2016 Aralık GUY Sınavı
-
@ncbb neden 15
-
seni mi kıracam 16 olsun iki rakam arasına elim güzel oturmus
-
Bence ilanın gelmemesinden herkesin psikolojisi bozulmuş. Artık saçmalama safhasına geçmişiz. Allah bizi affetsin
-
Aralık ayı içinde gelecek o ilan ben aralık 10 ile 15 arası gelecek diye düşünüyorum
-
@AbuZiTTin düşünüyorum derken herhalde kendini bir an Naci AĞBAL mi sandın kardeşim :cartwheel_tone4: :cartwheel_tone2:
-
Aralıkta gelecek belirttiğim tarihlerde geleceğini düşünüyorum naci ağbal olsam hiç ilan vermezdim
-
@vmy aylardır takip ediyorum. İlk defa bir yorum gülümsetti iyiydi
-
Ne kadar da mülakata karşı olsam da bazen insan galiba mülakat gerekli diyebiliyor birşeyleri görünce
-
@guyan-gelmiş ne gördün ki hayırdır
-
Ben tarih vermedim evet geleceğine inanıyorum aekadaşıma güvendim.gelemzsede çıkar özür dilerim bekliyorum özür de dilemedim.
Ben memurlar da duyum paylaşan bir insan olmadım ama kolpacı boş cümleler kurmadım
2 defa vmy bir defa guydan elenmiş maliye özelinde ne faydam olsun boş konuşan insanları kandıran biri olmadığımı sölemek istemiştim.ben geleceğinde ısrarlıyım umarım da yanılmam -
@De_lorean inşallah ne diyelimki. Herkesi anlamak lazım. İşsizlik, güçsüzlük, belirsizlik hepimizi bunaltmış durumda
-
Naci'cim niye ilan vermiyosun hala . bi derdin varsa anlat bilelim. bak bu kadar genç senden haber bekliyoruz.
-
Bizim adamdan hiç ses yok ya. Öldü mü kaldı mı haber yok @paretowilfredo
-
Haftaya başkanlık paketi meclise sunulacak 330 için. Bence tamamen paketin meclisten geçip geçmemesine bağlıyız.
-
Mart ın ilk haftası teferandum var şubatın ilk yada ikinci haftası guy sınavı var
-
@AbuZiTTin yine tahmin
-
Referandumun yaz başında olacağını başbakan söylemişken neyin ısrarı ki bu hala müneccimcilik oynamaya çalışılıyo anlamakta zorluk çekiyorum
-
Facede gördüm bu yaziyi okudunuz mu bilmiyorum ama 18inde bir gorusme ayarlandi diyor sanirim kurum kendi bunyesinde bi gorusme yapacak bakanla. Buda su demek degil midir 18 inde once gelmesi mumkun degil ?
HOCAMIZI BAYAGIDIR TANIYOR VE KONUŞUYORUZ KENDİSİDE BİZİM GİBİ İİBFLİ HOCAMIZDIR BİZLERİN TALEPLERİNİ DİNLEDİ VE GÜNDÜZ MECLİSDE GÖRÜŞMELER YAPTI KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM ŞOV YAPMADAN GİTTİ GÖRÜŞDÜ 4 YERLE DOSYALARIMIZI İLETTİ KENDİSİNDEN ALLAH RAZI OLSUN AYRICA MECLİSDE BU KONUYU YİNE DİLE GETİRECEGİZ 18 ARALIKDA
Mustafa Karadeniz HOCAMIZIN KONUŞMASI ;İSACIĞIM BİLİYORSUN BUGÜN PROĞRAM DAHİLİNDE BİR KAÇ GÖRÜŞMEMİZ OLDU.
GÖRÜŞMELERİMİZDEN ÇIKAN SONUÇ ŞU; DEVLETİMİZİN TABİKİ İİBF ÖĞRENCİLERİNE İHTİYACI VAR VE BU ARKADAŞLARIMIZI İHTİYAÇ DAHİLİNDE DEVLETİMİZ İSTİHDAM EDECEK. AMA MALESEF ÜLKE GÜNDEMİNDEN DOLAYI ŞU TARİH ŞU SAYI DİYE NET BİR BİLGİ VEREMİYORUZ. GÖNÜL İSTERDİ Kİ NET BİLGİLERLE ARKADAŞLARIMIZA MÜJDE VERELİM.TÜM ARKADAŞLARIMIZ UMUTLARI KIRILMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM ETSİN İNŞALLAH MÜJDELİ HABERLER GELECEKTİR
ARKADAŞLAR BENİM YORUMUM HOCAMIZ 3 4 YERE ULAŞMIŞDIR BENİM KONUŞDUGUM MESELELERİ AKTARAYIM BİRİNCİ ÜLKE GÜNDEMİMİZ COK YOGUN FETO YAPILANMASI VE EKONOMİK DURUM VAR AMA ŞU VAR GELİR İDARESİ BAŞKANLIGINDAKİ BAŞKANLIKDA ÜST Bİ KİŞİ İSMİNİ VERMİYORUM HOCAMIZ GÖRÜŞME YAPMIŞ VE ONUN DEDİGİ CÜMLE ŞU AYNEN ; ŞU OLMUŞ İİBFLİ ARKADAŞLARA İHTİYACIMIZ VAR YILMASINLAR CALIŞSINLAR İLAN GELECEKDİR AMA TARİH OLARAK BİŞEY DİYEMEYİZ AYRICA 18 ARALIKDA YENİDEN GÖRÜŞME ALINMIŞDIR.
AYRICA SİYASİLERLE GÖRÜŞMELER ALMAYA CALIŞACAGIM HOCAMIZIN HARİCİNDE SİZ DESTEK VERİN SADECE BİZE
AYRICA KURUMSAL OLARAK ÇALIŞMALAR VARMIŞ YANİ BU KURUM SINAVLARININ KALDIRILMASI YÖNÜNDE -
Anayasa bittiktten sonra 60 gün sonra referanduma gidiliyor bunu bizzat bozdağ söyledi haber sitelerinde mevcut yine diğer haber sitelerine bakarsan önce mart diye söylemişlerdi şimdi baktım nisan ı gösteriliyor @adayadayadayı haber sitelerine bakabilirsin
İns sınavı kaldırırlar bide sınavla ugrasmadan direk mülakata gideriz ins -
Arkadaşlar lütfen şu başlığı biraz rahat bırakalım. Hergün onlarca yorum geliyor. Sürekli ilanla ilgili bişey mi oldu duyum mu var diye bakıyoruz ancak pek bi gelişme göremiyorum kanaatimce. Elle tutulur bir duyum olmadığı da aşikar. Tabiki konuşmak, paylaşmak, fikir almak hele de böyle bir süreçte bu kadar yılmışken en doğal hakkımız. Sonuçta insan konuşmak paylaşmak istiyor ama bi süre sakinleşsek iyi olur sanki. Eğer sağlam bi duyum olursa arkadaşlar paylaşır zaten o zaman oturur hep birlikte konuşuruz. İyi çalışmalar herkese.