2016 Aralık GUY Sınavı
-
1000 duyumu nerden geldi yine
-
evet duyum nerden geldi?ocak duyumcuları mı çıktı? her ay çiçek gibi açıp sonra soluyorlar
-
guy yok hadi anladıkta özelde de iş yok bu işkur un ne iş yaptığını bilen var mı adam ilanı koyuyor 5 dk sonra adam aldık diyor küfretsem ceza alırmıyım acaba
-
Rıskı veren Hüdadır kula minnet eylemeyiz A grubu sınavlarına hazırlanan insanlar her konuda bilgisi olan insanlardır.biz onlardan gercekten artım alım talep etmiyoruz.bizimle ilgili bir açıklama yapsınlar baska hicbirsey istemiyorum enazindan gonul rahatligiyla ders calismayi birakalim..
-
mesnetsiz şu kadar alım var diyip bundan para kazanmaya çalışanları ayrı tutarak söylüyorum; 1000 1750 2000 gibi rakamları gündemde tutarak karar vericileri buna zorlamamız duyum yok diyip konuşmamaktan daha iyidir. Onlar nasıl bizi alım olmayacağına alıştırmaya çalışıyorlarsa, biz de binli rakamlarda alım olacağı beklentisini sıcak tutalım ki üzerlerinde baskı hissetsinler.
-
Biri etkinlik ayarlasında katılalım
-
@AlpEren hiç bir işe yaramaz b grubunda millet en az 20 bin atama olur diyordu 300-500 kadroyu zor aldılar.Bu alımlara karar verecek insanların buraları takip edip bunları umursayıp sayıyı ona göre mi belirleyeceklerini mi sanıyorsunuz.Bu kararlar öyle uzun çalışmalar sonunda olmuyor talepler zaten alınmış yetkili makamlar hadi alım yapalım diyorlar ve alıma çıkılıyor.
-
Valla artık çok sinirleniyorum yaa 2016 sınavına giren herkesi harcadılar
-
gelin bakan beye yazalım biz birliği anca forumlarda oluyoruz burda yazarak elimize bir şey geçmez mail fax bimer olmadı toplanalım bir yerlede ama 2014 senesi gibi olmasın guy sınavı sonrası millet toplanacaz dedi 20 kişi geldi
-
yarın saat 20.00 tt çalışmamız vardır herkesi bekleriz
-
Katılalım arkadaslar
-
@guyan-gelmiş b grubu atamaları önceden belirlenen sayılardan oluşuyor ve yalnızca guy gibi iibf yi ilgilendiren bir durumu da yok. GUY için ise dediğim gibi kamuoyu oluşuturulabilirse sonuç alınır. Kamuoyu da burada değil o insanlar görebileceği yerlerde twitter bimer gibi yerlerde kendini hissettirerek olur. Öğretmen adayları bu kadar bağırmasa 40bin 50 bin diye kimse onlara bu kadar atama vermez. Kamuoyu oluşturmanın gücü budur.
-
Arkadaşlar daha önce defalarca siyasilerin, ünlülerin hatta gazetecilerin ( kendileri direkt başlığı bile haber yapabiliyor:) ) ekşi sözlüğü takip ettiğine şahit olduk. Hatta K.Kılıçdaroğlu'nun bir gün sözlükteki sorulara bile yanıtladığı oldu. Bence aramızda sayısı azımsanmaycak kadar ekşi suserı vardır ya da arkadaşı vardır ve gündeme girmek için 40-50 tane entry yeter. Daha sonra kimileri hak verip destek olacak kimi "bkz:devlet bize bahmiyor" yazacaktır. Bence yapmamız gereken güzel açıklayınca bir metin bir de durumumuz yoktu okuyamadıkçılara özet şeklinde bir entry bize çok şey kazandırır. En azından kaybettirmez.
-
O ekşi sözlük nasıl oluyor aklıma geldi ama hiç kullanmadım deneyimli biri bizi eğitirse güzel olur ekşi de inci de yapalım
-
Üye olmak zor.
-
bakanı yine istifaya çagıracak bir çok neyse demeyecegim.hayırlı geceler.
-
zzzzzzzzzzzzzz
-
@2016mağduru ya aslında ankarada olan arkadaşlar diplomayla dilenme eylemi yapsalar . 2 3 gün sürsün bir seferlikten ziyade. bu benim görüşüm tabi
-
@sradaninsan hocam dalga mı geçiyorsunuz, inanın üzüntüden bunu bile ayırt edemeyecek durumdayım.
-
@2016mağduru hocam tabi ki geçmiyorum amaç dikkat çekmek sadece,gerçekten dilensinler demiyorum