2016 Aralık GUY Sınavı
-
Vmy guy toplam 350 civari . İnşallah bitmistir temizlik
-
Pardon maliye bakanligi ve gib toplam 454 kisi cikarmis liste oyle
-
Vergi müfettişi bayya var ins şöyle bi 1000 kişilik vmy gelmesi lazım artık
-
daha çokkk atılacak adam var bunlar bu kadar sınırlı değilde yapacak birşey yok . bundan sonra bize baksalar artık....
-
abi iki ayda bi kere duyum geliyo. sanki birileri bizi oyalıyo ya
-
Çıkarılanların listesi burda http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/khk-depremi-15-bin-550-kisi-atildi-1521745/
-
Bence beklenen ihraç buydu ilsn gelir artık
-
Maliye Bakanlığında da sanırım bu kara bulutlar dağıldı diye tahmin ediyorum. Hepimize geride kalan bu süreçte yaşatılan problemlerden dolayı bir kez daha bu paralel çeteye nefretimi ifade edeyim. Umarım geride kalan bu süreç yeni bir ilanın müjdeleyicisidir. Artık bu yolun sonunda ışığın görülmesi adına hiçbir engel kalmadığını düşünüyorum.
-
Off inşaallah kasım son hafta ilan gelir ocak başında da sınav olur hemencecik mülakatlarda olur geçensene ki kadar uzatmazlar inşaallah
-
Gençler çarsamba günü herkes plan bütçe komisyon üyesi mikail arslana twit atsın persembe maliyenin görüşmeleri var #3000GelirUzmanYardımcısı diye yazalım 5000 infaz koruma sözü almış adalet bakanından sesimizi duyuralım görüşmelerde sorsun guyu sosyal medya hesaplarında paylasın saat 19.00 da başlayın herkes atabildiği kadar atsın VEKİLİ ETİKETLEMEYİ UNUTMAYIN
-
@urfa63__ hahaha sesli güldüm
-
Yarın akşam twitterda lütfen destek olun arkadaşlar. Rica ediyorum.
-
Ne kadar zor günler Allahım yardım et güç ver, düştüm düşecem derman falan kalmadı artık. Bir umut ışıgı göster Yarabbim
-
Face de manisa vergi dairesinde calsn bi arkadas paylasmis; baskanlari yapilan toplantida aralık ocak gibi almn olacagni soylems hatt urfa 75 kisi demis umudumzu kaybetmeyelm
-
Şu sistem değişikliği hakkında da tam bir bilgiye ulaşsak çok iyi olacak tabi bizzat kurum içinden alınırsa iyi olur. Yoksa taşrada çalışanın öğrenebileceği bir durum değil.
-
@hulyayasar bu sistem değişikliği hakkında bir duyumunuz var mı ?
-
Sistemn degismdedigini söylüyorlar ama tabi soylenti sadece
-
ilan gelsin de artık sistemden şundan bundan geçtim ben.malesef bu hallere düştük artık.
-
Sistem değişmediyse umarım 2000 lik yüklü bir alım gelir umarım gene il mağduru olmayız.
-
@De_lorean bence yüklü alım gelecek