2016 Aralık GUY Sınavı
-
-
@ddguy şimdi kimse bilemez açılacak il sayısına alınacak kadro sayısına hatta ankara istanbul illeri açılacak mı ona bağlı geçen sene 78 alan arkadaşım şuan guy moralini bozma
-
@ddguy gelmesi için ilk ilan gelmeli. ilan gelmezse hiç birimizin puanı yetmez. Ha 80 ha 90 ha 100 ilan olmadıktan sonra ne önemi var
-
@mehmedoglu 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@busus @ddguy İstanbul'a son 800 kişilik alımda taban puan 76 veya 77 ile kapatmıştı. Bursa'da 73 idi yanlış yatırlamıyosam. Size gelmeme ihtimali çok düşük
Ben 83.5di geçen sene mülakatta elendim. 73ile mülakat kazanan vardı. Moral bozulacak bişey yok. Ilan gelsin yeterki.
-
benim 2015 83.03 sıralamada 3185 2016 da 83 olanın sıralaması kaç acaba
-
@keynesin-amcası benim 83,5 sıralama 4429 2016 puanı
-
@mehmedoglu sıralama çok oynamış 2016 da ins açılan kadro sayısı ile il sayısı fazla olur yoksa bayya süpriz olur
-
Tasralarin gelme ihtimalı ne sizce ? Karadeniz bölgesi özellikle Bayburt tarafı ?
-
@marshall tahmin etmek zor şuan 15 gün daha bekleyelim öğrenecez ins
-
arkadaşlar ztn kpss puanından ziyade kurum snawından aldıgimiz puan cok çok dha onemli degil mi?soruorum size.
-
@keynesin-amcası ilgöçün yüksek kapatmasının sebebide sıralamadaki bu oynama, dediğiniz gibi bikaç puan yüksek kapatabilir önümüzdeki dönemde açılacak sınavlar, açılırsa tabi
-
@mehmedoglu o zaman en az 2000 açılmalı yoksa bazı arkadaşlara yazık olur @kubraguy kurum önemli ama en önemlisi mülakat
-
@mehmedoglu benim 84.3 3500 lerde sen hesap et
-
@keynesin-amcası ben açlırsa eger ilk defa gircem guyun snawna. o yuzden bilmedigim bazı şler war onlari sormak istiorm. guyun mulakat aşamsına gelebilmek için kpss we snawn ortalamasyla mı oluo. yoksa kpss puanı sadce snawa girebilmemiz için bi ön koşul mu.
-
@keynesin-amcası sizin sıralamanız benden daha iyi ama benim puanım daha yüksek bu durumda avantaj hangimizde oluyor bi bilginiz var mı? Şunun için soruyorum bazı kurumlar bir kaç puan tipini kabul ediyorlar, puanı yüksek olanı mı tercih etmeliyiz yoksa sıralaması yüksek olanı mı ?
-
İLAN MI GELİYOR ?
-
@kubraguy kpss puanı sadece kuruma girebilmek için kurum sınavı sadece mülakata kalabilmek için mülakat da hiç birşeyin ortalaması yok neye göre aldıkları belli değil
-
hocam görünürde kurum sınavı artı sözlü mülakat ortalaması alınır diyor ama çok bakmıyorlar onlara maalesef.Ben en son İstanbul alımında 89 kurum yazılım vardı mülakatta 43 verip elemişler çok bakmıyorlar bunlara bence.
-
@mehmedoglu guy da sıralama yok kimin puanı yüksekse o bir adım öndedir
-
@ceybru evet bu senenin sıralaması baya değişik oldu