2016 Aralık GUY Sınavı
-
Son şarkıyı çal kemancı gelmeyecek o yalancı :((
-
bence ocak sonuna kadar gelmezse ilan herşeyi yok sayıp 2017 de ortalama bütün puanlarda 85 ve üstü hedefleyerek yeni kpss için çalışmak gerek zaten surda sınava 5 ay kaldı sınav gelse bile ilandı mülakattı yine iş uzun sürecek
-
Merhaba arkadaşlar ilanlar gelmedikce surekli ders calismak bir kenara etrafdakilerin baskısı para kazanamamak gibi sebeplerle iyice bunalıyoruz.ilanlarin gelip gelmiyecegi belli olmadigi icin kafam iyice karışıyor bu seneyi bos gecirme korkusuda var guy ilani veya baska bir ilan gelesiye kadar adalet bakanliginin actigi katiplik ilanlarina basvurmayi dusunenler varmi sizce mantıklı mı yoksa a grubu ilanlarını beklemeye devammi etmeliyiz ?
-
@dibace Bilge adamın kursları sadece internet sektöründe iş yapar. Diğer kursları beş para etmez hocam. Piyasanın içinden geldiğim için bir iki defa temasım oldu tavsiye etmem. Kariyer danışmanlığını içinde tekrar arayışa geçmen gerekiyor. Yanı ben bunu bitirdim başlarım olayı yok. Bilgine
-
@Bireysel-başvuru çıkmazdayım hocam çıkmazda ne yapıcaz böyle bilmiyorum.
-
Bende öyle kardeş. Hemen hemen hepimiz aynı durumdayız
-
@paretowilfredo admin. Ya hiç mi duyum yok. Olumsuzda olsa şöyle. En azından herkes bir yol çizsin. Ne olur ya
-
@Kocaseyit içinde bulunduğumuz şu dönemde belirsizliklerle dolu bence bütün fırsatları değerlendirmek de fayda var bence puan yetiyorsa girip denemelisin
-
@kaptanbarbarossa bende oyle dusunuyorum ama guy ilanı gelirse katipligide kazanirsam nasil olucak bilmiyorum hersey cok karisiyor Allah hakkimizda hayirlisini versin.
-
@Kocaseyit 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@kaptanbarbarossa bende oyle dusunuyorum ama guy ilanı gelirse katipligide kazanirsam nasil olucak bilmiyorum hersey cok karisiyor Allah hakkimizda hayirlisini versin.
Bunda düşünecek bir şey yok. Katipliğe başlayacaksın sonra da GUY 'u kazanırsan ona geçeceksin. Fırsatları değerlendirmek lazım.
-
@Mete-Han anladım sağolun sorun olmaz yani guyu kazanırsam katiplikten guya geçişte.
-
@Kocaseyit 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@Mete-Han anladım sağolun sorun olmaz yani guyu kazanırsam katiplikten guya geçişte.
Hayır olmaz. Zaten bildiğim kadarıyla katiplik sözleşmeli kaldı ki 657 bile olsa sorun olmaz.
-
@Kocaseyit katipligi kazan hocam guy'u kazanırsan her şekilde geçmene müsaade ederler. Sınavı kazanamama durumunda ise mesleğine devam edersin. Şu dönemde fırsatların hepsi denemekte fayda var, nitekim puanı yüksek olanlar da aynısını yapıyor.
-
-
Gençler daha önce demiştim her hafta vergi dairesine gidiyorum diye senin için soracaz demişlerdi sormuşlar ilan hazırmış normalde eylülde gelecekmiş ilan ama üsten emir gelmiş ilan vermeyin diye açılacak iller sayı hepsi belli üsten karar bekleniyormuş. yani üsten ilana çıkın diye bir emir gelirse 1 saate içinde ilan gelirmiş durum bu sayı ile açılacak illeri bilmiyorum
-
Peki tahmini ne zaman gelir demedi mi
-
Yok kimse ne zaman geleceğini bilmiyor
-
Onun için baskı kurmalıyız herkes yarın 19.00 da twittera
-
@Dick-Advacoat kardeım sen de bu işi evirip çevirecek bırıne benzıyorsun yarın etkınlıgımızde bulun
-