2016 Aralık GUY Sınavı
-
Kardesim bunun duyuma dayanmasi mumkun de degil gerekli de degil. Cunku ilanlarimiz o veya bu sekilde devam ediyor A grubu icin. Bu da ihtiyac hasil oldugu muddetce devam edecek demektir.
-
@paretowilfredo hocam anladığım kadarıyla sizin bahsettiğiniz rakamlarda bir ihtiyaç var aldığınız duyumlar bu yönde ama ihtiyaçların ne kadarı giderilecek onu bilmiyoruz hükümetten gelen açıklamalar bunu mümkün olduğunca ertelemeye yönelik gibi duruyor inşallah dediğiniz gibi olur bende inanmak istemiyorum bu tasarruf planına bizim kadrolarımızı dahil edeceklerine.
-
Ertele ertele uzağa at uzağa at nereye kadar bu guy elinde sonunda gelecek . Buna sabretmekte bizim sınavımız sanırım bunda da bı hayır var demekki ya sabır ya BİSMİLLAH
-
Alım şekli değişti mi il tercihi olmayacak mı öyle birşey vardı ama ilan eski sistemle mi gelecek bilgisi olan var mı
-
İlan gelsinde nasıl gelirse gelsin biz herseye razıyız
-
ben kamuya 1000 2000 alımı kısarak tasarruf yapılacağına inanmıyorum.bu ay almadın 3 ay sonra aldın.aradaki aylarda vermediğin toplam maaş kaç ki koca ülkenin tasarrufu olsun. siyasi süreçten dolayı bekletilmiyorsa bir sınav, olmayacak demektir. Dua edelim referandum diye bekliyorlardır.
-
De lorean hani kesin gelcekti aralığın ortasına kadar kesin bilgiydi sende yedin bizi
-
şubatta ilan gelecek diyen oldu bugün
-
gib avukat alımı bize yol gösteriridi noldu o iş?
-
@paretowilfredo il goc 500 alim yapacak diyen oldu. Umutlanalim mi hocam ne dersiniz.
-
@Murat-Akçora kim dedi
-
il göç tarihinde hiç 500 kişi almamış ki inanmayalım öyle şeylere
-
İl göç 2013 500 kişi, 2014 475 kişi alım yapmıştır. İki senedir de 70 kişi
-
500 kişilik alımı kim kaybetmiş ki goc bulsun ayrıca daha 71 kişilik mülakatı açıklamadı
-
arkadşlar göçte sgk da ilan sürecini uzatan süründüren kurumlar. guy bu ikisine göre daha insaflı. sgk nın alımı 2016 kpss den önce bekleniyorduanca gelebildi. göç mülakatının açıklanması da rahat 3 4 ayı bulur. tecrübeyle konuşuyorum duyum falan degil. yani bize lazım olan guy gerisi yemeğin üstüne tatlı olur.
-
@sradaninsan baya tecrubeliymissin ki sgk nin 2016 kpssden 3 gün sonra ilana çıktığını unutmuşsun. İkinci alımı da yıl bitmeden yapacaz dediler ve yapıyorlar.
-
@hayalimsgk hocam 600 sayısı kpss den önce söylenmişti, yanlış hatırlamıyorsam bu ilan o söylenen ilandı. eger yanlış hatrlıyorsam siz düzeltin iletiyi sileyim
-
Göç yönetmenliği yayınlandı mı ilk göç idaresi kurulduğunda kanunda personel sayısı vardı doldurdular galiba hepsini
-
@ozumak il goc 500 alim bilgisini paylasan arkadas. Sorularinizi buraya sormaniz daha iyi olur arkadaslar..
-
@Ömer-Muhtar arkadaş salladı galiba cevap vermiyor.