2016 Aralık GUY Sınavı
-
@sradaninsan Aynen öyle hAaa bu arada Fener ı tebrik ediyorum bir fenerli olarak :cartwheel_tone2:
-
@paretowilfredo kardeşim facede bir iki kişi yorumlarda guy un sözleşmeli olacağını söylüyor hatta biri vekil ve bakan yardımcılarından duyduğunu en erken 6 7 ay sonra ilanın geleceğini söylemiş sende duyduysan eğer gidip bi iş bakayım şimdi sınav var diye bırakmıştım
-
Gelir mi diyon selim tam anlamadım ne dediğini
-
Arkadaşlar rahatsız oluyorsanız forumda bu gibi başlıkların açılmasını sadece para ve rant amaçlı açıldığını düşünüyorsanız yorum yapmazsınız ve takip etmeyi bırakırsınız kimse sizi zorla tutmuyor.Ayrıca burda gereksiz o kadar çok yorum yapılıyor ki konudan zaten sapmış durumda burayı da malumlar.nete benzetmek için elinden geleni yapan arkadaşlar var adam fener galibiyetini kutluyor burda. Bilgi almak için takip edin ve bildiğiniz varsa paylaşın sulandırmayın .Kimse sizin saçma sapan konuyla alakasız yorumlarınızı okumak zorunda değil gidin bir isyan diye konu açın orda içinizi dökün.
-
Yönetici arkadaşlarında burda alakasız yorumlar yapıp onca insanın burada vakit kaybetmesini sağlayan kişiliğini tam tamamlamamış insanları engellememesi de can sıkıcı.
-
Persembe günü maliyenin bütçesi görüşülecek o gün twit atalım yani çarsamba akşamı herkes işini yarım saat bıraksın
-
Arkadaşlar öncelikli olarak merhaba. Yukarıda dönen tartışmalar gereği bir açıklama yapma gereğinde bulunuyorum. İlk konu bu başlığın varlığı ve buradan kar amaçlı bir beklentimizin olduğu yönündeki eleştiriler. Tercihini yap ;bilenler bilir, facebook üzerinde kurulmuş bir gruptur. Bu grup daha fazla insana ulaşmak ve daha resmi bir görünüm kazanmak amacıyla websitesine dönüşmüştür. Websitesi üzerinden para kazanılabileceği bir gerçektir ama başlangıçtan beri böyle bir ana amaç olmuş olsaydı facebook grubumuz herkese açık ve her türlü gereksiz paylaşımın olduğu bir grup olarak varlığını sürdürürdü. Bu başlık bizim güvenebileceğimiz kaynaklardan aldığımız bilgiye dayanarak açılmış bir başlıktı fakat her seferinde dile getirdiğim ülkedeki kaos durumu bizim yanlışlanmamızla sonuçlandı. Biz elimizden geldiğince İİBFlilerin yanında olmaya çalışırken ve ülkemizdeki eğitim yapısıyla ilgili her alanda destek vermeye çalışırken amacımızın para kazanmak olduğunu düşünmek bir tür şaşkınlık olsa gerek. Bu kadar çaba karşılığında kazanılabileceğini düşündüğünüz para başka bir alanda aynı çabayla kazanacağınızdan emin olun daha düşük ve komik olacaktır. Diğer arkadaşımızın söylediği böyle insanları susturmak gerekliliğine gelince; demokrasiyi savunmaya çalışan insanlar olarak herkesin özgürce düşündüklerini dile getirebileceği bir forum inşa etmeye çalıştık. Ahlaksız veya alenen hakaret edilen bir içerik olmadığı sürece hiç bir düşünce engellenmemeli. Biz herkesin verdiği seviyede emeğin karşılığını bulmasını temenni ediyoruz. Umarım içinde bulunduğumuz düğüm önümüzdeki aylarda çözülür ve herkes hak ettiğini alır.
Saygılarımla. -
Senim duyumun neymiş selim
-
Arkadaşlar duyum işi öyle kesin ifadelerle söylenebilecek bir şey değil şu süreçte, milleti forumda tutalım diye de riske atılacak bir şey değil, öyle bir amaç olsa forumda her gün bir şeylerin duyumunu aldık diye yaygara koparırız. Daha önce de belirttiğimiz gibi Tercihini Yap! ın duyum aracı olarak görülmesi de biraz acımasız. Biz sadece sağlam olarak gördüğümüz kaynaklar aracılığıyla 3-5 yerden teyit alarak duyum var diyoruz. Geçen yıl facebook grubunu takip edenler bilirler : Belki 15-20 tane duyumu söyleme cesareti göstermiş ve onlarında neredeyse hepsinin ilanının geldiği gören bir grubuz. Bu sene söylediğimiz duyum sayısı çok sınırlı, onlarında büyük kısmının ilanı geldi ve gelecek olanlarda var.
GUY meselesinde belirsizlik olduğunu ve bu açmazı Maliye Bakanının çözeceğini de üstüne basa basa söyledik. Kim kime inanıyor, ne duyumlar paylaşılıyor, takip etmesi zor ve bunun da önüne geçmemiz beklenmemeli. Forum herkese açık, kimin bu konuda uydurma haberlerle geldiğini bilemeyiz. Foruma hareket kazandırmak gibi bir derdimiz olsa her gün yeni bir haberle karşınıza çıkarız oysa biz kaldığımız yerden arkadaşlarımıza daha fazla nasıl faydalı çalışmalar yaparız bunları konuşuyoruz.
Lütfen Adil Yargılanma herkese lazım, bizi yargılarken adil kurallardan ayrılmayalım.
-
Sınav ilanı geliyor kesin bilgidir..sayı bilgim yok illerden biri antep sistem değişikliğine dair bilgi yok sınav ilanı geliyor kesin olan budur.
-
ne zaman geliyor @De_lorean
-
İçerden insan kaynaklarından gelen bilgi detayı sormadım kendisi bil istedi en geç 2 3 haftaya kadar ilan gelecek dedi...arkadaşıma güvenirim...muhtemelen de benm ön görümocağın ortasında sınav olur
-
Şakaysa hiç komik değil, ciddiyse çok komik.
Ay hadi inşallah.
-
Beni tanıyan tanır boş yorum yapmam ben inandığım şeyi paylaştım.... Ve doğru olduğuna inanıyorum
-
Hadi inşallah
-
a hadi inşallah @De_lorean
-
@De_lorean Peki sistem değişikliği ve alım sayısı hakkında bilgi alabildiniz mi?
-
Bir laf vardı hani; yiğidi öldür, hakkını yeme.
Daha söyleyecek çok sözüm vardır ama artık ben susmayı ve köşemden elimde sigaram, önümde kahvem binbir suskun çığlık ile oturmayı seçiyorum. O veya bu şekilde HAK tecelli edecektir ve muhasebe bilen insanlariz hiçbir hesap kapanmadan kalmaz.
Saygılar, sevgiler.
-
@paretowilfredo kardeşim söyle var mı birşey . bosver muhabbet olsun
-
Sistem sayı bilgim yok ama ilanın geleceği yönünde ama ben arkadaşlığıma kefil oldum içerde söyleyeceğiniz herşeye eywallah pareto beni tanır puanım kritik ne olur bilinmez ben güvendm paylaştım bu kadar