2016 Aralık GUY Sınavı
-
Arkadaşlar bu başlık için önerim şu. duyumlar elbette söylensin ama olumsuz duyumlar bence kimsenin işine yaramıyor umutlar kırılıyor ve ders çalışmalar bırakılıyor. Olumlu duyumlarda ise bir umut ışığı oluyor millete ve derse oturabiliyoruz. Şahsi fikrim olumsuz duyumların şu aşamada kimseye bi yarar sağlamayacağı yönünde. ( paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum. bizler için gidip görüşmüş bilgi almış sağolsun)
-
@GarryRodriguez dediğin tarihe göre 1 hafta 10 gün içinde ilan gelecek mi o zaman güvenilir bi kaynak mı
-
@kozexpo kesnlik arkadasim katiliyorum,, umutlar şubat ayına artık insallh refandum öncesi güzel haberler alırız ,,,
-
Arkadaşlar ben yaklasık 3-4 aydır bu forumdayım. Ne haberler gördük biz burada Kadir Koç'un dan tut Vergi dairelerinden gelen haberlere.. Neler neler. Hep bi umut bağladık bende dahil. Kasımdı,Aralık oldu,Yılbaşından sonra dediler. Bekle bekle bekle bugün Ocak 24. Benim içerden haber alacağım kimse yok, haber aldıgım kişiler hep eğitime gelen arkadaşlara sorup soruşturun dememdir.Onun dışında bilgim olmaz. Bundan önce de Bodrumda Guy olan bir arkadaş geldi ona sordurttuk yine bu tip cevaplar geldi, bugünde diğer arkadaşın söylediği bu. İsterim ki yarın ilan gelsin. Kimsenin umudunu da kırmıyorum herkes önünü görsün askere gitmeyi planlayan var, belki sırf ders çalışıyorum diye önündeki bir iş fırsatını erteleyen var, kpss ye asılsam mı diye kararsız kalan var. En kötü senaryo bu bizim için, bundan daha kötüsü olmaz canımızı da yakmaz. Allah yar ve yardımcımız olsun şimdiden. Herkese iyi çalışmalar pes etmek bırakmak yok. Kpss her geçen gün yaklaşıyor pes edersek 2 yılın emeği gider ona göre
-
Geçen hafta Maliye bakanının kendi ağzından söylemleri olan maliye ve çsgb için alım programının başbakana sunulduğu onun onayında olduğu bilgisi var elimizde. Görünen şu ki referandum tarihi sorunsuz belirlendikten sonra ilanlar gelecektir ve siyasi irade şu zamanda kimseyi küstürmek istemez.Kpss sonuçları zaten geç açıklanacak açıklanana kadar muhakkak 2016 puanlarının kullanılacağı guy,duy bi ihtimal de vmy ilanı gelecektir. Evet 1 yıl boyunca guy almadı son alımda ben de elendim sizi iyi anlıyorum ancak kpss açıklanmadan önce muhakkak 2016lılara bir umut ışığı verilir yoksa gelmiş geçmiş en büyük haksızlık olur.
-
Seçmeni küstürmek istemezler herhalde
-
Kendi kendime gulmeye basladim. Gelecekse gelsin su ilan harbi siyircaz artik. Beynimdeki düşünceler bitmiyoerrr.
-
@Mega5006 herkes senin durumunda kardeş
-
Bu ileti silindi! -
bir guy sınavına 21.000 kişi başvuruyor geçen sene 21 bin küsür dü her aileden 5 kişi olsa bu sayı 105.000 kişi ediyor bu kadar kişiyi dinlemeyeceklerde kimi dinleyecekler bizim twitter da ki amacımız atanamayan öğretmen algısının yanında atanamayan iibf algısının gelmesi sana göre biz oturalım kadro verirlerse girelim vermezlerse ders çalışmaya devam edelim
-
@Rorschach159 o is hikaye bi iş hikaye titreyerek nasıl bi hale gelmemiz gerekiyo
-
@Rorschach159 bu insanlar sence boşa da olsa kürek çekiyo ki bu çok yanlış bi tabir sen neye nereye kürek çekiyon
-
-
Valla ciddi ciddi guldum istemsiz ortamda neye güldün dediler bende video izliyodum dedim. Nasil kivirdim anladım.
-
İfadelerinize dikkat edin. Kimse sizin arkadaşınız değil bu kadar rahat olmanız insanları rahatsız ediyor.. Tweeter etkinliğine gelince SGK genel müdürü selim bağlı twetterdan duyuruyor herşeyi eski ekonomi bakanı Mehmet şimşek öğrencilerle sohbet ediyor. Etkinliğimize akademisyenler eğitmenler destek veriyor bazılarının hiçbir amacı yok sadece ve sadece öğrenci için yapıyor bunu.. Hiçbir işe yaramayacağını düşünüyorsanız bile bu insanlara saygılı olmak adına susun bu laf onlara da söylenmiştir.. Bir hikaye vardır anlatırlar Hz. İbrahim ateşe atılıyor karınca su taşıyor ateşi söndürmek için diğer karınca gülüyor sen bu cehennemi ateşi mi söndüreceksin.. Karınca diyor ki ben bana düşen görevi yapıyorum tarafımız belli olsun @Rorschach159
-
Arkadaşlar burda okuduğum yorumlardan anladım ki bizim için sınav açılmazsa herkes 2017 kpssye girmeye cok hazır ancak ben en başta psikolojik olarak bile bi kpss daha kaldırabilecek güce sahip diilim oyüzden bir hukuk hocamla görüstüm ve eğer bize sınav açılmazsa bunun hukuki bi hak arama yolu olup olmadığını sordum o da bana daha önce de böyle bir mağduriyet yaşandığını ve örneğin 2017 kpss sonrası bir sınav açılıp sadece 2016 kpss sınavına girenlerin başvurabileceği bir düzenleme yapılarak her halukarda mağdur edilmeyeceğimizi söyledi.daha önce de böyle bir sınav yapıldığından haberi olan var mi?
-
Guy sınavının gelmediği sene var ama ertesi sene gelen ilanda gelmeyen yılın kpss puanınıda içeren ilan geldi. Fakat sıkıntı şurda a grubu puanları 2 yıl geçerli olduğu için ilan o sene gelmezse bile pek sıkıntı olmazdı şimdi 2016 puanı tek yıl geçerli olduğu için ilan 2017 kpss sonrası gelirse 2016 puanınıda içeren ilan vermeleri imkansız.
-
Ben bu tarz konuşmalara inanmıyorum artık kimseye de inanmıyorum. Çünkü gib hiçbir zaman hazırlık aşamasındayız alım var demedi hep hazırlık yok dedi. Ben KPSS den önce geleceğine inanıyorum ama her ihtimale karşı da artık KPSS ye çalışır gibi çalışıyorum.
-
2016 kpss nin 2yil gecerli olmasi icin bimere filan mesaj atsak burda kendimizi yemekten daha cok ise yarar arkadaşlar.
-