2016 Aralık GUY Sınavı
-
@kürşaddd tarih yazacaksin bu tarih de seni yazacak ben paretoya inanmıyorum artık sana inandığım kadar beraber islanacagiz bu yollarda varolsun turan guy yolumuz.
-
arkadaşlar ilanları bilerek erteliyorlar nisana yakın olsun diye. bi arkadaş da kyk aççak kesin il genel müdürü söyledi dedi bi aydır yok ilan.bu ay kesin dedi bekliyoruz.bence şubat ayı şok ayı olabilir.şok ayı derken ya ilanlar peşi sıra gelir ya da mart a kalır.çok ihtiyaç var.vergi dairesinde insan kalmadı annem çalışıyor ordan biliyorum.işleri yürütmekte zorlanılıyormuş.siz çalışın ilan bi iki aya gelir tahminim
-
YARINKİ ETKİNLİK İÇİN KATILACAKLAR BURAYA http://forum.tercihiniyap.net/topic/599/2017-guy-i̇lani-3-000-guy-i̇sti̇yoruz/334 TWİTTER ADERSİNİ YAZABİLİR Mİ TAKİP EDELİM Kİ TT OLMA ŞANSIMIZ ARTSIN
-
-
@Dick-Advacoat KULLANICI ADINI YAZ KARDEŞİM PAYLAŞTIĞIM FORM SAYFASINA http://forum.tercihiniyap.net/topic/599/2017-guy-i̇lani-3-000-guy-i̇sti̇yoruz/334
-
Memurlarnette cakalaga vmy ve guy gelecek duy ve mhuy dan haber yok yazmış .Daha önce o forumda çok önemsenen bı adamdı bilenler bilir .İnş hakkımızda hayırlısı
-
@azimligenc biliyorum cakalaga yı önce ki guy illeri ile gelmeden söylemişti nerdeyse
-
Uzun zaman yoktu forumda o geldiyse
tekrar birşeyler var demektir inş ilan yakındr . -
@azimligenc çakalaga ile konuştum o ben değilim dedi
-
Forumda öyle dememiş ama
-
@azimligenc yazdığı yazı var mı resim atsana buraya
-
@azimligenc bende okudum hepsini sonra faceden sordum haberim yok dedi bana.
-
memurlarda kimse kalmayınca moderatörler yapmış deniyor
-
@sametuzeyir face kullanıyor mu o
-
bu cakalaga nereye yazmıs arkds bulamadım bn. lınk varmı??
-
ben yanlış biliyormuşum kusura bakmayın. o çakalaga olabilir.
-
Cakalaga eğer yazdıysa muhakkak bi duyumu olmuştur ama şimdi bukadar insan trollenmekte istemiyoruz umarım dogrudur ne diyelim artık gerçekten bizimde duygularımız var kaldıracak gücümüz yok
-
Çekilecek gibi değil dostlarım.
-
Çakalağa geçen sene 1750 kişilik ilandan sonra martta ilan gelecek demişti, o tutmamıştı gerçi o değilmiş ya yazan
-
çakalağa' nın yazısı nerden ben göremedim de