2016 Aralık GUY Sınavı
-
Ben ilanın geleceğini biliyorum da sayı sistem bilgisi noldu onu bilmiyorum herşey sorulmuyor zira ama urfa 75 diorlarsa antep vb alım varsa yüksek çıkar valla 10 kat vb olmadan il seçimi olmadan herkes umarım tek tercih yapar ama il seçimine kalırsak gene zar atcaz
-
İnşallah 2000 üzeri bir alım olur
-
Akşam twitter da vekil bey yazalım 3000 diye
-
Mikail arslan ceza ve infaz memurlarının alım sayısını sorup öğrenebiliyorsa Guy vmy ilanlarınıda öğrenebilir kanımca
-
Evet onun için facedeki gruplarda da payşalım herkes görsün
-
Ciddi anlamda kafam sarmiyor, yok şuraya su kadar personel alınacak diye söylentiler dolanirlen,maliyenin tasarrufta direnmesi ve maliyede çalışan personellere verilen maaşların çöpe atıldığı gibi algı olusturmasi beni deli ediyor.Sanki diğer kamu görevlileri canla başla çalışıyor,maliyenin personeli yatıyor iş yapmıyor iş yok personelde ihtiyaç yok.Hepimiz biliyoruz ki uzman kadrolarına canımizı disimize takarak yerlesiyoruz.
Emeklerimiz hor görülüyor. -
@hulyayasar ya yanlış anlamazsanız bişey sorucam ben anlayamadım. Manisa vergi dairesi başkanı urfanın 75 kişi alacağını nerden biliyo ne alaka? Yani cidden anlayamadığım için soruyorum
-
@ibnihaldun bencede kimse bilmiyordur hele urfanın 75 kisi alacağını hiç sanmıyorum istek olabilir ama rakam abartı geldi
-
Niye 2015 te 85 kişi aldı
-
Ben rakamın abartılı olduğunu düşünmüyorum 1seneyi aşkındır alım yapılmayan bir kurum kaldı ki bazı illerin 2+ senedir alım yapmadığını düşünürsek makul sayılar bunlar. Dilerim ki totali 2000 i bulur da biz de seviniriz.
-
İki defa üst üste alım yapan kurumun bile personel ihtiyacı var
-
Arkadaşlar tmm inşallah sayı 75 olmaz, 100 olur 150 olur kimsenin buna itirazı yok. Ben ciddi anlamda bişeyi merak ettiğim için sordum. Gibden kimse haber alamazken en ufak duyum yokken @paretowilfredo bile kurum içine kapandı derken. Yani manisada çalışan bi arkadaşın veya manisa vergi dairesi başkanının urfadaki alımdan haberi olabilir mi? Ciddi anlamda merak ettiğim için sordum. Ne diyeyim inşallah bu talepten urfa vergi dairesi başkanının da haberi vardır
-
@ibnihaldun bence şöyle yapıyorlar. şanlıurfa manisaya soruyor '' - kanka kaç tane alak '' manisada ''- 75 al seneyede kullanırsın'' diyor bende vergi dairesine gittigimde GU olan bir abiye sordum ne durumda diye talep ettiniz mi dedim . biz her sene talep ederiz çıkarsa cıkar diyor
-
İlan söylentileri gercekci mi yoksa yine gündem taze kalsin mi? Takip eden biri yazabilir mi
-
Arkadaşlar net cevap almak için Cuma günü gelir idaresi bütçesi görüşülecek komiyon üyesi olan m.v.'ni etiketleyerek gelir uzman yrd. sınav ilanı hakkında bilgilendirme isteyelim.Dün adalet bak,bugün içişleri bak. personel alım sayısı verdi maliye bak.da verir birinci ağızdan öğrenmiş oluruz en azından,ben 1-2 tweet atmaya başladım şimdiden:)
-
Arkadaşlar 2016 plan bütçe komisyonu üyeleri burda https://komisyon.tbmm.gov.tr/uyeler.php?pKomKod=17
Komisyon üyelerine twitterda doğrudan yazarsak sonuç alabiliriz.
-
Arkadaşlar 19.00 da twitter da olalım. Facebook kullanan arkadaşlar ordaki gruplarada haber versin lütfen.
-
25 kasım cuma saat 21.00 de twitterda gelir uzman yardımcılığı için etkinlik düzenlenecek. Yayalım bu bilgiyi ve lütfen katılalım arkadaşlar.
-
Maliye bakanligi butcesi ne zaman gorusulecek
-
@hukuksever tamam