2016 Aralık GUY Sınavı
-
Var meclise ilkokul mezunu kpss girme şartı olmadan 50 mv alınıyor
-
Bir an önce gelsin artık benim askere gitmemi bekliyolar bunlar
-
Senin gittiğin gün ilan gelir
-
@eapr Aynen dediklerine tamamen katılıyorum. Kpss geçerliliği bir yıl, şartlar da ortada zaten kimsenin bizim gözümüzün yaşına bakacağı da yok. Şahsi kanaatim 2016 puanlarıyla guy bekleyenler(bunlardan birisi de benim) gümledi ilan gelmeyecek gibi. İnşallah yanılıyorumdur ve LÜTFEN YANILDIĞIMI DÜŞÜNEN SAĞLAM DUYUMU OLAN ARKADAŞLAR ÖZELLİKLE SAĞLAM DUYUMU OLAN ARKADAŞLAR CEVAP VERSİN.....
-
İstanbulda bomba patlamış polislerimize yönelik saldırı yapılmis hala duyum diyorsun be arkadaşım bi dur daa iki saat ilansiz duyumsuz dur ölmezsin ya !!
-
@hayalimsgk ne alaka sen ne saçmalıyosun sen beni neyle itham ediyosun?????
-
@xxllll Patlama olmuş yaralılarimiz belki de şehitlerimiz var çıkmış sağlam duyum var mı yaziyorsun.. Normalde seni suclamamistim insandir hata yapar demistim ama susup kusura bakmayin diyecegine birde üste çıkmaya calismissin ya bu saatten sonra seni duygusuz bencil ve vurdumduymaz olmakla itham ediyorum oldu mu ??
-
@hayalimsgk sen benim hakkımda ne biliyosun? benim kişiliğimi nerden biliyosun? benim vicdanımı nerden biliyosun? sen benim içimi nerden biliyosun ki bana vicdansız diyosun. sen benim neler yaşadığımı nerden biliyosun? sen beni tanıyo musun ki. adımı bile bilmiyosun. duyum çok önemli değilse neden forum sitelerini bu vakitte sen de takip ediyosun. AMA YOK BEN ÖZÜR DİLERİM EVET ÖZÜR DİLERİM SOSYAL MEDYA SEN VE SENİN GİBİLER İÇİN ORGAZM ALANI OLMUŞ. O SİMİT SUSAMI DÖKÜLMÜŞ EKMEK KIRINTILI KLAVYENLE ÇOK DUYARLI VE VİCDANLI GÖRÜNÜYOSUN.
-
Neyin kafasını yaşıyorsunuz siz ya @hayalimsgk @Ziyaretçi @Ziyaretçi
-
Hayırlı günler dilemek isterdim arkadaşlar fakat dün geceden beri hayırlı kelimesi yine bu ülke için haram oldu. Arkadaşlar siz de insani duyguların etkisiyle birbirinize kızmış ve kırılmışsınız fakat bu konuda hepimizi duyarlı olmaya çağırıyoruz. İşsizlik ve gelecek telaşı içinde boğulurken bir de ülkece başımıza gelen felaketler karşısında yapmamız gereken birbirimizi suçlayarak, kavga ederek, düşmanlık besleyerek hareket etmek değil. Rica ediyorum hep birlikte sağduyu gösterelim ve olaylar karşısında kendimizle aynı tepkileri vermiyorlar ya da aşırı tepki veriyorlar diye başkalarının yaptığı hataları birbirimize ödetmeyelim. Tercihini yap ekibi olarak ölenlere Allah'tan rahmet, hastalara acil şifa, şehit yakınlarına sabır diliyoruz. Umalım ki her seferinde artarak gelen felaketler artık ülkemizi terk etsin.
-
Ilan kesin var fakat 2017 de gencler. Daha da yazip durmayin bu konuyla alakali. Bosuna strese sokmayin kendinizi. Basliga bakiyorum yazilanlarin yarisi çöp
-
@davetsiz sen kesin diyorsunda sen neyine güveniyorsun.
-
insallah bu hafta gelir beklemekten agac olduk
-
@davetsiz ilanı biliyorsun da niye başlığı takip ediyorsun bırak millet stres atsın çoğunun odadan dışarı çıktığı yok adamlar içini döksün
-
@Dick-Advacoat 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@davetsiz sen kesin diyorsunda sen neyine güveniyorsun.
Cunku BILIYORUM. Daha nasil aciklayabilirim. Stres atiyorsaniz atin kardesim.. ben pek stres atildigini gormedim burada. Genellikle kaygi var. Ilan yok galiba diye merak edenlere haber vermek istedim. Ilan var!
Hemen saldiriya acik arkadaslar türemis burada da..yakinda malumlar.net den farkimiz kalmayacak -
@davetsiz peki 2017 kpss öncesi mi sonrası mı ilan?
-
@msgrv bildiğim kadarıyla zaten 2017 sınav sonrasına puanımız geçerliliğini yitiriyor yani sınav öncesi demiş galiba
-
@davetsiz insallah dediginiz gibi olur.peki sayi hakkinda bilginiz var mi?
-
Bana denilen, ilan gec gelecek ama güzel gelecek..yani sayi iyi.
Tabiki sinav öncesi -
@davetsiz bana denilen derken biraz daha açıklayıcı olabilirmisin.