2016 Aralık GUY Sınavı
-
-
Arkadaşlar yapmayın etmeyin yahu ortada ilan yok hemen kaptırdıniz kendinizi.inşallah ilanı bi dünya gözünle gorelim de gelir mi gelmez mı o zaman tartışılır
-
2014 aralık ta 80.9 muş
-
İzmir acilsa 81 le yazmaya korkarim
-
@keynesin-amcası bu paylastklarn kpss puanları mı
-
Bi soru sordum ortam coşmuş ya gören de ilan geldi sanacak inşaAllah şu grup sınava girmeye de sınavı kazanıp mülakata kalmayi da mülakati geçip güzel bi ile yerlesenlerden olur aminnnn
-
@kubraguy sınava girmeye hak kazanan son adayların puanı
-
@ddguy anladmm. yani kurum snawa girmeden önce mi yapilio şehir tercihi.?
-
Bunlar geçen senin değil 2014 aralık sınavının taban puanları
-
@keynesin-amcası yani 81 ile kimse açıkta kalamaz kendi hatanın farkında olman ne hoş
-
@WilliamNiskanen 0.1 puan için bir birimizi mi kıralım yalnız burda il çoktu
-
@keynesin-amcası yok kırmayalım tabi ki. Sadece benim anlatmak istediğim insanlar king kanunundan patlıyor hep. Bursa ve Antalya bi alimda 80 bandindayken bir sonrakinde 73 bandına düştü. Yani hayatımız iktisat.
-
@WilliamNiskanen aynen
-
83 ile usulce İzmir i bekliyorum, memleket olursa İzmir sizin olsun gencler
-
arkadaşlar hayırdır yahu ciddi bi haber mi geldi illeri falan konuşmaya başlamışsınız
-
@kubraguy mevcut sisteme göre sınava girmeden önce bi il seçimi yapiyosun ama su an bi değişiklik konusuluyo kardeşim nolur bilinmez
-
Imeceyi cok aradim bulamadim pdf falan da yok nette
-
-
@ddguy hmm anladm teşekkür edrmm.
-
yahu siz ne yapıyorsunuz ya ilanı getirdiniz şimdi de hangi iller olur falana geçtiniz bi durun bakalım. ortada fol yok yumurta yok twitterda yazan o adamın daha önce bir çok şey salladığını söylüyolar. komik duruma düşürmeyin kendinizi