2016 Aralık GUY Sınavı
-
jevons %90 gelcek diyodu yine % 10 luk kısma mı takıldık acaba
-
Valla hiç birşey belli değil ohal var diyorlar alım yapmıyorlar ama her açılışta gülücük saçan bir maliye bakanımız var ohal mohal bahane neyi bekliyor anlamıyorum tüm kurumlar alım yaparken maliye bakanlığının üzerine kalın bir yorgan cekilmiste yöneticiler uzun uykuya yatmış gb
Kimisi alım olacak der kimisi olmayacak der vergi daireleri isyanda adam olmadığından ama taşraya duyan merkez yok.anlamis değilim her kesimi kusturduler iibfliler alım olmadığından koskoca 1 yıl çöpe gitti diyor öğretmen adayları da kendileri ile ilgili alim olmayacağından muzdarip...allah sonumuzu hayreylesin yıllarca yenen haklar yaş oldu 32 bilmiyorum nolacak...lanet olsun gelsin artık guy mhuy duy dguy Vmy vs ne gelecekse adı ne zikkimsa artık. -
Arkadaşlar 2017 GUY ve 2017 KPSS Hazirlanıyoruz olarak grup olusturdum isteyen dostlar katılabilir .4 ayimiz var .gayretle çalışmaya devam elbet bizde atanicaz.
-
valla kardeşim bıktırdılar bu kadar belirsizlik olamaz ya herkesin bi planı var hayatı ertelemekle geçiyor günlerimiz şu kadar süre alım yok de amenna şimdiye askere gidip gelmiştim ailemiz bile bize inanmıyo
-
@usain007 valla kardeşim ohalde herşeyi yapan alımı da yapar.onca sene hakkımız yendi vs bu ülkenin gençleri iş beklerken bakanın biri gençlerin isi iş aramak diyor iş talep ediyoruz ilan yok ozeller desen hem çekilmez hemde dolar euro bahane edip ücret vermiyor artı işten çıkarıyor inan vergi dairesine gittim isim için müdür yrd isyan ediyor ya personel yok diye lanet olsun valla ne yapiyorlar anlamis degilim aile cevre baskisi hat safha da kpss ye para yatirmaktan ailemin yuzune bakamiyoeum artı inanmıyorlar
Bazen intihar kaçınılmaz oluyor ama allah sonumuzu hayretsin.gelde şimdi mehmet simsegi arama -
arkadaşlar ben tüm forumu takip ediyorum pek yazmasamda sizleri karamsar gördüm umudunuzu yitirmeyin lütfen motive düşürücü konuşmalar yapmayın son gaz devam edin rabbim elbet yüzümüzü güldürücek buda bizlerin imtihanıdır sabrımızı ölçüyordur belki Allahım hepimize güç kuvvet versin inşallah bu günleri gülerek hatırlicaz hayırlı geceleriniz olsun
-
arkadaşlar sakin olun. herkes derin bi nefes alsin we artık geçmişi geriye bıraksın.ewt bende sizler gbi bir moddym hatta aylardr kitap yüzu açtgm yoktu. ama bi kac gündür dha olumlu düşnüp artk kpssye yöneldim.artk guyu fln boşwerin,duyumları boşwrn.amacnz kpss olsun.2yıl gecerliligi olan bi snaw olcak we 2yillk sürectede illaki ilanlar gelir atamamzda olur Allahın izniyle.herkes içini ferah tutsun.
-
Bugun dukkanima yoklama memuru geldi. Bizde guyuz farkimiz yok muhabbetleri derken guy ilanindan haberi olmadigini fakat 1 ay icinde vmy kesin dedi. Buda benim duyumumdur hayirlisi olur ins. Ilansizliltan dukkan actim o derece
-
@azimligenc hadi kur bi çalışma grubu katılan ilk kişi ben olurum zaten sorularım vardı ne zamandır soracak adam arıyodum koşa koşa gelirim valla
-
@Quesnay guy gelmezse vmy hiç gelmez bence
-
@ddguy ihtiyaç meselesi. Hiç belli olmaz
-
@Dick-Advacoat kardeş guyda da su an aşırı ihtiyaç var bak gelmiyo
-
referandum tarıhıde son acıklamalara gore buyuk ıhtımal 2 nısan olacak gıbı. artık ılan gelecekse gelır herlde.
-
@ddguy nisanda 600 vmy bende duydum
-
@83istanbul nerden duydunuz ?
-
@ncbb vm olan bi arkadaştan.
-
nisan da ilan duyumları fazla çoğu nisanda gelcek gibi
-
@ceybru ocakta çoktu
-
@keynesin-amcası hele aralık ayı guy 1750 mhuy 250 duy 50 hey gidi hey
-
@guyan-gelmiş mhuy gelsin guy gelmesede olur mhuy un mülakatını geçme şansımız daha yüksek