2016 Aralık GUY Sınavı
-
Referandum öncesi ilan olasılığı %99 diyenler nerede
-
Kadir koc a mesaj attim subatin son haftasi gelir yazmis
-
Bakma o hocaya @ezgipire tahmin üzerine gidiyor 2017 kpss zaten 2 yıldı girişimlerimizin meyvesini aldık tarzında bişey yazmış iki yıla çıktı diye grubunda paylaşmış
-
@ezgipire pek inamayin hocaya diyeceğim ama ders çalışabilmek adına hiç yoktan inanmış gibi davranıp calisabilirisinz..puaniniz kaç
-
@barisscakirr pek inanmadim ama umut iste 81 hocam
-
Vallahi benimde 84.2 ama mayıstan beri bakmadım
-
4 ay kaldı arkadaşlar KPSS gözüküyor önümüzde. İlan gelirse de süpriz olur artık. 1 ocakta KPSS başlamıştım sizde başlayın toparlayın. Hazır olmalıyız her türlü. İlan gelse bile mülakat KPSS sonrasına bırakılır. O yüzden çalışalım
-
2015 2016 kpss sorularıda kopyalanmış cnn haber de bahsedilmiş eğer doğruysa inceleme başlatıldıysa guy un üstüne soğuk su içelim şaibeli bir sınav puanıyla guy almazlar
-
@keynesin-amcası bi basımıza gelmeyen bu kalmıştı ya ne bahtsızmışız canla başla çalıştık olana bak ya
-
@Siyocu bu haberden sonra kpss ye nasıl çalışacaz. Kpss ye girdikten 3 4 ay sonra sorular tekrar kopyalandı derlerse ne yapacaz
-
Numan Kurtulmuş referandum tarihini 2 nisan gibi bi tarih olarak düşünüyoruz demiş belki bi ihtimal gelir arkadaşlar önceliğimiz kpss olarak ders calismaya başlayalım bırakmayın
-
@keynesin-amcası bilmiyorum ders calisiyodum face e girdim erkek arkadasima meaaj atiyim derken gördüm ozamandan beri biraktim herseyi agliyorum valla bizim emeklerimizi kim yiyosa haram zikkim olsun daha da bisey demiyorum.. dohru söylüyorsun bu yıl girdik simdi kalkmış bunu soyluyolar tekrar demicekleri ne malum yaa hersey bize mi denk gelir
-
@Siyocu bu süreçte benim kimseye güvenim kalmadı
-
dostlar sorular calınmıs olsa bıle sonucta bız dogrudan kpss ıle atanmıyoruz mantıken calıntı soruyla kpssden yuksek alan kısıler kurum sınavında zaten kazanamazlar. ama çalındıgı ıspatlanırsa merkezı atama yada dogrudan mulakatla alım yapmazlar heralde. bu yıl gercekten cok madur edıldık. ıns calınmamıstır sorular son bı umut guy beklerken bıde bu cıkmaz ıns.
-
kpss de soru
-
yahu ne demek çalıntı sorularla kpss den yüksek alanlar kurum sınavında kazanamazlar.
adam çalıntı soruyla guy'a başvurup puanı yükseltiyor emek verip diz çürütüp ders çalışanlar bizler guy sınavına girebilmek için virgül hesabı yapıp il tercihi yapıyoruz sınava girme hakkımız çalınıyor.
ayrıca arkadaşın dediği gibi ösym den soru çalan kurum sınavlarında da çalar.
-
Valla adamlar caminin minaresini çalıyor kılıfını hazırlamıştır zaten .örümcek ağı gibi heryerdeler.Olan genç nesile oluyor işssize oluyor gece gunduz çalışana oluyor.
-
@erhankpss adamlar kurum içindeki yeterlilik sınavlarına bile el atmıslar vergi müfettiş yardımcısı bir karkadasım söylemişti bazı vergi müfettişleri yardımcılığa düşürüldü diye zaten gecen cıkan khk da 5.derecede 250 vergi müfettişi 8. derece vergi müfettiş yardımcısına düşürülmüştü
-
@Affectio-Sctts devlet kurumlarında el atmadıkları yer yok ki. her yere adamlarını yerleştirip darbe yapmaya kalktılar. nasıl hala bu kadar iyiniyetli düşünebiliniyor ya da hafife alınıyorlar benim mantığım almıyor.
-
Hayatımda ilk defa oturdum isteyerek gecemi gündüzümü harcayarak disiplinli ders çalıştım çünkü memur olmaktan başka bir çarem yok. Ama darbesi, ekonomik krizi, teörü, fetösü, referandumu, soruların çalınması, ohal'i, sınavın erkene alınması, geçerliliğin 1 yıla düşürülmesi, sınava girmek için şehir değiştirmek zorunda kalınması, ilan gelmemesi hep bu döneme geldi. Bütün bunlar halledilsin herşey yolunda gitsin ilan gelse bu sefer kıyamet kopar. Bütün düzen Kpss2016 A grubu sınavına girenler sinir krizi geçirsin üzerine planlandığını düşünüyorum. Bıktım yemin ediyorum.