2016 Aralık GUY Sınavı
-
İlan gelicek ama ne zaman kim bilir umudun var mı desen yok o yüzden yavaş yavaş 2017 kpss ye bakmaya başlıyorum hatrı sayılır bir puanım var ama umudum yok isyan etmek haykırmak istiyorum ama gücümde kalmadı artık
-
Böyle bir sistemin taaaa
-
@paretowilfredo en azından alım olacak mı olmayacak mı onu öğrenebilir misin lütfen ona göre yolumuzu çizeceğiz arkadaşım lütfen bütün irtibatlarini kur ve bize bir bilgi ver sana zahmet
-
@Selim-Ertürk kardeş yemin ediyorum çekemeyen kıskanç görümce gibisin Tamam haklı çıkabilirsin ama gari bir sus. Bikaç yorumuna daha denk gelirsem psikolojikmen çökecem.
-
@83istanbul :D:D sabah sabah koparttın beni:) En çokta yazıp yazıp neyse yazıyor ya aklıma çocuklar duymasındaki gönül karakteri geliyor
-
arkadaşlar selim arkadaşımız hakaret ettiği için hesabını dondurduk , lütfen seviyeli bir ortam için rahatsız olduğunuz iletileri moderatörlere bildirin
-
Başlık GUY, bu başlığın açılmama ihtimali mi var, ilan gelmedi diye başlığı silsek bu seferde duyumunuz tutmadı o yüzden sildiniz denilecek. En azından duyum gelmemiş olsa da bunun izahını yapmaya çalışıyoruz, Selim arkadaşımız bu platformu oluşturmak için bizim nasıl bir masrafa katlandığımızı bilse, her yeri neden reklam doldurmuyorsunuz diye düşünürdü, ama kendisi artık olmayınca söyleyeceklerini şimdilik duymasak da olur?
-
@Antimülakat bilen biliyor ne oldugunu . açıklama yapmaya bile gerek yok kardeşim
-
@paretowilfredo sgk denetmenligi ile ilgili paylaşım yaptın. Birde GUY a gelsen kardeş
-
Tık tık kimse yok mu??? !!!!
-
Hic guyan gören yok galiba
-
Guy için benle beraber güzel bi intihar videosu çekecek olan var mı? Ama silah, zehir, ip Vs vs gerekli intihar malzemesi de lazım. Belki bizden sonra iibf ye değer verirler.
-
@oguzidane yok zor kardeş. Toplu yapmak lazim
-
Kanlı manlı filan olursa bi iki de çığlık attık mı bence bi 5 sene götürür iibf yi
-
Bu ne Gelir uzman Yardımcılığıymış be kardeşim. Her yıl en az 2 kere alım yapan kurum geçen yıl 1 kere bu yıl hiç alım yapmadı bu GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI nasıl bu hale geldi anlamadım gitti
-
Bu ileti silindi! -
@usain007 aynen geçen yıl 77 aldım. İstanbulu küsüratla kaçırdım. bu yılda 84 aldım ama alım olmadı
-
Etkinliğe neden gelmiyorsnz anlms degilim
-
@hulyayasar hangi etkinlik hacı abla
-
#GelirİdaresiDuySesimizi