2016 Aralık GUY Sınavı
-
Aynen hocam ,,benimde tek umudum oy gereği ilan ,bide şu olağanüstü durumun bitmesi ondan sonra ilan gelir die umut ediyorum,,
-
yaw arkadslar suraya olumsuz seyler yazmayın ne olur ıcerlıyorum. bı gun bı dokturecem herkes ıkı ay moralını duzeltemıcek ...d
-
@paretowilfredo arkadas öldünmü kaldın mı ne alemdesın. mıllete bu kadar guven verdın. herkes senı beklıo son durum nedır olumlu olumsuz bısı soyle artık. hıc bı gelısme yoksa da cık soyle gelısme yok arkadaslar de..
-
@ynl006 Hocam hep beraber bekliyoruz işte
-
Bu gidişle daha çok bekleriz diye düşünüyorum
-
nisan başı referandum var benim tahminim şubat 15e kadar ilan gelmesi bknz. 1 kasım seçimleri
-
arkadaşlar dedgniz gbi şubat 15te ilan gelirse fln snaw ne zaman olur. yani ilanla snaw arası kac gün olur? @paretowilfredo
-
@kubraguy 45 gün diye biliyorum ben.
-
@kozexpo bende öle biliorm ama teyid etmk istedm.teşkr edrm yinede.d
-
Arkadaşlar memurlar nette naci agbal personel alımıyla ilgili başbakana sunduk demiş
-
Umarım hayırlı bı haber çıkar.sahsen ilan yoksa oyda yok.
-
@Jakuppp sunduk demiyor kardeşim sunacağız diyor
-
arkadaşlar kızdı bana,sohbet başka yere gitti zamanında gerildik.. ki ben de sert biriyim üç ay önce yazdım duyumdu da başkanlığa kaldı bilerek dedim.. altını da çizdim bilerek.. referandum zamanı diye.. buraya da onu yazmak için girdim.. bakanın dediğinde guy da var merak etmeyin daha da yazmaya girmicem üstad tuğrul hocadır..ondan zamnında çok bilgi aldım bu ise gib .. daire başkanı seviyesinde duyum..görüşürüz ben daha yokum.. engelleyenlere de kapak olsun..siz milleti ıg mıg ederken bir tek ben net konuştum beni de engellediniz..dondurdunuz.. isteyen geçmişi de okur.. güle güle.. çok yaşa tuğrul hoca
-
@kürşaddd tam olarak ne diyorsun kardeş
-
Selim ertürk gardaşım bu yine devrik cümlelerle yardırıyor
-
@kürşaddd Baya icerlemiş. Gel barışalım.
-
@kürşaddd ilan ne zamn geliyo simdi
-
yarın etkinliğimiz için çalışmalara başlayalım arkadaşlar güzel bi etkinlik güzel bi ses duyurma için arkadaşlarınıza ulaşın organize olun sağlam olsun o kadar çok boşta iibf li var ki herkes tek twit atsa tt olmama lüksü yok gerekirse twitter acın sadece 1 dakıkalık iş her siteye olabiliyoruz ama iş gerçekten önemli olunca boş veriyoruz bizim için bu etkinlik arkadaşlarım kardeşlerim http://forum.tercihiniyap.net/topic/599/2017-guy-i̇lani-3-000-guy-i̇sti̇yoruz/287?page=15
-
@john-nash hocam geçen ki etkinlikte de aynısı oldu. Instagram sayfamdan duyuru yaptım. Kendim katıldım ancak TT listesine giremedi. Burada bence şöyle bir sıkıntı var. Yapılacak etkinliği 1 hafta önceden tarih saat ve hasthag belli olsun. Önceden bildirimde Twitter kullanmayan tweet açıp 1-2 tweet atar. Çünkü boş ve hiç tweet atılmayan hesaplar TT de etkili olmuyor. Uzun hastaglar çok zor ttye girer. Bunu kısaltmak lazım. Örneğin guygelsin vb. Birde sürekli aynı tweet olmayacak ya da RT olmayacak. Çünkü bu spam algısı yapıyor. Mümkün olduğunca farklı twertler olacak. Tabi bunlar benim nacizane tavsiyem. Her türlü desteği veriyoruz zaten
-
@Bireysel-başvuru bu sefer ki daha kapsamlı olacak kardeşim benim gerekiyorsa teker teker arkadaşlarınızdan rica edin