2016 Aralık GUY Sınavı
-
Herkes gergin. Herkes yanlış anlamaya çok müsait. Yapmayın dostlar. Çalışmalarımızı hızlandırmaya bakalım. Allahın izniyle o ilan referandumdan önce gelecek. Bu temennim benim. Ama mantık çerçevesinde bakarsakta gelecek. Devlet memur almak için sınav yapıyor. Kazanılmış hak var . Puanımızı aldık . Geçerliliği 1 yıl. muhakkak diyorum kpss ye kalmadan alım gelir. İnancımızı kaybedersek moddan düşüp çalışmayı bırakırız. Ben de polyanna değilim elbet çok ağladm bazen durduk yere akıyor yaşlar. Ama Allah yardım edecek çabalayana. Tek diyeceğim ÇALIŞIN.
-
@keynesin-amcası @madman bende daha önce erdal ünsal yüksel bilgili ve murat yayınlarından mikro çalışmıştım. Tufan hocanın themis çalışma kitabına çalışmıştım mikro çıkardığını görünce hemen aldım. Kitap çok sade ve anlaşılır, baya beğendim. Analiz iktisata bakma fırsatım olmadı bundan sonra kaynak ihtiyacım olursa değerlendireceğim.
-
Ne olmuş karışmış burası. O kadar mesajı görünce ilan geldi sandım bi an.
-
Geceler sessiz geceler sensiz
Geceler yaşanmıyor sensiz
Geceler hüsran geceler ayaz
Geleceksen artık etme naz....
Bİr anonim:)
-
Selamın aleyküm dostlar. Öncelikle şunu söyleyeyim, benim ya da diğer adminlerimizden birinin ağzından çıkmayan hiç bir habere biz kefil olamayız. O yüzden birileri ortaya belli laflar atıyor ve sonra çekiliyor kenara. Ki konu GUY olunca art niyet beklentimiz de yüksek. Çünkü bu sitede ortaya atılmış bir duyum ola ki yanlış çıkarsa yine bize mâl edilecek ve bizim yalan duyum yayımladığımız iftiraları ortaya atılacak.
Başka mecralarda da bu noktada spekülasyonları körüklüyorlar, farkındayız, zamanı gelince yanıt verilir muhakkak. Siz metanetli olup çalışmalarınızı sürdürün. Biz de soruşturmaya devam ediyoruz. Arkamızdan sallayan kişiler de gayet iyi biliyorlar bizim kim olduğumuzu, etkimizin ne olduğunu, çevremizin ve şuradaki uğraşlarımızın neler olduğunu. Ama biz sinekle midesi bulanacak insanlar değiliz. Zaman en güzel şahittir.
Sağlıklı bilgiler gelmediği için de paylaşmaktan imtina ediyorum. Emin olduğum bilgiler gelinceye kadar da sükunetim sürecek. Sizi bir sınav var diyerek boşa heyecanlandırmak da, sınav yok diyerek yıkmak da hakkım ve haddim değildir. Hepiniz de bilirsiniz ki; her zaman bana ulaşan benle konuşan ya da bu açık platformlarda, facebook'ta vs. her ortamda sizleri yüreklendirmek, yönlendirmek, teşvik etmek üzerine söylemlerim olmuştur. Yine söylüyorum sizler çalışmaya devam edin. İnşallah ilk güzel haber geldiğinde sizlerle beraber sevineceğiz. ve yine sınav başarılarınızı diğer sınav sonuçlarında başarılı olan kardeşlerimizle olduğu gibi yine cân-ı gönülden sizlerle kutlayacağız.
Allah emeklerinizin karşılığını hakkıyla almayı nasip etsin.
-
@paretowilfredo kardesim ben bir iki sayfaonceki konusmamda da dedigim gb sen ve diger adminlerin dediklerine inaniyorum kardesim allah razi olsun sizden enazindan temkinli yaklasiyorsunuz olaya
Saglicakla kalin -
Valla ben bu saatten sonra ne paretoya nede başkasına inaniyorum. Gelirse cok iyi olur diyorum sadece Ağustos tan beri ha geldi ha gelecek bu grubun başlığı bile Araligi isaret ediyor soylenecek baska bir söz yok bence.
-
İnsallh subat ayi bizim icin guzel ay olur ,,, bir yandan umut bir yandan karamsarlik insan bu surecte zaten fazlasiyla fedakarlik veriyor verilen emekler , beklenilen seneler her gecen gun ust yetkililere cok kiziyorum,, ihtiyac cok deniliyo ortada ilan yok refandum oncesi oldugu icin sirf umut ediyorum oda siyasi politika geregi ilanlar acilir umuduyla yaklastigimdan sanirim ,,, subat ayindan maliye den ilan yagsa da bizlerde onumuze baksak kpss bile insan daha iyi calisir herhalde, su forumda bizi bizden baska anlayan sanmiyorum,, umarim bizler icin subat ayi hayrliolur bir nefes alir onumuze bakariz ,,,
-
@paretowilfredo ilginiz ve cabaniz icin gercekten tesekkurler. Ben artik isin ilan gelcek gelmeyecek kismini gectim. Bu belirsizlik neden onu anlamaya calisiyorum. Bu konuda bilginiz varsa paylasir misiniz?
