2016 Aralık GUY Sınavı
-
Ortada ilan yok bisey yok gereksiz tartismalar yok siralama siyleymis yok puan 83 siralama 4bin kusurlerde imiste yok il goc bjyuzden yuksek kapatmista gerci su bizde de degil bizleri bu zamana kadsr bekletenlerde.umarim yuklu alim olurda puanlar duser ya da yazili ve mulakats girecrk sayisi 10 kat 4 kat olurda bardak suda firtina kopmaz...her kafsdan bi ses cikmasi cok kotu belirsizlik cok kotu oyuzden bunlarin tsrtisilmasi anlamsiz geliyor ilan gelmeden
Onemli olan ilan gelecek mi gelmeyecek mi once bunu bilmek lazim -
@sadevatandas ulan bi de bunları dedik diye eksiliyolar komedi ya umut tacirliği yapacan onu istiyolar
-
Arkadaş insanlar bir nebze olsun stresini atıyor burada ve aralarında samimi bir şekilde forum kullanıcısı olarak sohbet ediyorlar siz niye bu kadar rahatsız oldunuz...
-
@Affectio-Sctts haklisin kardesim ben artik pareto ve tercihini yap grubunun yonetixileri disinda kimseye inanmiyorum kardsim dersane hocalari ogrenci cekmek icin de ilan gelecek te diyebilirleer agustostsn beri her ay ilan geliyordu noldu alayi fissssss cikti ha subatta gelir ilan oturur dusunuruz ama burda lak lak etmek bos is olmamis cocuga don biciliyor burda ya da olmemis adama kefen biciliyor
Temennim ilan gelir de kurtuluruZ kardesim -
stres atıyoruz gençler başka bir niyetimiz yok zaten
-
@guyan-gelmiş karddsim niye rahstsiz olalim alin meydan sizin olsun laklak etmeye devam
-
@sadevatandas EyvAllah aynen kardeşim meydan bizim sen git egonu başka yerde tatmin et.
-
@sadevatandas yaw bu twitterde yazan adam aralık ayında yok ocaktan önce ilana cıkmazsa kadrolar yanacakmıs yanan kadrolar bir dahaki sene kullanılamazmıs yok 100 defterdarlık uzman yrd ilanı bakanın önünde imza bekliyormuş o zman 2016 kadroları yandıysa bu 2017 kpssden önce ilan gelmesi imkansız
-
@guyan-gelmiş benim ki ego degil kardeism gercekler ruya aleminden uyan kusura bakma ama bosa okumussun nehse kardeism meydan senin olsun sen burda devam etki bizin onumuz acilsin.hele bi dogsun cocuk ki cinsiyeti belli olsun ona gore yorum yapalim.ama simdi sen ne alaka dersin
-
@Affectio-Sctts zannetmiyorum kardesim alimlarda gib butce ye tabi degil yani istedigi kadar alim yapabilir 2016 dan gibin raporuna gore 1250 kisi alinacak diolardi alinmadigi icin yanma ihtimali olmaz diye dusunuyorum emekli olan vardir kurumdan giden ihrac edilen vs vardir ihtiyac cok dedijlerine gore ama gundem belirsiz umarim en kisa zaman da sonuclanir
Merak ediyorum agustostan beri ilan gelecek diyolar ama bakalim hangi sansli talihli tutturacak.neyse kardesim ben kacayim meydan rengini belli eden isteyen arkadasa kalsin -
Burda insanlar yanlış bir şey konuşmuyor ilanda geldi demiyor sadece olası bir ilanda nolur ne yaparız nasıl davranabiliriz deyip muhasebe ediyorlar kritik yapıyorlar. Burda sizin neden alındığınız cevaplanması gereken bir soru. Lak lak etmek bizim keyfimizin ve bir de kahyasının bileceği iş. Bu LAK LAK sesli bir şey olmadığı için zaten dinleyemezsin biraz da zahmet edip okuma.
-
@john-nash boşver kardeşim bazen susmak lazım bir cevap yazdım bin seviyesizlik gördüm o yüzden bırak konuşur konuşur gider:)
-
@sadevatandas arkadaşım kimin ne konuştuğu sana ve yandaş arkadaşına dert mi umut Taciri olup kimse burda ilan gelmedi birbirimizi motive etmeye çalışıyoruz seni germez ne kafalar var ya alkış size hadi dersinize çalışın siz tercihini yap la filan oyalanmayin
-
@Affectio-Sctts sizin gibi moral bozmaya çalışana bu grupta anca bu kadarı yapilabiliyo sende haklısın şaka gibi keşke elimizden gelse de sizin gibileri direk engelleyebilsek
-
@guyan-gelmiş hayır anlamadığım nokta bir insan bu konuşmalardan niye rahatsız olabilir
-
Arkadaslar kim ne yaziyirsa yazsin umrumda degil ki ben sadece dusuncelerimi soyledim arti guyan gelmis diye arkadss ego oldugunu soylemis ego degil dedim seviyesizlik demis ama ben hakaret etmedim kendjsi bin seviyesizlik demis kimin seviyesizlik yaptigi ortda ayrica brn kendime yandas niye tutayim ki.ben de sizler gb issiz biriyjm amacim kendime yandas bulupta burda tartismak degil yanliz guyan gelmis disibdaki arkadsslar sizlere ne oluyor anlamiyorum bireysel olarsk size bir laf mi atan oldu da bana satasiyorsunuz.ben degil ama guyan gelmis kendine yandaslari bulmus
Guyan gelmis disindaki arkadsslara hayret ediyorhm sanki bireysel isim kullanilmists zorlarina gitmis gb konusjyorlar ne yaparsaniz yapin kardesim.saglicakla kalin... -
@sadevatandas hayır kardeşim yanlış anladın demek istediğim adam kendiyle çelişiyor
-
@sadevatandas konuyu açan benim ve yorum yapan bi sürü arkadaş var sen ortama saldırırsan kardeşim üstüne alınan çok kişi olur herkes burda birbirine destek olmaya çalışıyo herkesin sinirleri ok gibi gergin buraya yazarken kelimelerimi kaç kere düşünüyorum kötü bi şey demiyeyim ki kimsenin morali bozulmasın hayatına etki etmiyeyim de sende issizsen bu insanlara iyi yorum yapmak zorunda degilsin begenmedin mi oku geç birbirimize kötü etki etmeyelim ifadeleriniz dalga geciyo gibi bi algı oluşturduğu için tepkimiz ona
-
@ddguy adam ortama saldırmıyor adam da herkes gibi kendi fikrini söylüyor sizi niye rahatsız ediyor ortamı sen ve bi kac saz arkadaşın var onlar gerdi vay efendim biz sitres atıyoz da size noluyo da okuma o zman yorumlarımızı da girme foruma falan diyordunuz
-
bazı arkadaşların ilk kurum sınavı olacak hangi konular olduğunu bilmiyor kurum sınavı puanlaması mülakat nasıl olacak bilmiyor kpss puanlarının yüksek olması gibi şeyler konuşuldu bunları ilandan önce konuşmayalımda sonra mı konuşalım