2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Antimülakat malum bi üyenin klasik yorumları.
-
Siyasi ve oy odaklı baskılar kesinlikle olmamalı yapılacaksa birşey öğretmenlerin yaptğı gbi hakkımızı arıyoruz adlı bir basın açıklaması tarzı olmalıdır.şahsen oy veya siyasi içerik bizlere herhalükarda zarar verir.siyaset..üretilen değerleride maşallah tükettiği için hiç girilmemeli o işe
-
Arkadaşlar bir bağlantısı olan varsa iyi bir kanalda 1 2 dakikalık bir konuşma hakkı tanısın beni gönderin
-
Benimki siyasi değilde arkadaşlar. Bir umut olarak görüyorum. Seçim öncesi
-
hesabımı siliyorum bugün arkadaşlar.kendinize dikkat edin.gelecekte olur ya yine hesap açarsam açıkça söylerim geldiğimde.tabi her alperen'im diyene de inanmayın iyi forumlar
-
@AlpEren bizi bırakıp nerelere gidiyorsun alperen
-
yeni khk mı yayınlanmış?
-
@sradaninsan baya bir kaymakam adayı atılmıs. bu ikinci alımda sayıyı etkiler. birazcıkta il göçten atılmıs
-
@ncbb link atar mısın kardesim
-
@vmy resmi gazeteye girin hocam 683 sayılı khk
-
@aliveli bazı yorumlarım site açısından sakıncalı bulundu galiba en iyisi şu en dolu en kızgın olduğumuz zamanlarda buraya yazmamak
-
Pareto hala bi haber yok mu
-
@Antimülakat Bana mı söylediniz direk bilmiyorum ama benim amacım siyasi bir örgütlenme kurmak falan değil. Sadece nasıl tepki göstereceğimi anlatmaya çaluştım. Siyasi örgütlenme kurmak isteseydim isim verirdim.
Benim tepkim böyle olacak. Herkes istediği gibi davranmakta özgür. Ben böyle tepkimi koyayım sizde twitterda sitelerde yazın. Umarım ikiside işe yarar!
Yeni üye olmuştum ama bende üyeliğimi sileceğim.
İnşallah gönlünüzdeki yerlere yerleşirsiniz.
Sağlıcakla
-
@paretowilfredo hocam bizlerin yüreğine su serpecek güzel haberleriniz, duyumlariniz yok mu?
-
Ne duyumu arkadaşlar eylülden beri duyum soruyorsunuz bıkmadnz mı oturun kpssye çalışın pareto bakan değil o onaylasn gördükki kimse bişey bilmiyor şubat ayına geldik bundan sonra gelse ne olur sonuçlanması temmuzu bulur mülakatı geçemedik mi ne olacak kpss çalışmak en mantklısı
-
Kimsenin bisey bildigi yok
-
Gel vefasız gel vicdansız gel artık be.
-
@SR aynen ınsanın kafasını duvarlara vurası gelıyor öyle cinnet hali
-
Aynen hocam bu maliye bakanı bayağı kök sokturdu ,Mehmet şimşeği arar oldum,,hükümetin tasarrufu bizi vurdu resmen maalesef kadrolarda alımlarda olağanüstü olduğundan mıdir? Yoksa seçim öncesi olağanüstü biter bitmez bi sürpriz yapılırda gib ilana çıkar mı ki die ,insan olasılık yapıyor her geçen gün ,,elimizdeki puanları degerlendiremeden ,tekrar KPSS çalışmak daha zor oluyor ama yinede olağanüstü bittikten sonra alımın geleceğine umut ediyorum ,,,
-
Herkese iyi günler, Antalya'dan cumartesi günü eğitime gelen bir arkadaş bugün konferansta Sınav Hizmetleri Grup Müdürüne sormuş, adam şuanda sınav hazırlığı falan yok demiş. 2016 yıl tarihi bir yıl oldu sınavsız geçtik bir planımız vardı fakat bazı nedenlerden dolayı rafa kaldırdık demiş. Bugün sınav yapmaya karar versek bunun hazırlıgı vs 3 ay sürüyor demiş. İllerden bize yüksek talep gelirse bizi sıkıştırırlarsa o zaman yaparız bizim için sıkıntı yok ama suan illerden de öyle bi baskı yok demiş. Şuanda herkes kendini kurtarmaya çalısıyo demiş. Yıkıldım. Bize yine kpss görünüyo kadir koça falan kimseye inanmayın eğitimde olan sırayla gelen arkadaşlara sorduruyoruz bize gelen cevaplar bunlar.