2016 Aralık GUY Sınavı
-
@kubraguy kardes once bi oku yukardakileri sonra satasmaya basla ezbere is yapma lutfen kimse bisey demedi
-
@Affectio-Sctts kardesim.daha yazdiklarindan bihaberler neyse ben cikiyorum.kardesim yorulmaya degmez
-
@sadevatandas Türkçe de ağır ve kötü eş anlamlı kelimeler değildir. Bunu hiç yapmak istemiyorum ama yaptım işte. Kardeşim bu tartışmayı hiç başlatmasanız daha iyi değil miydi? Yazdık beğenmediniz okuyun geçin. Burda birbirimizi kırıyoruz. Olmasaydı daha iyiydi ama hakkımızda hayırlısı artık.
-
@mehmedoglu güzel kardeşim burada herkes herkesin yazdıklarına saygı duymak zorunda biz öyle bir şeyi yazdık bi kac arkdaş var burda olayı provoke ettiler görmedin mi biraz önce bir bayan arkadaş daha yazılanları okumadan bi bitmediniz diye girmiş olaya dümdüz yani biz öyle bir şey dedik diye vay efendim siz kim oluyosunuz da bilmem ne biz sitres atıyoruz size noluyo demek mi gerekiyor varsa karşı görüşün düzgünce söylersin cocukluklarına veriyorum dedikleri sözleri zaten
-
@Affectio-Sctts yaa iyi misin. kendiniz bi anda girdiniz olaya ortada hic bşy yokken gelin guwe oluosunz bilmem ne die.şimdide okumadan yorum yapio diosunz.ne yaşiosunz allah aşkna. ya siz ne yazdgnizi bilmiosunuz yada biz forumca sizi yanlş anladık.
-
@kubraguy ULAN biz bunu diyoruz miletin kötülüğü için mi diyoruz sen bunu anlayamıyormusun ben bunu yazdım diye sen bana kalkıp ordan bi bitmediniz diye lafa giremezsin saygı sınırlarını aşıyorsunuz yaw coluk cocukla uğrasamıyacam ben hepinize iyi uykular
-
@sadevatandas 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@ddguy arkadasim ortama saldirdigim yok ama millet birden bana saldirmaya basladi yukardaki yazismalari oku oyle karar ver kardesim
Ilgoc yuksek kapstti bu da yuksek kapatir deyipte moral bozan ben degilim kardesim
Arif olan anlar orta da ilan yok bu tur konusmalar gereksiz demek isterken bunu kastettim ama hala hacli zihniyeti ile ortamdaki millet bana saldirmaya calisti neyse saglik olsun kardssjm madem oyle kimse sayi alacak il sayisi belli olmadan yuksek dusuk kapatacagini bilemez degil mi ortada kesin rakam.da yok 2000 mi 3000 mi 1000mi kac kisi ilan gelecek kac kati gkrecek kac il olacak vs vs bunlar bilinmeden konusulmasi gereksi demek istedim ama anlasilmadim neyse saglik olsun
ARIF OLAN INSAN ANLAR
Umarim yeterinxe aciamis oldum kendimi hala beni zikrederek konusan varsa aleyhimde sorun ondadir diye dusunuyorum@mehmedoglu benim yazdigim bu netice de arkadaslar haksizliklarini bagirip hakaret ederek bastirmaya calisti skinti degil deidm ya kim ne yapiyorsa yapsin
-
yarım saatir iyi geceler çıkıyoruz diyorsunuz bi çıkmadınız bağımlılık yaptı galiba bura
-
@keynesin-amcası sen uyut kendini kardeşim 2000 guy 400 mhuy 200 tane Duy 100 MUY diye boşver
-
@Affectio-Sctts gönlümüzden geçeni yazdık oyle bir kadro verilmeyeceğini herkes biliyor hem bunun bir temenni olduğunu az aklı başında olan herkes anlar
-
@Affectio-Sctts size göre burası yas evi olsun sürekli kadro yok ağlayalım karalar bağlayalım zaten milletin canı burnunda az bir umut olduysak ne mutlu bize fazla stres iyi değil
-
@keynesin-amcası Hayır yas etmeyeceğiz tabi ümitsizlik şeytandandır kardeşim biz öyle inanıyoruz ama doğru olan sizin yaptığınız değil doğru olan KPss2017 ye calısmak arada bir imeceyi dönüp guya da hazır olmaktır
-
Tamam genç insanlar uzatmayalım artık bu konuyu kimseye bi faydası olmuyo. Konuyu değiştireyim ben. Tufan Samet Özdurak mikro iktisat kitabı çıkardı ocak 2017 de şu an o kitaba çalışıyorum. Mikro için kaynak arayan varsa tavsiye ederim çok iyi kitap.
-
@Affectio-Sctts haklısın biz kpss ye de çalışıyoruz imeceyede çalışıyoruz formada bakıyoruz kpss ile imeceye çalışacaz diye forma yazmayalım mı
-
@keynesin-amcası ilan şart değil kardeşim yolun düşerse misafir ederim
-
@Affectio-Sctts "ulan" yazıp saygı sınırlarndan bahsedio çocugmuz olaya bak.
-
@Frayif eyvallah ins düşer de yerin o kebapları .d
-
İmecede son guy sınav soruları var mı beyler bayanlar ?
-
@mehmedoglu analiz iktisat çok iyi tekrarı ordan yapıyorum keşke daha önce alsaymışım
-
Analiz iktisat sade ,basit, kolay bende daha önceden baksaymışım boşuna diğer kaynaklara bakmışım.