2016 Aralık GUY Sınavı
-
Maliye Bakanlığına yapılan operasyon umarım taşradaki GİB'e de sıçrar ve ardından yüklü bir ilan gelir.Artık her durumdan umut çıkarır hale geldik.
-
Maliyey operasyon yapilmis bekledigimiz haber bu muydu yoksa ihraclar mi?
-
Merhaba arkadaşlar belki konu dışı olucak ama guy ilanınin gelmemesiyle iyice umutsuzluğa düşmüş durumdayım bu konuda yalnız olmadığımıda düsünüyorum TSK'nın muvazzaf subay ilanına çıkmasıda aklımı karıştırdı başvursammı napsam bilemiyorum guy ilanı gelmezse diye düşünüyorum.sizin bu konudaki fikirleriniz nelerdir ?
-
@Kocaseyit Güzel kardeşim umutsuzluk kelimesinden uzak dur öncelikle. Eğer kendini o mesleğe uygun hissediyorsan başvur derim ama sırf iş sahibi olmak için de sevmeden yapma ihtimalin olan veyahut da zorlayarak bir işe kalkışma. Zaman hepimizin aleyhine işliyor gibi görünse de sabrederek kendi istediğine kavuşmaya çalışan insan her zaman huzuru ve mutluluğu yakalar, ara süreçte yaşanan geçici kaygıları yaşamayı göze almak lazım. İlan gelmeyen bir dönemdeyiz ve kaygı ile karamsarlık her gün üzerimize çöküyor ama kendin için değerli gördüğün şeyler neyse onların peşinden git derim. Kararı sen vereceksin ama şu anın değil sonraki 5 ila 10 yılın üzerine düşün.
-
maliyeye operasyon haberi nerde arkadaşlar ben bulamadım.önemli olan birşey var alınanların içinde sınav birimi ve ik var mı
-
@ncbb http://www.ntv.com.tr/turkiye/maliye-bakanliginda-56-feto-gozaltisi,qlOQ2tqUTk-jIyoQT50AGA
Ayrıntılı bilgi yok maalesef hiç bir yerde. -
@eomer Allahım inşallah mazulumun ahını aheste aheste cıkartır ama biraz hızlı olsa iyi olacak
-
Face de bi arkdas aralkta alm yazms. Kendisine ozelden yazdm yetkili birinden öğrendiğini söyledi kesin dedi. Sizinlede paylasmak istedm baska duyum alan vat mi
-
@hulyayasar ilan Aralık'ta olursa sınavda şubatta olur o zaman .Ama başka biri de Ocak'ta ilanın gelip mart başında olacağını yazmıştı .Duyumlar beni hiç heyecanlandırmıyor artık .Bu saatten sonra KPSS'ye hazırlanmak daha mantıklı .
-
@fatoship bende umudumu kaybetmis bir sekilde bekliyorum elden birsey gelmiyor malesef dua edecegiz insafa gelmeri icin
-
@vmy darı ambarını da aşmış hocam, bildiğin bir kaç hektar kare buğday tarlası gibi olmuş
-
@maliyeci123 kardeşim surec halen karmasik. Maliye kaynamaya yeni basladi daha. Bu surecin sonunda insallah duman dagilir biz de ardini gormeye baslariz.
-
......................
-
Arkadaşlar çalışabiliyor musunuz ? ben her geçen gün umudumu biraz daha kaybediyorum ve biraz daha asabileşiyorum, çekilmez biri oluyorum Aralıkta ilanın geleceği söyleniyor ama bu belirsizlik çok zor
-
Bu ileti silindi! -
@Nurr 15 gün kafa dinle baslarsın sonra
-
@ncbb öyle yapayım en iyisi , kendimi iyi hissedince bir hırsla başlarım artık en baştan.
-
Ben halkbank sınavından sonra ara verdm ay ortası ilan gelir diyodum ama o da gelmedi bu hafta tekrar başlıcam tekrara.Umut olmayınca çalışmadan verim alınmıyo ama tabiki bırakmamak lazım
-
@jevons ben halkbanktan sonra ara verdim. biraz ingilizceye başladım hiç değilse kafa dağılıyor demi hocam. çarşamba-perşembe tekrar başlarız artık hukuk hariç diger derslerin detaylı tekrarı 5 gün sürüyor zaten
-
Fb gs i yine yendi.hayat tum olağanligiyla devam ediyor bir tek maliye bakanliği anormal.guy ile vmy gelmiyor