2016 Aralık GUY Sınavı
-
memurlarda bunu yazmış
-
VMY 650 Guy da 2500 çok dillendiriliyor bakalım ne olacak
-
@madman dillendirmeyle olsa
-
Ah ah ins dogrudur. Sürecin bu kdr zor oldugunu hep biliyoduk ama 2016'lıların çektigini kimseler çekmedi .
-
@madman Kaynak söyleyebilir misiniz :slight_smile:
-
Kaynak millet, millet ne derse o
-
kutluay kararı twete duy için yardırmış bu sefer
-
@madman tam ağlayacam bunu gördüm güldüm
-
Tamam da adam kadro var diyor kpss öncesi gelir mi ? Diye de yazmış geçen 2800 diyordu 650 duy 650 vmy 250 mhuy kadrosu konusuluyor guya 1250 kalıyor yine hesap yapıp duruyoz:)
-
Yine kadro yok yine bekliyoruz
-
@keynesin-amcası öyle veya böyle bitecek bu serüven be dostum, gelecek kadrolar, girilecek işlere ve sonra bugünlere bakıp hüzünle tebessüm edilecek. Forumda gezindikçe üzülüyorum ama sonra diyorum her güzel şeyin sonu varsa kötü şeylerinde bir sonu, dibi olmalı...
-
Bu sonun dibi biran önce gelmeli artık sabır kalmadı bizde
-
@bakırkaynak ne demiş? Beni engellemişti o yüzden göremiyorum
-
@keynesin-amcası 2800 sayısı sadece guy için dedi onu diğerleri ayrı maliye patlama yapabilir dedi
-
Ta kendisiyim Nasıl atılmıyor? Bir sürü mesaj var. Sistemim açık isteyen yazabilir.
Cevaplamam zaman alacaktır.
Maliye'den güzel haberler gelecek. VMY ve GUY alımları olacak. Defterdarlık ve MHUY'dan ise henüz haber yok. İyi çalışmalar dilerim herkese.
cakalaga, 8 saat önce - Alıntıyia git
-
Memurlar ne forum KPSS a grubu başlığı merhaba kısmında yazmış
-
@pozitifdışsallık 650 duy demiş kadro alımdı yemi şehirler kurulacak onun için kullanıla bilir
-
@bakırkaynak nedense dersanecilere hiç inanmıyorum ama hayırlısı artık
-
@bakırkaynak kaçırmışım orayı hadi ins hepsini kullanırlar
-
Bende sizler gibi ilan bekleyenlerdenim guyader den birinden aldığım cevap önümüzdeki üç yılda baya GUY alınacak ihraç oldu olmayana devam edecek 2017de bir alım var ilkbaharmi sonbaharın bilmiyorum dedi diydugum şeyleri hemen yazıyorum arkadaşlar bende sizler gibiyim inş sonu hayırlı olur .