava..
-
@Rorschach159 kardes burdaki insanların kafası canını sıkıyosa forumu takip etmezsin olur biter benim ve diğer arkadaşların kafası seni ilgilendirmez senin için doğru neyse onu yap niye insanlara bulasip sinir bozmaya calisiyon ki anlamadım bi türlü nerde gereksiz bi tartışma var senin adın var
-
@Rorschach159 bunu yiğenin mi yazdı
-
@Rorschach159 kimsenin ağladığı filan yok herkes içini döküp rahatlamaya çalışıyo SANANE