2016 Aralık GUY Sınavı
-
Yine de sen sormaya devam et kardeşim gözünü açık tut birileri denk gelirse muhakkak güzelce sor dedim. Tamam sorarım dedi.
-
Hani talepler toplanmıştı herşey hazırdı ne oldu sallayan sallayana
-
Herkes kafasına göre bi yorum yapıyo olan bizim gibi umudu olanlara oluyo biri çıkıp bi gün talepler toplandı Şubat sonu mart başı sınav diyo biri çıkıyo bi gün sınav hazırlıgımiz yok dedi diyo kime inanacagımızı şaşırdık resmen. Umutları çöpe atıp kpss yi mi düşünelim sadece pareto kardes iyi yada kötü bi haber ver her gün bu siteye senden bi haber var mı diye bakıyoruz
-
Malumlara dönecek burasıda yakında ondan korkuyorum
-
@Jakuppp talep toplandığını arkadasım soylemişti hatta çalıştığı dairede taleplerini iletmiş pareto da dedi talep topladığını Türkiyede bazı şeyler aynı gün için değişiyor
-
Arkadaşlar ben arkadaşın bana söylediğini yazdım bi taraflarımdan uyduracak halim yok bende sizler gibiyim biliyosunuz, yarın ilan gelsin siz bana saldırın problem değil yeterki gelsin hazırlanalım ama yemin ederim arkadaşın bana söylediği bu bende her gün buraya girip başka haber alan var mı diye bakıyorum. Guy gelecek diye umut etmeyin her geçen gün umutlarımız tükeniyor çünkü. Artık yolumuz KPSS herkes kpss'ye diye çalışsın olurda ilan gelirse bize hediye gibi olur yok gelmezse zaten umudumuzu kaybetmiştik deriz.
-
@keynesin-amcası ülkemizde maalesef öğrencinin halinden anlamayan idarecilerimiz çalışanlarımız da çok kardeşim gib i ararsın hazırlık yok bizim bilgimiz yok derler sabaha ilana çıkarlar bazı eğitimcilerimiz para için Öğrenci milletinin duygularını somurerek gelir elde etmenin peşindedir ben anlamadim nerde kimde sorun var
-
@10sanli hocam duyumdur doğrudur bence tepki vermenin bir anlamı yok yapacaklarımıza bakmalıyız bence olumsuzda olsa bu tür bilgiler paylaşılmalı çünkü bizim de hayatımıza yön vermemiz gerekli
-
@10sanli kardeşim tepkimiz sana değil sen yanlış anlama ortada bi gariplik var bizim tepkimiz ona hergün her kafadan bi ses çıkıyo hepimiz kafayı yiyecek duruma geldik
-
Davetsiz miydi ismini tam hatırlamadım o ocak ta gelecek demişti kesin konuşuyordu
-
Arkadaşlar tamamen referandum a bağlı. Herkes çalışsın. Referandumdan önce kesin ilan var. En geç ilan şubatta gelir
-
@10sanli kardeşim hakkını helal et tepkim sana değil kimseyi kırmak istemem
-
@Dick-Advacoat senin söylediğin tahmin mi duyum mu kardes
-
@Dick-Advacoat geçen güne kadar ilan ne zaman diyordun akşam ak sakallılar mı rüyana girdi bugün ilan kesin var diyorsun
-
Helal olsun @ddguy Eğer arkadaş başka kişilerle konuşabilirse eğitimde, soracak. Haber ettiğinde yazarım tekrar.
-
Tahmin+his. Birde siyasi tecrübe diyelim ;(
-
@10sanli 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Herkese iyi günler, Antalya'dan cumartesi günü eğitime gelen bir arkadaş bugün konferansta Sınav Hizmetleri Grup Müdürüne sormuş, adam şuanda sınav hazırlığı falan yok demiş. 2016 yıl tarihi bir yıl oldu sınavsız geçtik bir planımız vardı fakat bazı nedenlerden dolayı rafa kaldırdık demiş. Bugün sınav yapmaya karar versek bunun hazırlıgı vs 3 ay sürüyor demiş. İllerden bize yüksek talep gelirse bizi sıkıştırırlarsa o zaman yaparız bizim için sıkıntı yok ama suan illerden de öyle bi baskı yok demiş. Şuanda herkes kendini kurtarmaya çalısıyo demiş. Yıkıldım. Bize yine kpss görünüyo kadir koça falan kimseye inanmayın eğitimde olan sırayla gelen arkadaşlara sorduruyoruz bize gelen cevaplar bunlar.
Kardeşim çok sağol çünkü bunu paylaşın insanlara faydan olacak burda da kalsin sana %100 katılıyorum ki ilan için hazırlık aşamasını guylardan değil gib dairesinden duyduk 2 aydan fazla sadece sınav hazırlığı sürer ayrıca geçen sene mayis aylarında ankarada eğitimde olan arkadaşım da bizzat sınav hizmetlerinde mudur yardımcısı sormuştu gelen cevap yine aynıydı açıkçası ben artık beklemiyorum çünkü olan hep umut edene oluyor senin verdiğin bilgi burda en mantıklı bilgilerden biri ona göre herkes planını yapsın bence
-
arkadaşlar sizce bu sene a grubundan mi yoksa b grubundan mi sınawa hazırlanmalıyim. a grubundan artık tamamen ümidimi yitirdim 2017-18de dogru düzgun kadro açcaklarni sanmiorm yine 2016 gibi sürncekmişiz gbi gelio.kafam cok karşti.sizce hangisi mantklı?
-
Arkadaşlar gibi aradım hicbir hazırlık yok dedi .Herkes günde en az bi kere arada belki kurum içinde artk bi hareketlenme olur yukarı doğru .Herkesin sinirleri yıprandı.03123873345
-
Arkadaşlar, Gibi ararsiniz yok derler. Iki gun sonra ilan gelir anlamazsınız. Bu tarz haberlere itimat etmeyin. Suan talep falan kalmadi her şey hazir. Fakat en son asama olan basbakana onay işi uzadi. (Malum Naci Beyin açıklamaları da var bu konuda) Her şey tepedekilere bakiyor. Tamam derseler gelecek. Suan tüm Vergi daireleri sıkışık durumda. Memur yetersizliği var. Lakin içinden geçtiğimiz durum açıkca ortada. Anayasa değişikliği referandum vs. Bir aksilik olmazsa Bu ay sonu ya da subat basi ilan gelecek. Daha önce de söyledim.(kaynak veremeyecegim duyum) Ama siyaset bu , her an her şey olabilir. Sahsi fikrim ise yeni kpss den önce 2016 lilari mağdur etmeyecekler. Sabir ve dua ile kpss ye çalışır gibi devam edin. Guy sinavi açılınca fazla vakit olmayabilir. Herkese iyi çalışmalar..