2016 Aralık GUY Sınavı
-
Burdan tüm saz arkadaşlarıma teşekkür ederim
-
@ddguy tmm sitres atıyosunuz anladık da bizim dediklerimiz de yanlşıs değil kardeşim sen burda sitres atıyorum diye yazıyorsun adam diğer tarafta umutlanmaktan foruma bakmaktan dersine bakamıyor.
-
@ddguy arkadasim ortama saldirdigim yok ama millet birden bana saldirmaya basladi yukardaki yazismalari oku oyle karar ver kardesim
Ilgoc yuksek kapstti bu da yuksek kapatir deyipte moral bozan ben degilim kardesim
Arif olan anlar orta da ilan yok bu tur konusmalar gereksiz demek isterken bunu kastettim ama hala hacli zihniyeti ile ortamdaki millet bana saldirmaya calisti neyse saglik olsun kardssjm madem oyle kimse sayi alacak il sayisi belli olmadan yuksek dusuk kapatacagini bilemez degil mi ortada kesin rakam.da yok 2000 mi 3000 mi 1000mi kac kisi ilan gelecek kac kati gkrecek kac il olacak vs vs bunlar bilinmeden konusulmasi gereksi demek istedim ama anlasilmadim neyse saglik olsun
ARIF OLAN INSAN ANLAR
Umarim yeterinxe aciamis oldum kendimi hala beni zikrederek konusan varsa aleyhimde sorun ondadir diye dusunuyorum -
ne yani adam ders çalışacak diye yazmayalım mı bizde yazmasak stres atamıyoruz tam bir kısır döngü oldu
-
@Affectio-Sctts 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
yahu siz ne yapıyorsunuz ya ilanı getirdiniz şimdi de hangi iller olur falana geçtiniz bi durun bakalım. ortada fol yok yumurta yok twitterda yazan o adamın daha önce bir çok şey salladığını söylüyolar. komik duruma düşürmeyin kendinizi
Demek istediğim bu bu konuları konuşarak komik duruma düştüğümuzu soyluyosun ifadelere dikkat!!!
-
Yahu tatlı tatlı sarılmak varken acı acı dövüşmek neden, zaten moraller bitik, sarılın birbirinize, dövüşmeyin öpüşün
-
@ddguy orası gerçek zaten komik duruma düşüyorsunuz tabi bunu baştan söylemiştim zaten ama sonradan biz sitres atıyoruz a cevirdiniz işi biz de tamam dedik ne diyelim
-
@sadevatandas sen bizim konuşmalarımızı gereksiz olarak niteleme haddini kendinde nasıl bulabiliyosun. Arkadaş 83 puanın 2016 yılı sıralamasını sordu söyledim ve ilgöç ile alakalı bi değerlendirme yaptım. Bunda seni rahatsız eden ne gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum. Bu kadar zamandır ilan gelmezken kurumun ihtiyacı ortadayken ilanın her an gelebileceğini düşünüp insanların burada birbirini motive etmeye çalışmasından daha doğal ne var. Öyle bi hava yaratmaya çalışıyosun ki sanki gib artık ilan vermeyecek. Bu tavrından vazgeç. Önce bi ilan gelsin sonra konuşalım diyosan forumu değil resmi gazeteyi takip etmeni öneririm. Sana daha ağır konuşmak gerekirdi arkadaşlara olan saygımdan ötürü burda bırakıyorum.
-
@sadevatandas herkes kendince yorum yapıyo tahmin de bulunuyo bunda bu kadar garipsenecek ne var bende onu anlamadım işte burasi bi forum yani ben buraya sorularımı düşüncelerimi hislerimi yazamicak olduktan sonra niye üye olayım kardes
-
@Affectio-Sctts uzatma o zaman tamam dediysen konu kapansın insanlara bu kadar sayfayi okutmaya gerek yok
-
ilan geldi zannettim ya bu kadar bildirim mi gelir
-
@ddguy kardeism yazilacak elbet ben bisey demedim.ki yazidiklarimda benin birsey yokki yukarda saldiranlar belli degilmi kardesim
Simdide biri demis agir konusacskmis da bilmem neymiste hs ne kadar konusursa konussun kotu ben yine edebimi bozmuyorum kotu kelam sahibinindir
Ya kim ne derse desin arkadss yuksek kapattin umrumda degil ki ben almisim puanimi bekliyorum sikinti degil neyse kardesim ben edepvari konusuyorum adamlar hala saldirmaya devam ediyor.kotu sozler sahibine aittir diyorum ve gereksiz tartismaya girmek istemiyorum -
@ddguy uzatan kim ?? biz bir uyarı yaptık dikkate alırsın almazsın senin bileceğin iş herkesi bize hedef göstererek provakatörlük yapmayın tamam mı herkesin fikrine saygı duymak zorundasın..
-
@mehmedoglu saygiisi olan insan kotu konusmaz kardesim once bunu ogren
-
Neyse arkadaslar dedigim gb forum sizin olsun saglicakla kalin ben birsey deniyorum arkadaslarkolay gelsin sizlerre
-
@sadevatandas kötü konuşacağımı nerden çıkardın ? Neyse uzatmaya gerek yok
-
@sadevatandas @Affectio-Sctts bi bitmediniz yaa.. insanlar burada kafasındaki sorulari netleştirip sohbet edio.bundan bu kadar rahatsz olmann mantğı ne.sanki yorumları okumanız için zorluoruz.şaka gibisinz yaa.illa iki tane çıkacak böyle.
-
@mehmedoglu Sana daha ağır konuşmak gerekirdi arkadaşlara olan saygımdan ötürü burda bırakıyorum.
Demissin kardesim bunu sen demissin yukarda burdan ne cikariyosun sen -
bacım sen yat boşver seni de uyandırdık rüyadan kusura bakma artık bu rüyadan uyanan zaten soluğu hemen klavyenin başında alıyor niye uyandırıyosunuz diye
-
@Affectio-Sctts aaa komik çocuukk.alkşlayalm hadii.laf konuştu