2016 Aralık GUY Sınavı
-
Ne olacak sonumuz
-
Arkadaşlar size tavsiyem ilan beklemeyi bırakın. İlan bekledikçe ders çalışamadıgımı fark ettim yüksek puanım olmasına ragmen sadece ilgöçe girebildim. Ondanda elendim. Artık bu sene böyle bitti diye kendimi inandırıp kpss çalışıyorum bu şekilde azda olsa çalışıyorum. İlan gelse bile kpssye girecegimiz kesinleşti. Bir çoğumuzun askerligi geldi benim gibi ama elimizden gelen son çabaları sarf edelim kpssden tekrar yüksek puanlar almalıyız gelecek 2 sene açılacak sınavları düşünelim artık. Bugün ilan gelse bile girsek bile elenmicegizin garantisi yok bu yüzden kpss için kolları sıvayın.
-
@Dick-Advacoat genc yasta akil hastasi olacagiz .
-
@busus hiç sorma valla ya
-
arkadaşlar sadece bakanlıktan duyum bu mhuy arkadaşım var.bakanlıktan biriyle görüşmüş tanıdığı.bana da hep duyumlarını söyler sağolsun.şubatta talepler toplancakmış mhuy için ve nisan gibi ya da nisana doğru yetişirse ilana çıkcakmış.çalışın .ha kpss ha mhuy ha guy nasılsa hepsi aynı zamana denk gelcek gibi
-
bu arkadaşıma ısrarla guy için sordum ama alınmıcak şimdilik öyle bir şey yokmuş dedi .yine de belli olmaz arkadaşlar çalışın siz
-
@ceybru bir arkadaş mhuy için talep toplandı dedi hem şubatta talep toplansa anca haziran temmuzda ilan gelir
-
@keynesin-amcası normalde yetismesi imkansiz olan durumlar referandum olacağı için hizlanabilir koskoca Türkiye Cumhuriyetinin personel alım şekli.Referanduma denk getirelim diye şubat tatili bittikten sonra öğretmen ataması yapacaklar.Yıllarca savunduğum şeyleri savunamaz hale getirdiler sağolsunlar.
-
olabilir @guyan-gelmiş artık hiç birşeye şaşırmıyorum herşey olabilir
-
bana arkadaşım öyle dedi normalde alım olmucak diyodu mhuy den ama son duyumu buymuş .bu arada b alımları için de kyk bu ay 1000 alım yapıcak.onu da kyk da çalışan arkadaşım söyledi. ben duyduklarımı yazıyorum gelirse bizimdir:)
-
Bakanlıklara kadro tahsisi yapılmış maynette okudum. Maliye bakanlığı da geçiyor icinde ama açıktan atamaları yazmışlar inşallah diğer kadro tahsisleride yapılmıştır
-
@ceybru düşündüğüm seyi bi an agzimdan kaciriyom kafayı yedim yiyecem.
-
Bence etkinlikleri artık2016 KPSS suresi 2 yıla çıksın diye yapalım bu gidişle ilan falan gelmiycek
-
@yatutarsa artık iki yıl olmaz puan ağırlıkları değişti soru sayısı arttı hem 2015 2016 soruları kopyalandı iddiası var bu ortamda yapmazlar
-
Ocak sonunda gelecek deniyordu o da tutmadı
-
Sallayan sallana
-
Bu yıl gerçekten zor bir yıl oldu gelmeyen ilanlar .umutsuzluk ..bi şekilde çoğumuz 20170 KPSS giricez .bu yılki KPSS nin geçerliği biticek enazindan iyi bir puanla önümüzdeki iki yılı garantilemek gerekli.bi grup oluşturup calisalim arkadaşlar motivasyon oldukça zor .birbirimize yardımcı oluruz .anca bizi biz anlıyoruz ..
-
@GarryRodriguez 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Arkadaşlar, Gibi ararsiniz yok derler. Iki gun sonra ilan gelir anlamazsınız. Bu tarz haberlere itimat etmeyin. Suan talep falan kalmadi her şey hazir. Fakat en son asama olan basbakana onay işi uzadi. (Malum Naci Beyin açıklamaları da var bu konuda) Her şey tepedekilere bakiyor. Tamam derseler gelecek. Suan tüm Vergi daireleri sıkışık durumda. Memur yetersizliği var. Lakin içinden geçtiğimiz durum açıkca ortada. Anayasa değişikliği referandum vs. Bir aksilik olmazsa Bu ay sonu ya da subat basi ilan gelecek. Daha önce de söyledim.(kaynak veremeyecegim duyum) Ama siyaset bu , her an her şey olabilir. Sahsi fikrim ise yeni kpss den önce 2016 lilari mağdur etmeyecekler. Sabir ve dua ile kpss ye çalışır gibi devam edin. Guy sinavi açılınca fazla vakit olmayabilir. Herkese iyi çalışmalar..
Arkadaş çok emin konuşmuştu belki bi umut biraz daha sabredelim
-
@ddguy insAllah
İnş .Unutmayın, yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir… -
@azimligenc bence de kardes Rabbim bekletiyo eminim güzel bi şey için bekliyoruz hepimiz birbirimizin motivasyonunu düşürmeden yorum yapıp bi umut da olsa guy+kpss için çalışmak gerek zaman destek zamani