2016 Aralık GUY Sınavı
-
@davetsiz Sayı hakkında duyumunuz var mı?
-
@davetsiz 2017 kpss oncesi elbet guy olacak zaten bu haftalarda ilan varmi yokmu
-
Kimseden tık yok mu ya
-
forumun adı aralık guy sınavı bence biz fazla pollyanacılık oynuyoruz kpss öncesi gelsin de şükredelim
-
@usain007 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@davetsiz bana denilen derken biraz daha açıklayıcı olabilirmisin.
Kardes bunun daha neyini aciklayayim bildigimi acikladim olmayan şeyi sıkmamı istiyorsun sen. Sayi en az gecen sene kadar olacaktir insallah.
-
başkanlığa kaldık ne yazık ki kızanlar var da.. bizimki de bilgi ya.. inanmayanlar olur da zaman haklı çıkarır bizi.. bir de neden başkanlık zamanına kaldı açıklayalım..ismet paşaya sormuşlar neden ankarayı başkent yaptınız.. o da şöyle demiş "sizden yana olanlara bir şey vermezseniz neden sizden yana olsunlar" ne yazık ki referanduma aımlarla muslukları az açmayla gitmezlerse onlar da biliyor kararsızların dönüşünü ve oyları belli oranda azalcağını.. bu maliye literatüründe bile var.. ocakta ilan mart başı sınav... inş daha erken olur.. yaktılar bizi be..
-
Bu ileti silindi! -
bir şekilde naci agbala sesimizi duyurmamız lazım
-
Arkadaşlar çok bariz alımlar referanduma kaldı.Meb bakanına sordu Bi mv Meclis'te varsa var deyim yoksada yok deyin diye sordu.Bakan ne var Dedi ne de Yok Dedi şubat alımı için belli ki onlarda alımı saklıyo referanduma
-
bir insan referandum da sırf alım var diye fikrini değiştirebiliyorsa helal olsun ona
-
işte insanlar böyle... ne yapalı..geçen seneden beri ilan ilan ilan duyum duyum duyumm.. bıktık.biz bilgi alıyoruz o da yok.. hep emgel.. bu ne anlamadım gitti
-
Referandumla bir alakası olduğunu düşünmüyorum. A grubuna giren 100 bin kişi adam gibi çalışan 30000 kişi falan. 30000 kişinin oyu çok mu lazım sanki. Ayrıca o 30000'in kaçı oyunu değiştirecek. Bizim alımlardan halkın haberi bile yok. Referanduma öğretmen sağlıkçı gibi kamuoyu oluşturacak alımı saklar. 1000-2000 kişilik alımı referanduma saklamazlar geleceği varsa gelir.
-
@Mete-Han Kesinlikle katılıyorum.4 bin tane ikm aliyorlar illa referanduma göre iş yapsalardı ikm yi sağlıkçıyı bekletirlerdi bu ülkede seçim zamanı bir tek öğretmen alımı yapılır şuan olduğu gibi.
-
@guyan-gelmiş o zaman peki 1 kasım seçimlerinden önce 7 ekimde geldi geçen yil
-
SGK başkanı çok yakında ilana çıkıcaz diye tivit atmış 400 kişi.puanı olan arkadaşlara hayırlı olsun
-
@Dick-Advacoat ilanın 7 ekimde gelmesi normal arkadaşım ondan önceki senelerde de zaten o tarih aralığında geliyordu hep ilan seçimin o tarihte olmasi insanlari onunla bağdaştırmasına sebebiyet veriyor ama yersiz 1000-2000 alımların seçimleri entegre etmeye uğraşmazlar onunla ugrasacaklarina giderler seçim gecesi çingene mahallesine herkesin eline 100 lira verir alır oyu eğer senin dediğin gibi bir yapıda bir siyaset işliyorsa ki ben öyle olduğunu sanmıyorum en azından öyle ümit ediyorum.Sadece kronikleşmiş seçim dönemi öğretmen alımı olur o da zaten her zaman açık ve alımı gerekli olan bir kadro.
-
Kardeşim 3-5 istatikçi kadar olamıyoruz adamlar çatır çatır sgk başkanına twit atıyo bizim kardeşlerimiz anca forum okuyor. ÖRGÜTSÜZ TOPLULUK EZİLMEYE MAHKUMDUR haberiniz olsun
-
@samuelson herkesin fikrine saygı duymakla beraber twitter'dan baskı ile gelecek kadro eksik kalsın gelmesin eğer koskoca bakan kurumun ihtiyaç duydugu personele ve niteliklerine göre değil de 3-5 twite göre alım yapıyorsa eksik kalsın öyle bakan da öyle alım da.
-
@samuelson bu arada ne twitter kullanıyorum ne de herhangi bir sosyal medya.kim ne twit atıyor karşılığında ne alıyor bilmiyor ve ilgilenmiyorum.
-
inş dediğiniz gibi olur.. bu gece gelse en çok mutlu olanlardan olurum ama en erken martta sınav.. öyle görünüyor.. keşke bugün gelse de kurtulsakkkkk