-
@paretowilfredo öncelikle dostum bazı konularda haklısın.. sgk duyumunu benim kendi arkadaşım da söyledi geçen yazdan hatta dediğinden bile az geldi..halk için de sağolsın servis görevlilerine mail gelmiş gelecek dedi ondan da bilgim vardı.. burada yazmadık diye net bi şey bilmiyor olmuyoruz.. senin kadar olmasa da kulağımız delik.. sgk için de yazdım belli dönemde gelecek diye çok netti..şimdi 2016 aralık başlığını sen açtın ki tahminin duyumun oydu.. sen troll mu oldun hayur..ben 2 aydır diyorum başkanlığa kaldı.. isteyen okusun arkadaşım 2500 kişi gelcek şubat ortası inş çalışmana bak dedi.. bana net dedi be de hata mı yaptım paylaşıp.. hem insanlar motive de olur bu söylemimle bunda kötü niyet görmüyorum rakiplerim ders çalışmasın isterim kötü niyetli olsam.. talep alındı istanbuldan bilgin olsun demişti yazmıştım.. herkese başarılar dilerimm.. inş olur..inş duyum da gerçek olur.. dram biter.. burayı trollemek amacım değil.. burada beni engelleyenler de atar yaptığım laf çekmediğim.. serte sert yaptğm için engelledi ki.. fikir özgürlüğüne biraz açık olalım.. kimseye sataştığım da yok..bu sözüm size de değil ama kimse de bana sataşmasın.. medeni olalım
-
@kürşaddd Bu kardeşe nedense inanıyorum ben. Belkide ismi bana güven verdi ya da Türkçülük damarım kabardı kimbilir:))
-
@kürşaddd peki diğer iller ve sistemle ilgili birşeyler söyledi mi arkadaşın
-
@kürşaddd haklı! Duyum yanlış çıksa bile haklı! Buralar duyumsuz kaldığında yok mu bir ses diye bağırıp duruyoruz. Ses çıkıncada adama yükleniyoruz. Şunu da anlıyorum. Tek ben değilmişim psikolojisi bozulan, zor durumda olan. Ama bunları duyum paylaşanlardan çıkarmayalım. Fakat şunlarıda gördüm. Atanmış birçok kişi sırf bizimle eğlenmek için duyum var diye çok laf attı ortaya. Onlara söyleyin lafları ama söylencek laf varmı onlara emin değilim. Küfür bile az gelir. Ama duyum paylaşanlara (iyiniyetli olanlara, kendinlerii belli ediyorlar) yüklenmeyin arkdaşlar. Şubat duyumu sonrası derse başladım aylar sonra. Gelmezse de kpss. 3 yılım. 87 puanım var. Tekrar kpss derken bile içim yanıyor. Ama el mahkum. şimdi benimde duyumum şubatta ilan olacağı yönünde. Çok yukarlardan değil kaynağım. Guy olan bir arkdaş söyledi. Gelecek o ilan gelecek!!!!
-
@83istanbul inş dostum.. benim de puan iyi.. 2014 kpss 2015 ve 2016 girdim bi senede hazırlanma.. 73 ile arkadaşm atandı,, sinir oldum ama nasip dedim.. inş halk olursa ben yokum zaten.. insan geriliyor bu süreçte.. neler yapıyorsn çeken bilir de.. herkese inş herkese güzel kapılar ne diyelim..
-
@Dick-Advacoat dostum tüm bildiğimi özelden yazdım yine sayı dedi ben de söyledim.. cidden öyle kesin diyince 2 aydır hatta 2.5 aydır referanduma kadar bekleme diyip teyit de olunca.. yeninden diyince ben de yazdım dikkat et geliyor bırakma diynce yazdım.. iyi geceler
-
Sırf şubat dediniz diye resmi gazeteyi bekledim bugün bişey çıkmadı önümüzdeki günlerde bakalım ne olacak
-
@keynesin-amcası dostum yine diyim şubatın 2. haftası yani 15 gibi konşuldu.. derse sarılın derim.. en kötü kpss zaten.. gelmezse cidden çok üzülcem ama bakanın olayını da burada konştu herkes bana bırak biliyrm zaten o işleri sen dediğime bak dedi yazdım.. uzun süredir dediği de olunca rahat rahat yazdım.. inş olur çok üzülrm aksi olursa onu da diyim.. insan yine de vicdan yapıyor ya olmasa diye.. gaybı ancak Allah bilir.. duyumum inş boş değil.. gelmemesine inanın gerçekten şaşırırm.. büyük süpriz olur.. ben bilgimi paylaştım.. sizin için de inanın trolleme.. ya da dersten kopun diye bi amacım yok.. herekese iyi geceler dilerim
-
@kürşaddd senlik birşey yok kardeşim Allah razı olsun senden hiç olmassa bir umut diye ders çalışıyoruz bekliyoruz artık gelirse gireriz gelmezsede kpss seneyide boş geçirecek değiller ya
-
@kürşaddd hocam vmy Hakkı'nda bir duyumun var mı
-
@kürşaddd kardeşim eğer duyumun gerçekleşirse forumdaki herkesin omuzlarında olursun hatta oley oley diye havalara atarlar seni inşallah