2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Kürşad-Atilla kardeşim hakkımızda hayırlısı olur inşallah . Senin yazını net algilayamadim kusura bakma . Bu perşembe mi konuştun ilan hazırlığı mi var . Rica etsem açıklar mısın
-
Uzun süre takip edemedim. Duyum bile yok artık degil mi?
-
malesef boş hocam biz bize burdan yorum yapar ya da bakarız bilgi verende pek yok artık....
-
@paretowilfredo vardı ondan da artık ses yok. Adam haklı şimdi alım yok derse buraya kimse yazı yazmayacak ve burayı takip etmeyecek.
-
Bütçede verilmiş 1250 kişi nasıl alım yok elbet olacak arkadaşlar yaa bu kadar ümitsiz olmayın
-
Arkadslar bence twitter taginiz biraz yanlış zaten ulke genelinde bi cekinme hakim kimse öyle biseye katillmaz şoyle ileri bi tarih verip mesala atıyorum ayın 15 o diyip katılim oraninini arttırmak gerekir diye düşünüyorum çünkü haberin de bir yayılma hizi var ben mesala 2 gün girmedim tercihini yapa etkinlikten haberim olmadı bide farklı bi tag le daha başarılı olabiliriz umarım
-
@paretowilfredo alim olmayacak neden yazmiyorsun bunu. kimse foruma girmez diye mi.
-
@avocation ne kolay hemen suçlamak insanları , hemen art niyet aramak
-
Paretonun da bişey bildiğini sanmıyorum bu süreçte. Kurumun beklediği şey referadum tasarruf bizi pek etkilemez zaten biz guy mhuy vmy ye giriyorduk yüksek alım yapan bunlar sayıda zaten bu üçünün toplamı 2500 geçmiyor 1700 guy 400vmy 300mhuy alınıyordu hersene şuan tek beklenen referadum
-
@AbuZiTTin aynen hocam açıklama zaten a kadroyla ilgili bir şey değil
-
Arkadaslar niye bu kadar kendimizi avutuyoruz çünkü hep umut ettik umutsuz yaşamak zor ( ben dahil avutanlar için söylüyorum ) 11 aralık 2015 biri çıktı dedi ki ilan gelecek kesin konuştu bahar oldu bir şey yok sonra denildi ki aaa kpss Mayıs alındı her şey hazırdı ama bekletildi...sonra kpss bitti tam ilana cikcaz darbe oldu sonra yine ilana cikcaz ohal oldu sonra ihraclar ve yeni KHK sonra yine bekledik yeni ohal ve 2. KHK sonra da aslinda hazir ama henuz bakan imzalamadi çünkü belirsizlik var iyide sadece Maliye için mi belirsizlik var anlamadım Allah sonumuzu hayretsin keşke diyorum bilsem askerliğimi yapar gelirdim ama çok şeyi erteledik inşallah basta ulkemiz sonra biz icin her şey bir an önce düzelir diyelim son bir şey kimseyi suclamiyorum kimse üstüne alınmasın ya da sucladi demesin zaten 1 yildir guy icin gerek memurlar net gerek burayı takip eden arkadaşlar soylediklerimi iyi anlar.....
-
@eapr yıllardır böyle bir sene olmamıştı inşallah bir daha da olmaz
-
@eapr haklısın kardeşim ama maliye bakanı neyi düşünüyor kimse bilmiyor çalışan arkadaslarda ilan hazır dedi maliye bakanı bekletiyor işte ne olacak bilmiyoruz
-
@AbuZiTTin hocam o durumu aylardır söylüyorum bende sayın bakanın iki dudağının arasında
-
@Frayif kardeşim ben geçen hafta oradaydım bu perşembe mecbur kalmadıkça kamuya adam almayacağız demeden konuştum kurum isityordu.. arkadaşım oradaydı acaba bu son denilenle ne oldu ne değişcek ya da değişmeyecek.. o önemli.. inş olur alım ben 700 800 kişilk alımlara da razıyım..çok bekledik....
-
Tasarruf var diye bakanlar başbakan heryerde söylüyor anayasa değişikliği taslağında mv sayısı 550 den 600 e çıkarılıyor nasıl tasarrufsa artık
-
neden bu tasarruflar bizi tek etkiliyor dunya kadar para harcadik su sinavlara hakkimi helal etmiyorum o kadar calistim 85 aldim hakkimi helal etmiyorum kac aydir ha bugun ha yarin ha ekim ha kasim yeter !!!
-
devlettin zirvesinde tasarruf yok tasarruf ancak halktan bekleniyor
-
Makam aracı sayısı her gün artıyor , biz araba aldık mı vovovo israf
-
yokmu duyum artik ? calismaktabln nefret ediyorum yoksa birakacam artik yeter bu belirsizlik