2016 Aralık GUY Sınavı
-
@paretowilfredo Sen kafanı bozma,bildiğin gibi devam et ama sigarayı bırak
-
Sigara geç öldürür nargileyele devam et:)
-
@De_lorean vmy yide bi çıtlatsak mı acaba arkadaşa
-
Hadi inşallah
-
Guy bekleyen arkadaşlar, öncelikle gayretiniz daim olsun diyorum. Yalnız; bu ilan SGK'dan önce gelir ve sistem değişikliği de olmazsa ne yazık ki "tek istediğim" guy deyip puanı kritik bantta olanlar üzülebilir.Bence dua edin(e-lim) önce SGK gelsin.Aynı zamanda bu kadar bilgi kirliliği içinde dil-i vezir arkadaşlar zaten belli oluyor.Kime inanmayacağını buradaki arkadaşlar idrak edebilir heralde.
-
@atiye_47 AHAHAHA sesli güldüm hocam
-
@2525 hocam o zaman şöyle olması lazım senin dediğine göre sgk gelecekte sgk mülakatları yapacakta sgk mülakatları acıklayacakta il tercihleri yapılacakta ...taaa.taaaa.taaa sgk ya başvuran bunada başvuracak en doğal hak olarak
-
@ncbb ta ta derken sonuçlar çok da geç açıklanmıyor sanırım SGK'da ve sadece mülakat aşaması akabinde sonuç açıklama evresi olduğundan guy kadar uzun bir süreci yok.Diğer türlü aynı insanlar arasında dönüyor sınavlar. Bana ikisi de uyar ama kritik puanlılar için sıkıntı olabillir
-
@2525 son alımda 70 gün sonra açıkladılar. Şu ilan önce gelirse şu olur gelmezse bu olur demekten vazgeçin artık. Herkes her sınava başvuruyor bu yoklukta. Biran önce ilan gelsin herkes kaderini yaşasın nasibini görsün.
-
@hayalimsgk 1.si kendi düşünceme istinaden böyle söyledim bunun belli bir bağlayıcılığı yok.2.si bundan önceki sürecin hangi zaman diliminde olduğu(karışık) bir zamana denk geldiğidir.Üstünde çok durmadığım bişeyden de vazgeçecek bir pozisyonum yok Rahat ol sen
-
P35 puanım 80.6 sıralamam 8300 guy açılırsa bu durumda sınava giremezsem çok koyar çoğu kurum yüksek kapattı tırstım.
-
Geldi gelecek geliyor derken kendimi KPSS sınavında bulmak istemiyorum
İyice çocuk oyuncağı olduk -
Hep aynı şeyler. Her sene GUY bu sene rekor kıracak diye laflar dolanır. Geçen sene de aynı laflar söyleniyordu. Sonuç 73 el kapatan yerler oldu. Sistem değişmezse Bu sene de 76-77 leri görecektir en kötü. Yeterki ilan gelsin.
-
Khk ile 200 civarı vmy ve vm görevden alındı.Gib'te ise vu sayı çok daha az.Muhtemelen ihraçların yüzde 90'ı bitti.ilanlarin arkadaslarin dediği süre içinde gelmesi mantıklı ve ihtimal dahilinde
-
Face de de aynı duyum paylasildi arkadaslar sanki bu sefer geliyor gibi:) Rabbim tüm bekleyenlere beklediğini nasip etsin ins.
-
arkadaşlar kpss puanıylamı alıyor lar
-
@ayse Yok ya ne kpss si. Hoşuna gideni aliyorlar
-
SAYI AZ DEĞİL Mİ SİZCE .
-
@ncbb sayı kaç ki az diyorsunn
-
İhraçlarda olmuş artık alsınlar. ama gib te çok kişi yok şaşırdım