2016 Aralık GUY Sınavı
-
@keynesin-amcası yav yeter artık gelsin bu ilan
-
@keynesin-amcası talepleri ne zaman topluodu ki diğer zamanlarda?
-
Güvenilir mi haber aldıkların
-
son zamanlarda tek güvenebileceğimiz kişi gib başkanı kardeşim.Vergi dairesi insan kaynaklarında çalışan bir memur arkadşım aradı beni gib daireden sayı istedi dedi bizde talebimizi ilettik dedi bir kaç daireden daha istemiş ben onun yalancısıyım durup duruken neden soylesin
-
@keynesin-amcası hadi inşallah
-
@keynesin-amcası keynesin emmisi sayiyi bizde veririz
-
İsmail BAŞ (Müdür V.)
Telefon: 0 (312) 387 33 45
sınav hizmetlerinden sorumlu müdür kendisi. -
Sayıyı verebilecek konumdaysan sen bize bilgi ver @Mega5006
-
bunlarda samsun vergi dairesi insan kaynakları 362 432 84 09 -432 56 10 -432 97 10
maliye'de gelirler bölge müdürlükleri var mesela kastamonudaki vergi personel şubesinin alımdan talepten haberi yok çünkü bağlı olduğu müdürlük samsun.İçi içine sığmayan arkadaşlar buralardan bilgi alabilirler.Tabi buraları alım sürecini hızlandıracak merciler değildir. -
Mücahit civriz bakanın özel kalem müdürü 0312 425 00 80.
-
Ne kadar çok araryıp sorarsak illa durum farkedilecektir sonra bakana söylerler belki
-
@guyan-gelmiş hiç bir yerde arayarak bilgi alamazsın ya şuan için bir çalışmamız yok derler ya internet sitemizi kontrol edin derler geçen sene ekimdeki alımda arkadaslar eylülde gib i arıyordu bir çalışmamız yok diyorlardı ama ekimde ilan geldi
-
@keynesin-amcası 3000 bin isterlerse benden sayi bu.
-
Talep toplandigi bilgisi dogru dostlar. Hazirliklar yapiliyor ama ne zamana biter ve yetisir sorunumuz bu noktada. Insallah bahsettigim surecler sonra erdikten sonra baslayacaktir alimlar Maliyede. Umudunuzu yititmeyin ve calismaya devam edin. Insallah calisan dostlar calismalarinin karsiligini alacaklar. Az kaldi insallah
-
@keynesin-amcası samsun ile görüştüm böyle bir talep toplama var dedi ama süreç hakkında bilgimiz yok dedi.
-
@guyan-gelmiş helal olsun valla bilgi verdilerse genelde vermiyorlardı. İns samsunu örnek alıp başka yerlerde bilgi verir
-
@keynesin-amcası @paretowilfredo 'nun dediği gibi talep toplanır biter alım için hazırlanma ilana çıkma derken ilan şubatı sınav martı bulur.
-
@guyan-gelmiş şunun şurasında şubata ne kaldı
-
Hadi inş. Alım 1500den aşağı olmasa da beklediğimize değse..
-
Öngörülebilecek bir rakam var mı ilan sayısı olarak. Tahmini bişeyler.