2016 Aralık GUY Sınavı
-
yok mu birşey gören duyan arkadaslar.. nerede bu duyumcular. durum gittikçe kötüleşiyor gibi.
-
@ynl006 aynen öyle ya. Hiç kimseden ses seda yok. @paretowilfredo bile cevap vermiyor artık durum vahimki ne vahim
-
@urfa63__ dostum @paretowilfredo işlerindeki yoğunluk sebebiyle cevap veremiyor bu süreçte. Yakında kendisinden almak istediğiniz cevapları alabilirsiniz ama lütfen içinizi ferah tutun. "Gecenin en karanlık anı şafak sökmeden az öncedir" .
-
@Agor Ya en azından alım olacak mı onu bir söyleseydi ona göre ders çalışırdık.
-
@urfa63__ her türlü çalışmamız lazım zaten.kpss 2017ye ne kaldı...
-
@urfa63__ Güzel kardeşim evet pareto bazı aktarımlar yapıyor size fakat maalesef o da devlet adına karar veren bir merci değil, @AlpEren ne güzel söylemiş bak :). Çalışmaları birinden gelecek duyuma göre yapmamak lazım, maalesef biz alım var desek bile o alım iptal edilebiliyor o yüzden bence siz yarın alım olacakmış gibi çalışmaya devam edin, biliyorum oldukça zor ama durum bu .
-
Yarın alım olacakmış gibi imeceye, hiç alım olmayacakmış gibi kariyer.net'e bakın
-
@guyan-gelmiş kariyerden çok dönüş alıyoruz da
-
@dibace guy'dan da dönüş alınmıyor zaten ona yapacak bir şey yok
-
GUY GUY diye öleceğiz herhalde
-
@guyan-gelmiş Allah yardımcımız olsun .
-
Tercihinizi.Net bir yıldır acilmayan Guy'ü haber yapsa iyi olur yaw
-
@serkan98 tercihiniyap.net diyelim, haberide yapalım
-
@serkan98
Aynen -
artık ilan gelmeyecek diye düşünüyorum. ve o kadar mutlu uyanıyorum ki. ilan gelmiş mi diye siteye girme yok bişey yok. büyük bi yük kalktı sanki üstümden nası rahatladım nası rahatladım anlatamam. ilan milan yok biz hep fakir kalacaz
-
Keşke yaz tatillerinde bir meslek öğrenmek için bir yerlere girseydiniz. Yas tatillerinde ben inşaatta asma tavan işinde çalışıyordum şuanda halen yaz aylarında da çalışıyorum özelden daha fazla alıyorum bu kadar mezun özelde de iş bulamaz bir an önce ikinci bir alternatifiniz olsun özellikle yeni iibf ye başlayan kardeşlerimiz
-
bu yaz kırtasiyede çalıştım. konumunu iyi belirledikten sonra temiz iş. beceri de istemiyor. ancak aklımda iibf kafe var Şöyle kütüphane kafe tarzı bir yer.
-
Bu ileti silindi! -
bir çayla akşama kadar kalınır kütüphane kafede .d
-
Nerde bu guy ilanı. Kaybettim ben bulanı var mı