2016 Aralık GUY Sınavı
-
Kardeşim özelden numaranı yaz adım Ömer memnun oldum, Etlik'te oturuyorum buluşalım müsait oldugumuzda ve gidelim olur mu? @AZİMLİGENC
-
Ankara'daki kardeşlerim adım Ömer Etlikte oturuyorum yakın olan varsa ya da aynı bölgede oturan tanışalım bi ayarlama yapalım ve gidelim GİB'e en azından içimizde kalmasın . Özelden yazabilirsiniz
-
Kendinizi derse nasıl veriyorsunuz sabahtan beri ders çalışmaya çalışıyorum olmuyor
-
Bence imkanın varsa kütüphaneye git yoksa odaklanmak çok zor
-
@keynesin-amcası haftasonu bende calisamiyorum. Haftaici dene eger zamanin varsa
-
@keynesin-amcası eger imkanın varsa özel sektörde sansinı dene baska bisey dene ayni zamanda baska iste calis diyenlerden bir kac tanesini döv kafan boşalır kendini derse verirsin
-
@sradaninsan deneyecem bunu
-
Bende artık gece çalışıyorum gündüz goren arayan naaptin işi diye soramiyor tv ye bakip canim sikilmiyor gece yapacak bisey olmayinca sabaha kadar ders calisiyorum.
-
Bu yaşadıklarımıza kim sebep oluyorsa Allah onlara aynılarını yaşatır inşallah ne diyim ya. İsyan edesim geliyor artık. Çalışıyorum çok yoğun bir işteyim gece ders çalışsam uyukluyorum. Mecbur sabahın 04.30 unda kalkıp ders çalışıyorum. O kadar ağır geliyor ki nefsime.. Çalışmasam 1 sene verdiğim bütün emekleri çöpe atmış olacağım. Yıldım, bunaldım artık ya.
-
Yeni hafta yeni umutlar bu hafta bizi neler bekliyor bakalım
-
1,2 Milyon ₺ 400 tane Guy maaşı yapar sanırım. Maalesef şu ülkede bi telefon faturası kadar hükmümüz bile yokmuş. Malumun ilanı oldu gerçi ama; bari gözümüze soka soka yapmayın dimi.
-
Nerde o eski saglam duyumcular
-
Söylendiği gibi şubatta da ilan gelmezse iyice umutlarım tükenecek artık
-
@Ülkü aynen subat ayini umutla bekliyorum ,, umarim umutlarimiz bosa cikmaz arkadasim ,ortada verilen emekler beklenilen senelerde cabasi subat ayindan neden dir bilinmez umutla bakiyorum hayrlisyla su ilan gelirde bizlerde seviniriz insallh ,,
-
Ocak bitmeden gelecek diyen biri vardı kesin konuşuyordu ismini tam hatırlayamadım davetsiz miydi
-
@keynesin-amcası ismini öğrensek ne olacak yarın başka bir isimle gelecek
-
Bu hafta büyük bi hafta olur İnşaAllah hepimiz sevinç çığlıkları atarız bende bu haftadan umutluyum şu referandum belli olur bu hafta
-
@kürşaddd 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
ARKADAŞLAR BENİ TANIYAN BİLİYOR...BEN ZAMANINDAN BERİ DEDİM BAŞKANLIĞA KALDI DİYE.. ARKADAŞIM İLE KONUŞTUM.. BURAYA NORMALDE DE YAZMAM.. ÇÜNKÜ SİNİR OLDUĞUM KİŞİLER VAR.. ARALIK AYINDA DEDİM YİNE DİYORUM EĞER GELMEZSE DE ŞUNATIN İKİNCİ HAFTASI DİYORUM.. 2500 KİŞİLİK..BURADA ŞU TARİH BU TARİH DİYİP KAÇANLAR YA DA OYALAYANLARDAN DEĞİLİM.. GİBDE ÖZEL TANIDĞIM SEVDİĞİM İNSANLAR VAR..O SEVİYEDE ALTINI ÇİZİYORUM O SEVİYEDE KİŞİLER İLAN GELECEK İST BİN KİŞİ DEDİ.. BAKALIM OLAY MALİYE BAKANINDA.. ZATEN DAHA YAZMICAM BU BENİM BİLGİM ONA GÖRE HAREKET EDİYORUM İSTEYEN DE BUNU DİKKATE ALSIN SONRA GEÇ KALDIM DEMESİN.. BU KADAR NETİM.. HERKESE BAŞARILAR.. BU SAYFAYA YAZMAMA KARARIM VAR LÜTFEN ISRAR ETMEYİN.. BELİRSİZLİK AZALSIN DİYE KAFANIZDA BİLGİ VERDİM.. HALK OLURSA ZATEN BEN DAHA YOKUM.. HERKESİN YOLU AÇIK OLSUN.. GELECEK İLAN İÇİNİZ FERAH OLSUN.. GELMEMESİ TEKRAR DİYORUM GELMEMESİ BÜYÜK SÜPRİZ OLUR
Keynesinamcası bu muydu senin dediğin kardeş
-
Yok bu değil kaymakamlık sınavına giderken öğrenmişti o
-
@keynesin-amcası onu hatırlamıyorum kardes Şubat için emin konuşan çok oldu görcez bakalım